Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım bilgisayarına olanları yeni okudum, çok fazla geçmişe bakamadımda
resimlerinin gitmediğine çok sevindim, ayrıcada geçmiş olsun tatlımm

aybuşum pimbe koltuğa oturmuşsun hemen damlıyorummm

gunaydın aşklarımm
gelemedım 2 gundur dogru duzgun dun oglen eve gectım aksam halamlara gttık
gece geldıgımdede 3bucuga kadar annemlerın dolabını yerlestırdım
kac gundur yokuz ya evı ... goturuyor resmen onlarla ugrasıyorum
kısmetse bu aksam gelıcekler evı toparlamam lazım
selayhusum askım dugun benım kafam ıyı olmaya baslayınca guzellestı yaramı bıle unutup dans ettım bol bol kı huyum degıldır bılıyosun sana neler oldu sımdı ıyımısın bebegım?
nıkonum ayburum kelebegım tutım hanturkum konusamadık uzun zamandır artık ramazan gelıyor gunduzslerı bol bol konusuruz
hanturkum neler yazdıgını ben ne yazıkkı okuyamadım cok merak edıyorum endıselendım kotu bır sey yoktur umarım anlatmak ıstersen herzaman dınlerımm

handecim yazını editlemişsin okuyamadım ben bilmiyorumkismile umarım çok kötü bişi yoktur..

nikom güzel günler göreceğiz aretliğim opuyorumnanaktan

inşaallah muhabbet kuşlarım, özledim valla cıvıltılarınızı opuyorumnanaktan

inşaallah muhabbet kuşlarım, özledim valla cıvıltılarınızı opuyorumnanaktan

ezgim ben 1 saatliğine örene uğradım sen ordayken seni arıcaktım ama kuzenim çok yandığı için mızmızlandı hadi dönelim diye gelmemizle gitmemiz bir oldu arayamadım :2:
çok özledim seni zemuszemus

nikocuğummmm sen makaraya devam et ben bi ucundan yakalarım elbett vereliniortak, karışmaaa kanka bendeee

canım benim çok sağol, nolucak bilmiyorum herşeyi oluruna bıraktım

handecim yazını editlemişsin okuyamadım ben bilmiyorumkismile umarım çok kötü bişi yoktur..

nikom güzel günler göreceğiz aretliğim opuyorumnanaktan
barbim uzun bişey yazmadım canım senin koyduğun yazı doğru galiba dedim, bizim evlilik 3 yıl bile sürmicek heralde dedim, durumlar biraz kötü de canım

ne kadar kötü olduğunu bekleyip görücez xzgim tamam anlatırım canım özelden
sen nasılsın özledim valla

selam kizlar ben geldim burdayim boynum hala ayni..
hanturks burdan yazmiyorum canim sana o konu ile ilgili

barbim gelmis hosgelmis hosgelmis
xzgim ayildinmi bebegim

nikonum ayburum kelebegim tutiiiiiiiiiiii diyorum duy artik sesimizi hayhayim hamis annem
selam olsun hepinize .. benim hareketlerim yavasladi boynumu ayni korku filmlerindeki karakterler gibi yavas yavas ceviriyorum..
sizinle yeni sacimi bile paylasamadim ( ne kadar üzgünüm

seloşum tekrardan geçmişler olsun canım ya çok üzüldüm valla, aksililk aksilik üstüne sendede :gitme:

doğru daha yeni saçlarını bilem göremedik , nasıl içine sindimi yıkadıktan sonra falan aktımı rengi nasıl oldu?

barbim benim icime sindi canim degisiklik olmus oldu biliyorsun cok zamandan beri istiyordum ..
ama boynum kötü iste simdide size baktim ama uzanacagim hazir selim uyurken kafami tartamiyorum cünkü

hanturks ciktinmi canim nerdesin ???

evet canım istiyordun değişiklik, içine sindiyse ne mutlu daha önceki saç boyatma macerana dönmemş ya sevindim kaydirigubbakcemile3

yat tabiki canım bol bol dinlen acil şifalar zemuszemus

bende onu bekliyorum inşallah tekrardan girer, ve bana özel mesaj atar benneyaptımki

:kedi: olsun bebegım burda gorusuruz ıftar yaparız olmazmıı bende senı cok ozledım bebegımmm opuyorumnanaktan
okudum bebegım yazdm yorum bende senı cok cok ozledım hersey cok guzel olucak olumunekankayizsmile

senın o korku fılm karakterı dıyen agzını yerımm sen her halınle balsın hep bal kalıcaksın

hantürksüm sorun ne bilmiyorum ama inş herşey çok güzel olur
evlilikler hep böyle kimi zaman neşelendirir kim zamanda ağlatır
barbim sende geldin tatilden yaa kuzum ben seni aramıştım heralde denizdeydin
xzgimbende çok sık giremiyom bu aralar yoğundum
burayı ihmal ediyom sanmayın pembe koltukta sorulara cevap verip çıkıyom
selayım boğaz muhabbetini sana anlatırım
boynun inş daha iyi olucak çok zordur bilirim ağrısını
saçlarını bende çok merrak ettim
kelebeğimin kocişi bgn gelcekti izine
tuti şileden dönmedi heralde

canlarım çok sağolun valla size anlattım iyi geldi selayhusumlan dertlerimiz aynı çıktı valla :)
ayburum sağol canım erkekler işte hepisi aynı sende de var bi tane bilirsin :)

evet hanturks canim ayni ayni
bak biz simdi tvde lig tv de gelmis gecmis bjk-fb maclarini izliyoruz belgesel tadinda bir program benim laptop iznim var ve kullaniyorum

ohh be o macların gozunu seveyım ben ozaman
bende ewı toparladım mutfagı bır guzel cıfledım ettım annemler bu gece gelıyorlar dıye
smdı sırada odam var her yer bırbırıne gırmıs halıyle benı beklıyorr
smdıde mılyof boregı yapıcam sosıslı
keske burda olsaydınızda beraber yerdık

ezgim bebegim düsünmen yeter yemis kadar oldum ama sadece peynirli bir zahmet sosisten hic haz almam hatta bu milföylü sosisleri gecen yil yanlislikla isirdim, gecen sene tatilde yengemlere ugradik kadin sagolsun pasta tabagimizi getirdi ,bende kendimden pay bictim asla milföyün icine sosis koymuyacagim icin onlarida sosissiz sandim karnimda acikmisti
bir isirdim eyvahlar olsun, sosisi gördüm pembe kirmizi kabus gibi yenge bunun icinde nevar dedim mutfaga kostum
kadincagiz ben bilseydim koymazdim falan diyor
benim herüf kis kis gülüyor tabiki cok hoslanmisti bu durumdan

evet hanturks canim ayni ayni
bak biz simdi tvde lig tv de gelmis gecmis bjk-fb maclarini izliyoruz belgesel tadinda bir program benim laptop iznim var ve kullaniyorum
sırnaşık şey iyi bak laptop da sana kalmış, onlar tarihi miras önemli
bizde masada laptopların başında karşılıklı oturuyoz kulaklığı takmış büyük ihtimalle maç izliyodur benimki de küs olduğum için bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…