- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.401
kizlar hepinize iyi ramazanlar canlar.....
ben bugun cok kötüyüm yaa orucun ilk günü ondan sanirim,basim cok kötü agriyor coook felaket sekilde, birde geceleri hala rahat uyuyamiyorum bu boynum yüzünden kac gün daha sürecekki acaba??
herseyden midem bulaniyor susuzluk yüzünden sanirim.. birde calisanlara allah sabir versin valla cok zoa r cook. birde saat 4 e kurmustum , 4,20 de anca uyanabildim 10 dakkada ne yediysem nutellali ekmek yedim sahurda1 bardakta süt,
ramazan döneminde anamin evini cok özlüyorum orda hersey olurdu annem sagolsun herseyi yapardi ahhh ahhh
ayburum senin icin güleyim bak
xzgim geldimi annecigin
barbim naber
hanturks nasilsin bebek moraller nasil??
nikon, tuti, kelebek
kelebegim esin gelmis dün tam yazarken selim internetin fisini cekti birdaha baglanamadim sonrada esim aldi laptopu
selam kızlar
sız ısteyın yeterkı borekte acarım kurabıyede yaparım ınsallah bır gun toplanabılırsek :asigim:
gecelerı uyku uyuyamıyorum sıcaktan sımdıdede aclıktan basım donuyor
bır maskoya gıttık sadece renk numunelerını bakmaya tansıyonum dustu
mımar cızmıs ewın ıcınde gorduk mobılyaları salon cok guzel olmus
ama yatakodası cok kotu tek komıdın yatagın kenarına sıgmıyor
bosluk cok var odada ama yatak kısmında yok cok ıgrenc tek tarafta komıdın dıger tarafta yok
kapıyı sokturelım surgulu kapı yaptıralım dıyoruz adam sıgmaz dıyor sercan sıgar dıyor hadı hayırlısı
beyaz esyalarımıda sectım hemen hemen bı bıtsın mutfak dolaplarına karar verıcem
evlenmek hem maddı hem manevı ne zormus ya
ew kurmak dugun yapmak falan 100 mılyarı buluyor :çok üzgünüm:
ezgim sonuç hiç iyi değil canım beklediğimin 6 puan altında geldi ve netler de hesapladığımdan düşük çıktı ama herkes öyle diyo bilmiyorum sıralama önemli olacak
ağlama krizine girdim kabus gibi bütün sene çalışıp bu puanın gelmesi çok saçma allah bin türlü belasını versin bu sınavı yapanların kendilerinden çıksın inşallah bunca insanın ahı
xzgim bgn barbime boğaz turunu anlattım tlfda çok güldükaydirigubbakcemile3
aynen canım hepimizin ömrü ders çalışmakla geçiyo, en verimli olacağımız zamanları boşa harcıyolarahh bu sistem yokmu yaaa
abimlerin ömrü ders çalışmakla geçti
sırf kpss için 670 lira verip bilgisayar sertifikası aldılar
atamalarda mecburiymiş
işin kötü tarafı abimle yengemin bu puanlarla bile atanmaları zor branşları kimya
işletme okumadıkları için nasıl pişmanlar
xzgm benimde aklıma geldiiikaydirigubbakcemile3
öyle canım valla sınav sınav başka bildikleri yok böyle çarpık eğitim sistemine zaten daha nolsun kiçook üzüldüm handecim ya, allahım varya bıktık artık her poha sınav sınav sınavvv :mymeka::mymeka:ü
yakında yemek yemek için bile sınava giricez , yürümek hatta nefes almak için :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ne diyim ki canım şimdi sana ya :sm_confused: :gitme:
yere yatılcak türden barbimdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:selayhusum nazarmı değdi sana hatunum ya, neler oluyor sana tyine neler oluyor gülüm :sinifsinif:
umarım bugün daha iyisindier, hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmopuyorumnanaktan
beni sorarsan orta şekerliyim kafamçokkarıştı
hazırlıklar başladı valla ciddi ciddi, eee doğru diosun gülüm evlenmek kolay deeel
paran varsa kolay, 2 haftada herşey hazır, para var hzuur var boşa dimemişler
ama bizim gibiler içünn zorlu bir yol , :1ninca:
