Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hosbulduk kelebekcımm
hepsını okuyamadım kusuruma bakmayın yerım ben sızlerı cok guzel seyler yazmıssınız
buarada kolumdakı sıyrık sandım ama bıldıgın acık yara etım gozukuyodu smdı kabuk bagladı ama ayagım hala gecmedı denıze 4 defa falan gttım ama baya yandım zeytınyag karısımım sayesınde
yarın kayınvalıdemlere gıdıyorum orda kalıcam pazar gunude..

kızlar ben de sizin usul alfabetik sıraya göre başlim
Ayburum niye kafan karışık kuzum :1hug:
ah ah hayat... kimbilir seninle sakin başbaşa görüşme imkanımız olsaydı kafa dağıtırdın biraz olsun guclubacismile

barbim aretliğim cenazeden sonra gitti mi acep bayanssulusmile

exgim prensesim gelmiş hoşgelmiş zemuszemus Şeniz

hantürk daha önce yazmışsın gözümden kaçmış; haklısın ablası şimdilik birşey kestiremiyoruz ama ilerde 2 ye felan gittiğinde bir resim kursuna bile vermeyi oğlumu bu yönde desteklemeyi düşünüyoruz, yeter ki duygu gelişimi iyi olsun sanat çok başka birşey duygular girince boshayallersmile
cilt bakımından memnun kalırsın umarım aklinialirimsmile saçların şahane olmuş zaten sositososito

hayhayım tekrar hayırlı olsun, ultrason kısmı hamileliğin en zevkli kısmı :dance:
maşallah sana da canım, herşey yolunda gider umarım Şeniz

kelibeğim dadtululuu kelibeğim gitmeseydin böyle iyiydin sempatiksalakcinni
ne var ne yok kız ooh iyi gördüm seni maşallah sositososito

selayım yeni saçın hayırlı olsun hatun aklinialirimsmile
bilgisayarına çok üzüldüm yorumlarını bitirene kadar heyecanlandım inşaallah selimomun o güleç yüzlü fotolarını kurtarırsın eyvahedigeldismile
kalburabastıyı da çok severim eline sağlık cokacimcoook
biz de eşimin pcnin kablosunu bozduk, benim ki zaten bozuk kardeşiminkiyle uyuyor ortak kullanıyorduk. gene düştük benim minike kaydirigubbakcemile3 koblo da ara ara kardeşime gidince pcsiz kalıyok buna da şükür aslında kafamçokkarıştı ramazan da geldi ihmal etmeden garantiye gitsem hiç fena olmaz boshayallersmile

tutim pime şekerimm

hoşgeldin bidenem Şeniz yorumundan çok iyi olduğun yansıdı maşallah şikerime sositososito ve tekrar güle gülee :a015:

oyyy oyyy oyyy:1hug: uykum kactı geldim geriii:hulya:
dokturmussun ama ben obür nikoyu istiyim ne olcekkk sempatiksalakcinni
notmu alcez sankimmm kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canlarımm
nıkonum cok uzun zamandır gorusemıyoruz ozledımm senııı
ayburum kolay gelsın bebegım aklıma o bogaz turu geldı yıne cok guldum cok alemsın canım
kelebegımm ben gece kactım cok yrgundum uyudum
buarada hayhay hamılemııııı cok sewındım hemde cok tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun

selam kızlaar ben eskişehire annemlere geldim dün burda da bilgisayar çok yavaş pek girmiyorum o yüzden
xzgim hoşgeldin canııım nasıl geçti tatilin dinlenebildinmi ben geldim sen gittin görüşemedik hiç özledim valla
geçmiş olsun bu arada kolunu duyduydum da ayağına noldu ki, zaten tatillerde gazi olmasak olmuyo
nikoncum sağol canım saçımı beğenmene sevindim, oğlun içinde inşallah en iyisi olur duyusal gelişim gerçekten önemli diğer dersleri içinde oldukça faydalı ayrıca
selayhusum bilg. da bi gelişme varmı canım inşallah düzelir yaa sende uğramaz oldun buralara o bozulunca

hoşgeldin xzgim
demek boğaz turu aklına geldi ne gündü amma
yok yok ben bidaha çok gülmiycem

