- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.381
ahh bilmemmi hantürksümcanlarım çok sağolun valla size anlattım iyi geldi selayhusumlan dertlerimiz aynı çıktı valla :)
ayburum sağol canım erkekler işte hepisi aynı sende de var bi tane bilirsin :)
ahh bu kocikler yokmuevet hanturks canim ayni ayni
bak biz simdi tvde lig tv de gelmis gecmis bjk-fb maclarini izliyoruzbelgesel tadinda bir program benim laptop iznim var ve kullaniyorum
afferin hamarat gelin adayıohh be o macların gozunu seveyım ben ozaman
bende ewı toparladım mutfagı bır guzel cıfledım ettım annemler bu gece gelıyorlar dıye
smdı sırada odam var her yer bırbırıne gırmıs halıyle benı beklıyorr
smdıde mılyof boregı yapıcam sosıslı
keske burda olsaydınızda beraber yerdık
pembe kırmızı kabus gibimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ezgim bebegim düsünmen yeter yemis kadar oldum ama sadece peynirli bir zahmet sosisten hic haz almamhatta bu milföylü sosisleri gecen yil yanlislikla isirdim, gecen sene tatilde yengemlere ugradik kadin sagolsun pasta tabagimizi getirdi ,bende kendimden pay bictim asla milföyün icine sosis koymuyacagim icin onlarida sosissiz sandim karnimda acikmisti
bir isirdimeyvahlar olsun, sosisi gördüm pembe kirmizi kabus gibi yenge bunun icinde nevar dedim mutfaga kostum
kadincagiz ben bilseydim koymazdim falan diyor
benim herüf kis kis gülüyor tabiki cok hoslanmisti bu durumdan
yavv bi küs kalmayı ben beceremedimsırnaşık şey iyi bak laptop da sana kalmış, onlar tarihi miras önemli
bizde masada laptopların başında karşılıklı oturuyoz kulaklığı takmış büyük ihtimalle maç izliyodur benimki de küs olduğum için bakamıyorum
ohhhh hemşomun kocişi geliyozemuszemuszemuszemusslm kızlar bu ara iş gu derken pek gıremıyordum bugun eşim gelıcek 2 saat snr ee heyecanlıyım tabııı:asigim:
hanturks canım ne oldu bılmıyorum ama evlılık bu ınıslı cıkıslı herkezın ole lutfen uzme kendını ıns en kısa surede halledersınız sorunu :1hug:
selaycım sacını merak ettık koy su fotoyuda gozumuz gonlumuz acılsın
hamarat xzgi sercan yasadı mılfoyun kokusu brayamı geldı :içelim:neeee bende yaptım heheheh:dance:
barbı sen napıyosun seker
aybrum pımpe koltugunda hayranlarını sorularını yanıtlıyorr:icecream:
ben biraz inat olduğum için ayburum küs kalmayı çok iyi beceriyorumahh bilmemmi hantürksüm
bunların %90nı aynı cins
yavv bi küs kalmayı ben beceremedim
taş patlasın 1 saat küs kalmışımdır
canlarım çok sağolun valla size anlattım iyi geldi selayhusumlan dertlerimiz aynı çıktı valla :)
ayburum sağol canım erkekler işte hepisi aynı sende de var bi tane bilirsin :)
ohh be o macların gozunu seveyım ben ozaman
bende ewı toparladım mutfagı bır guzel cıfledım ettım annemler bu gece gelıyorlar dıye
smdı sırada odam var her yer bırbırıne gırmıs halıyle benı beklıyorr
smdıde mılyof boregı yapıcam sosıslı
keske burda olsaydınızda beraber yerdık
ezgim bebegim düsünmen yeter yemis kadar oldum ama sadece peynirli bir zahmet sosisten hic haz almamhatta bu milföylü sosisleri gecen yil yanlislikla isirdim, gecen sene tatilde yengemlere ugradik kadin sagolsun pasta tabagimizi getirdi ,bende kendimden pay bictim asla milföyün icine sosis koymuyacagim icin onlarida sosissiz sandim karnimda acikmisti
bir isirdimeyvahlar olsun, sosisi gördüm pembe kirmizi kabus gibi yenge bunun icinde nevar dedim mutfaga kostum
kadincagiz ben bilseydim koymazdim falan diyor
benim herüf kis kis gülüyor tabiki cok hoslanmisti bu durumdan
sırnaşık şey iyi bak laptop da sana kalmış, onlar tarihi miras önemli
bizde masada laptopların başında karşılıklı oturuyoz kulaklığı takmış büyük ihtimalle maç izliyodur benimki de küs olduğum için bakamıyorum
ezgim bana verebilirsin sosisli milföy ben yerim tavuklu da çok severim milföyü
slm kızlar bu ara iş gu derken pek gıremıyordum bugun eşim gelıcek 2 saat snr ee heyecanlıyım tabııı:asigim:
hanturks canım ne oldu bılmıyorum ama evlılık bu ınıslı cıkıslı herkezın ole lutfen uzme kendını ıns en kısa surede halledersınız sorunu :1hug:
selaycım sacını merak ettık koy su fotoyuda gozumuz gonlumuz acılsın
hamarat xzgi sercan yasadı mılfoyun kokusu brayamı geldı :içelim:neeee bende yaptım heheheh:dance:
barbı sen napıyosun seker
aybrum pımpe koltugunda hayranlarını sorularını yanıtlıyorr:icecream:
ahh bilmemmi hantürksüm
bunların %90nı aynı cins
yavv bi küs kalmayı ben beceremedim
taş patlasın 1 saat küs kalmışımdır
ohhhh hemşomun kocişi geliyozemuszemuszemuszemus
çok güzel vakit geçirirsiniz inş:Saruboceq:
bikaç gün daha pie koltuktayım
oyyy manyak gibi su içtim susamıyım diye midem davul gibi oldu
ramazanınız hayırlı olsun oruçlarınız kabul olsun kuzularım
çok enteresan olur be aynı evde konuşmayan iki kişi , yemekleri nasıl yiyosunuz
kusura bakma handecim güldüm ama :kedi:
bende küs kalmak istiorum ama benimki gıdıklar sataşır güldürür illa sinir olurum
tüm o mahkeme duvarı gibi suratım muratım gider , yumuşarım :mymeka:
tavukları bezelye havuç domates istersen mantar da katabilirsin karıştırıp sote yapıyosun milföye koyup bohça şeklinde katlıyosuntavuklusu nasıl ola ki bilmiyorumkismile
ramazan hayırlı olsun kızlar
allah kolaylık versin oruç tutanlara
tünaydın kızlaar daha yeni uyandım, uyuyarak geçircem ramazanı
yemekleri daha önce ben o gelmeden yedim o yalnız yedi ama dün öğrencim geldiği için önceden yiyemedim birlikte yemek zorunda kaldık, zaten tv var mutfakta sorun olmuyo yani
normalde o da gelir ben suratımı asınca öyle yapar bende gülerim dayanamam ama böyle büyük kavgalar oluyo arada işte o zaman gelmiyo inat yapıyo o da
ona diyo zaten hep ben alttan alıyorum diye nasıl kırdığından haberi yok bu sefer benim gitmemi bekliyo
tavukları bezelye havuç domates istersen mantar da katabilirsin karıştırıp sote yapıyosun milföye koyup bohça şeklinde katlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?