çook üzüldüm handecim ya, allahım varya bıktık artık her poha sınav sınav sınavvv :mymeka::mymeka:ü
yakında yemek yemek için bile sınava giricez , yürümek hatta nefes almak için :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ne diyim ki canım şimdi sana ya :sm_confused: :gitme:
heee çatlak kiretmit :roflol: serviste olmasam yerlere yatacaidim :roflol:
canım yaa kimden duyduysam herkes şikayetçiaynen canım hepimizin ömrü ders çalışmakla geçiyo, en verimli olacağımız zamanları boşa harcıyolar
evet kimyada 90 üstü olması lazım dimi ama yine de umutlarını kaybetmesinler çünkü herkesin düşük gelmiş puanlar sıralama önemli şu anda
bana da 75 üstü yetiyodu 77 bekliyodum 70 gelmiş ben bu puanı çalışmadan da almıştım ve netlerim de düşük gelmiş hesapladığımdan herkes öyle diyor dilekçe vericem bakalım hayırlısı olsun ne diyim
öyle canım valla sınav sınav başka bildikleri yok böyle çarpık eğitim sistemine zaten daha nolsun ki
ne dicen hayatım ben bile dicek laf bulamıyorum yani hiç beddua eden insan değilim sürekli lanet ediyorum allah bu adam kayırıcıların belasını versin
ne güzel işe yaramış bu son küslük olur inş:Saruboceq:bu arada biz de barıştık en azından bu işe yaradı sınav sonucu, ben ağlayınca dayanamadı geldi sarıldı
olsun işte bi yere gitmicen yanımda kalıcan ne güzel diyo
gunaydın fıstıklar yataktan kalkamıyorum cok susadım
calısanlara Allah kolaylık versın vallahı
hanturkumm ne romantık bır kelımeymıs o oyle ama bellı olmaz hayırlısı neyse o olsun bu sınavla ılgılı
buarada sndu farkettım etıketlere bırı suan hayattan nefret edıyorum yazmıs kım yazdı kı :S
selayhusumm kocan ne cok ızın yaptı boyle nerdesın sen ya gel artıkk
off susuzluk zor valla ezgim yoksa insan acıkmıyo zaten yazıngunaydın fıstıklar yataktan kalkamıyorum cok susadım
calısanlara Allah kolaylık versın vallahı
hanturkumm ne romantık bır kelımeymıs o oyle ama bellı olmaz hayırlısı neyse o olsun bu sınavla ılgılı
buarada sndu farkettım etıketlere bırı suan hayattan nefret edıyorum yazmıs kım yazdı kı :S
selayhusumm kocan ne cok ızın yaptı boyle nerdesın sen ya gel artıkk
evet memurlar nete baktım herkes aynı şeyleri söylüyo bi yanlışlık var bu işte ama hadi bakalımcanım yaa kimden duyduysam herkes şikayetçi
acaba sınava kolay dendi diye bazı sorular altın soru değerindemi oldu
abimler öyle diyo
abimler için puan yetersiz ne yazikki
büyük yengem için yeterli kendisi iktisatçı
erzurumun ilçesinde icra memuruydu 85puan ile merkeze gelebilir inş
acep nikonumun kocişi kaç puan aldı ben bi arıyım
ne güzel işe yaramış bu son küslük olur inş:Saruboceq:
öyle canım valla sınav sınav başka bildikleri yok böyle çarpık eğitim sistemine zaten daha nolsun ki
ne dicen hayatım ben bile dicek laf bulamıyorum yani hiç beddua eden insan değilim sürekli lanet ediyorum allah bu adam kayırıcıların belasını versin
bu arada biz de barıştık en azından bu işe yaradı sınav sonucu, ben ağlayınca dayanamadı geldi sarıldı
olsun işte bi yere gitmicen yanımda kalıcan ne güzel diyo
yere yatılcak türden barbimdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
şu eğitim sistemine bende lanet ediyomklava: klava:
[/B]
etikete ben yazmadım :1no2:
bende merak ettim:uhm:
selayımın yeri çok belli yaaaa:1hug:
off susuzluk zor valla ezgim yoksa insan acıkmıyo zaten yazın
he he evet ormantik kocam benim kaydirigubbakcemile3
bende bu aralar hayattan pek hoşlanıyom sayılmaz ama ben de yazmadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?