Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

slm kızlar bu ara iş gu derken pek gıremıyordum bugun eşim gelıcek 2 saat snr ee heyecanlıyım tabııı:asigim:
hanturks canım ne oldu bılmıyorum ama evlılık bu ınıslı cıkıslı herkezın ole lutfen uzme kendını ıns en kısa surede halledersınız sorunu :1hug:
selaycım sacını merak ettık koy su fotoyuda gozumuz gonlumuz acılsın
hamarat xzgi sercan yasadı mılfoyun kokusu brayamı geldı :içelim:neeee bende yaptım heheheh:dance:
barbı sen napıyosun seker
aybrum pımpe koltugunda hayranlarını sorularını yanıtlıyorr:icecream:

canlarım çok sağolun valla size anlattım iyi geldi selayhusumlan dertlerimiz aynı çıktı valla :)
ayburum sağol canım erkekler işte hepisi aynı sende de var bi tane bilirsin :)
ahh bilmemmi hantürksüm
bunların %90nı aynı cins
evet hanturks canim ayni ayni
bak biz simdi tvde lig tv de gelmis gecmis bjk-fb maclarini izliyoruz belgesel tadinda bir program benim laptop iznim var ve kullaniyorum
ahh bu kocikler yokmu
en zından leptop sende selayım

afferin hamarat gelin adayı
birgün elinden börek yemekte nasip olur inş

pembe kırmızı kabus gibimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yavv bi küs kalmayı ben beceremedim
taş patlasın 1 saat küs kalmışımdır

ohhhh hemşomun kocişi geliyozemuszemuszemuszemus
çok güzel vakit geçirirsiniz inş:Saruboceq:
bikaç gün daha pie koltuktayım

oyyy manyak gibi su içtim susamıyım diye midem davul gibi oldu
ramazanınız hayırlı olsun oruçlarınız kabul olsun kuzularım

canlarım çok sağolun valla size anlattım iyi geldi selayhusumlan dertlerimiz aynı çıktı valla :)
ayburum sağol canım erkekler işte hepisi aynı sende de var bi tane bilirsin :)

ahh canım bnm zaten insan birine derdini anlatamayınca daha kötü oluyor biliorum o durumları boshayallersmile

evet hepsi aynıı :mymeka:

hamarat kızan :CüvCüv:
benimde annemler bugün geldiler, şahsen ben hiççbiişi yapmadım :kedi:
ımm sosisli milföy bende severim, ama sahur için yapıosan o nasıl susatır kızım seni yarın :1shok:

sanki zehir yutmuş :roflol::roflol:

çok enteresan olur be aynı evde konuşmayan iki kişi , yemekleri nasıl yiyosunuz
kusura bakma handecim güldüm ama :kedi:

ezgim bana verebilirsin sosisli milföy ben yerim tavuklu da çok severim milföyü

tavuklusu nasıl ola ki bilmiyorumkismile

hadi gözün aydın kelebenkçim, o heyecanı çok ii anlıorum ben :asigim:
kaç gün kalacak?
ben napim, amaçsızca yaşamaya devam dikenli yollarda :çok üzgünüm:
ne dertliymişim be getirin ordan bi küçük :içelim:
aa töbe töbe de ramazan ya :mymeka:

bende küs kalmak istiorum ama benimki gıdıklar sataşır güldürür illa sinir olurum
tüm o mahkeme duvarı gibi suratım muratım gider , yumuşarım :mymeka:

oyyy manyak gibi su içtim susamıyım diye midem davul gibi oldu
ramazanınız hayırlı olsun oruçlarınız kabul olsun kuzularım

ben bugün tutamıom reglim. yarın başlıcam kısmetse ..
hayırlı ramazanlar canım sanada opuyorumnanaktan

tünaydın kızlaar daha yeni uyandım, uyuyarak geçircem ramazanı

yemekleri daha önce ben o gelmeden yedim o yalnız yedi ama dün öğrencim geldiği için önceden yiyemedim birlikte yemek zorunda kaldık, zaten tv var mutfakta sorun olmuyo yani

