- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.361
handecim yazını editlemişsin okuyamadım ben bilmiyorumkismile umarım çok kötü bişi yoktur..
nikom güzel günler göreceğiz aretliğim opuyorumnanaktan
inşaallah muhabbet kuşlarım, özledim valla cıvıltılarınızı opuyorumnanaktangunaydın aşklarımm
gelemedım 2 gundur dogru duzgun dun oglen eve gectım aksam halamlara gttık
gece geldıgımdede 3bucuga kadar annemlerın dolabını yerlestırdım
kac gundur yokuz ya evı ... goturuyor resmen onlarla ugrasıyorum
kısmetse bu aksam gelıcekler evı toparlamam lazım
selayhusum askım dugun benım kafam ıyı olmaya baslayınca guzellestı yaramı bıle unutup dans ettım bol bol kı huyum degıldır bılıyosun sana neler oldu sımdı ıyımısın bebegım?
nıkonum ayburum kelebegım tutım hanturkum konusamadık uzun zamandır artık ramazan gelıyor gunduzslerı bol bol konusuruz
hanturkum neler yazdıgını ben ne yazıkkı okuyamadım cok merak edıyorum endıselendım kotu bır sey yoktur umarım anlatmak ıstersen herzaman dınlerımm
gunaydın aşklarımm
gelemedım 2 gundur dogru duzgun dun oglen eve gectım aksam halamlara gttık
gece geldıgımdede 3bucuga kadar annemlerın dolabını yerlestırdım
kac gundur yokuz ya evı ... goturuyor resmen onlarla ugrasıyorum
kısmetse bu aksam gelıcekler evı toparlamam lazım
selayhusum askım dugun benım kafam ıyı olmaya baslayınca guzellestı yaramı bıle unutup dans ettım bol bol kı huyum degıldır bılıyosun sana neler oldu sımdı ıyımısın bebegım?
nıkonum ayburum kelebegım tutım hanturkum konusamadık uzun zamandır artık ramazan gelıyor gunduzslerı bol bol konusuruz
hanturkum neler yazdıgını ben ne yazıkkı okuyamadım cok merak edıyorum endıselendım kotu bır sey yoktur umarım anlatmak ıstersen herzaman dınlerımm
inşaallah muhabbet kuşlarım, özledim valla cıvıltılarınızı opuyorumnanaktan
canım benim çok sağol, nolucak bilmiyorum herşeyi oluruna bıraktımhantürküm editlemeden önce yazdığını okudum ve şoktayım bilmiyorumkismile ve dua ediyorum umarım ciddiye dönmez bilmiyorumkismile yani öyle yazan sen olmamalısın, keşke gerçek olmasa....ve bunun gibi daha bir çok şey dönüyor kafamda :2: ne yazacağımı bilmiyorum tıkandım........ bilmiyorumkismile
barbim uzun bişey yazmadım canım senin koyduğun yazı doğru galiba dedim, bizim evlilik 3 yıl bile sürmicek heralde dedim, durumlar biraz kötü de canımhandecim yazını editlemişsin okuyamadım ben bilmiyorumkismile umarım çok kötü bişi yoktur..
nikom güzel günler göreceğiz aretliğim opuyorumnanaktan
ne kadar kötü olduğunu bekleyip görücez xzgim tamam anlatırım canım özeldennıkonum ayburum kelebegım tutım hanturkum konusamadık uzun zamandır artık ramazan gelıyor gunduzslerı bol bol konusuruz
olsun bebegım burda gorusuruz ıftar yaparız olmazmıı bende senı cok ozledım bebegımmm opuyorumnanaktanezgim ben 1 saatliğine örene uğradım sen ordayken seni arıcaktım ama kuzenim çok yandığı için mızmızlandı hadi dönelim diye gelmemizle gitmemiz bir oldu arayamadım :2:
çok özledim seni zemuszemus
nikocuğummmm sen makaraya devam et ben bi ucundan yakalarım elbett vereliniortak, karışmaaa kanka bendeee
okudum bebegım yazdm yorum bende senı cok cok ozledım hersey cok guzel olucak olumunekankayizsmilecanım benim çok sağol, nolucak bilmiyorum herşeyi oluruna bıraktım
barbim uzun bişey yazmadım canım senin koyduğun yazı doğru galiba dedim, bizim evlilik 3 yıl bile sürmicek heralde dedim, durumlar biraz kötü de canım
ne kadar kötü olduğunu bekleyip görücez xzgim tamam anlatırım canım özelden
sen nasılsın özledim valla
selam kizlar ben geldim burdayim boynum hala ayni..
hanturks burdan yazmiyorum canim sana o konu ile ilgili
barbim gelmis hosgelmis hosgelmis
xzgim ayildinmi bebegim
nikonum ayburum kelebegim tutiiiiiiiiiiii diyorum duy artik sesimizihayhayim hamis annem
selam olsun hepinize .. benim hareketlerim yavasladi boynumu ayni korku filmlerindeki karakterler gibi yavas yavas ceviriyorum..
sizinle yeni sacimi bile paylasamadim( ne kadar üzgünüm
sırnaşık şey iyi bak laptop da sana kalmış, onlar tarihi miras önemlievet hanturks canim ayni ayni
bak biz simdi tvde lig tv de gelmis gecmis bjk-fb maclarini izliyoruzbelgesel tadinda bir program benim laptop iznim var ve kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?