xzgim döndün ve ben seni karsilayamadim malesef (
sana bugun mesaj attim umarim gelmistir canim , bugun hemen gezmelere gitmisin ne güzel

benim laptoptan hala bir haber yook 1 hafta sonra yapacakms benimkinin bir arkadasi yapabilirse, ama allahtan 1 yasina kadar olan fotolari yedek bir yer vardi oraya yüklemistim sonradan aklima gelip baktim ve ordalar dogum günü dis bugdayi falan filan... o özel anlar var yani, tatil resimlerimde kaynimda vardi gecen yilkiler bu senekilerde bende var :)))

nikon, kelebek, hanturks tsk ederim kizlklar düsünceli düsünceli yazmisiniz.
tutim de sanirim denizlere giriyorr bu sicakta, ve biz burda donuyoruz kalerufer yakmayi
düsünüyorum o derece yine .
ayburum hazirliklarin bittimi ramazan icin seninde sende yokmusun
barbimde 10. augstosta dönecekti sanirsam ozaman kadro tamamlanir ve bizim laptopta düzelmis olur..

esimden laptopu yalvara yalvara 2 dakika aliyorum :))) anca bu kadar bakip yazip cikiyorum

ben geldim
tutiş ve xzgide gelmiş hoşgeldiniz kızlarr:)
seloş ayburş handee niko hayhay kelebenk ve çeyrek aşkito =) hepinizede selamlar olsun a dostlar..
öpüorum sizi, çıkıyim sabah geldim daha yoldan yorgunum

selam kızlar bugün moralim bozuk biraz barbinin yazdığı yazı doğru galiba bazen evliliklerde sorunları çözmek çok zor oluyor
barbicim hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin
ayburum da oturmuş pembe koltuğa oh oh

Son düzenleme:
selam kizlar buralara giremiyorum malum laptoptan dolayi .. szleri merak ettim bir bakayim dedim
barbicim hosgeldin canim

ezgim dügünün nasil gecti ???
barbimi aradim tam o ara xzgimle konusuyordu sanirim cikmadi meskul caldi ??
tutimden ses soluk yok yine onuda caldirdim ama
ayburum numarani kaydetmeyi unutmusum

hanturks okudum canim yazini evli birisi olarak seni cok iyi anliyorum, egerki paylasmak istersen özelden dinlerim bazen insan uzaktaki hictanimadigi birine sorunlarini daha iyi anlatiyor
ayburcum nedir bu bgaz turu muhabbeti :))

nikonum nehaber... sende ugramiyorsun sanirim
hayhayim nasil gidiyor hamilelik
öpüyorum kocaman

askitom calismalarin nedurumda

kelebek senden naber canim =))(

kizlar boynum tutulmus felaket sekilde sabah agrilarla uyandim hastaneye gittim igne vurdular ilac verdiler eve geldim ama cok beter sekildeyim, güya dinlenmem gerekmis ama nasil nasil (

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
hoşbuldum saolunn kızlar, tatilim tatil gibi değildi.. içim kasvet doluydu aklım istanbuldaydı, kendeydi
fırsatını bulup pazar günü erken döndüm ama döndüğüme değdimi değmedimi bilmiyorum, kenle alakalı :sinifsinif:
hepinizi öpüyorum :1hug:

canım çok sağol ilgin için çok iyisin olumunekankayizsmile
senin boynun nasıl oldu düzeldi mi biraz cereyanda mı kaldın ki

selayım sağol çıtır aneyim Şeniz çok geçmiş olsun umarım bugün daha iyisindir :1hug:
barbim senle tekrar çılgın konuşmalar yapalım, keyiflenelim, gülmekten geberelim istiyorum senağlama noldu benim kuzularıma, hepsinde ayrı bir hüzün :gitme:

hantürküm editlemeden önce yazdığını okudum ve şoktayım bilmiyorumkismile ve dua ediyorum umarım ciddiye dönmez bilmiyorumkismile yani öyle yazan sen olmamalısın, keşke gerçek olmasa....ve bunun gibi daha bir çok şey dönüyor kafamda :2: ne yazacağımı bilmiyorum tıkandım........ bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…