normalde o da gelir ben suratımı asınca öyle yapar bende gülerim dayanamam ama böyle büyük kavgalar oluyo arada işte o zaman gelmiyo inat yapıyo o da
ona diyo zaten hep ben alttan alıyorum diye nasıl kırdığından haberi yok bu sefer benim gitmemi bekliyo

tavuklusu nasıl ola ki bilmiyorumkismile
tavukları bezelye havuç domates istersen mantar da katabilirsin karıştırıp sote yapıyosun milföye koyup bohça şeklinde katlıyosun

ramazan hayırlı olsun kızlar
allah kolaylık versin oruç tutanlara

sanada hayırlı ramazanlar canım, AMİNNN :Saruboceq:

tünaydın canım, ohh bende uyumak istiyorumm boshayallersmile

bugün evde durumlar nasıl varmı bir gelişme fisfisfis

talaş böreği gibi bişey, sadece bu tavuklusu yani
sağol canım kaydirigubbakcemile5

kizlar hepinize iyi ramazanlar canlar.....
ben bugun cok kötüyüm yaa orucun ilk günü ondan sanirim,basim cok kötü agriyor coook felaket sekilde, birde geceleri hala rahat uyuyamiyorum bu boynum yüzünden kac gün daha sürecekki acaba??
herseyden midem bulaniyor susuzluk yüzünden sanirim.. birde calisanlara allah sabir versin valla cok zoa r cook. birde saat 4 e kurmustum , 4,20 de anca uyanabildim 10 dakkada ne yediysem nutellali ekmek yedim sahurda 1 bardakta süt,
ramazan döneminde anamin evini cok özlüyorum orda hersey olurdu annem sagolsun herseyi yapardi ahhh ahhh

ayburum senin icin güleyim bak

xzgim geldimi annecigin
barbim naber
hanturks nasilsin bebek moraller nasil??
nikon, tuti, kelebek
kelebegim esin gelmis dün tam yazarken selim internetin fisini cekti birdaha baglanamadim sonrada esim aldi laptopu

aaa örtmenimde ugramis gnyd hosgeldin canim

ayburum ic suyu ozaman madem regl dönemin nasilsa yerine tutmayacakmisin ??

anaaam kpss açıklanmış ama yoğunluktan site çökmüş yaa öğrenemiyorum içim daraldı çatlıcam eyvahedigeldismile
ne giydine resim koyyim bari vakit geçsin
durumlar aynı kızlar bi değişiklik yok ama moralim daha iyi yani bıraktım artık akışına

selayhuscum geçmedi mi canım boynun hep aynı mı ya, kas gevşetici falan bişey vermedi mi doktor iyi gelmiyo mu bilmiyorumkismile
ayburum akıntın geldiyse boz canım tutarsın yerine tekrar
açlık değil de bu sıcakta susuzluk zor oluyo yav hiç kıpırdamadan oturuyom evde enerji harcamamamk için işler beklesin kaydirigubbakcemile3

al bendende o kadar hanturks selim evi bomba atilmis bir savas alanina cevirdi kalktikca topluyorum hic istegi bitmiyor pasamin bugun cok sinirliyim her istedigi zoruma gidiyor

insallah sinavindada iyi bir sonuc alirsin canim.

selam kızlar
sız ısteyın yeterkı borekte acarım kurabıyede yaparım ınsallah bır gun toplanabılırsek :asigim:
gecelerı uyku uyuyamıyorum sıcaktan sımdıdede aclıktan basım donuyor
bır maskoya gıttık sadece renk numunelerını bakmaya tansıyonum dustu
mımar cızmıs ewın ıcınde gorduk mobılyaları salon cok guzel olmus
ama yatakodası cok kotu tek komıdın yatagın kenarına sıgmıyor
bosluk cok var odada ama yatak kısmında yok cok ıgrenc tek tarafta komıdın dıger tarafta yok
kapıyı sokturelım surgulu kapı yaptıralım dıyoruz adam sıgmaz dıyor sercan sıgar dıyor hadı hayırlısı
beyaz esyalarımıda sectım hemen hemen bı bıtsın mutfak dolaplarına karar verıcem
evlenmek hem maddı hem manevı ne zormus ya
ew kurmak dugun yapmak falan 100 mılyarı buluyor :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…