- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.421
sen hep mutlu ol emievet aybuşum ben yazdım napiim o an çok muttsuzdummm :kedi: :kedi:
ben çok acıktım ya kurt gibi, bugün susamiyim diye sahurda az yersem olacağı buydu :tomato:
oruca devam he aybuş :icecream:
anaaaa vallamıselayhusum aradı onla konuştuk, hepinize selamlarrrı varrrr
nolmuş biliomusunuz :jeyyar:benden duymuş olmayın ama :jeyyar:selayhusun kocası selayhusa doğum günü hedayesiii olarak ıphone almaya gitmiş selimle ben konuşurken öyle diidi süprizzzzz:teytey:
kız bayılcan 16 saat bişey yemeden durulur mu hiç1 haksızlık yapılıyorsa kimsenin ahı kimsede kalmaz canım..
yakında mezarada sınavla koyucaklar valla :mymeka:
her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek :asigim:
çok sevindim :asigim:
şeyyy ben yazdım :kedi: :kedi:
bugün ilk kez oruç tutuyorum çokkk acıktım
sahurda susamiyim diye pek bişi yemedim şimdi ölüorum acımdannnn cokacimcoook cokacimcoookkafamçokkarıştı
inşallah ayburum inşallah, valla ümidi kestim ama ben başka iş bakmaya başladımbarbim dimek sen yazdınklava: klava:
bende bgn tuttum daha regl olmadım dünki orucum boşuna gitti
çok susadım yaa hele bide sen çalışıyon Rabbim yardım etsin
hantürksüm çoğu kişi şikayette bulunur belki yeniden düzenlenr puanlar
geçmiş olsun canım ya noldu sana bi türlü iyileşemedin çok mu yoruyosun kendini bişey de yemeyince bünyen zayıf düştü heralde kıyamam ŞenizKizlar cok hasta oldum. Dun orucu acmaya iki Saat kala bozmak zorunda kaldim. Dunden beri istifar ediyorum kafami zor kaldiriyorum
oh oh hadi hayırlı olsun, güle güle kullan selayhuscum boshayallersmileSu anda iponemden baglaniyorum dogum gunu evlilik tanisma gunu hepsinin birden hediyesibu kadar Romantik kendisi. Handecim uzulme her iste bir hayir vardir. Xzgim beni duygulandirdin bebegim. Ben bugun senide aradim Annecinle konustum. Sen kurstaymisin. Burdan yazmasi zor oluyor optum hepinizi. Kefeni yirtmis gibiyim
hayırlı olsun selayım
iphoneden bağlanmakta pek bi afilli
bı daha oyle seyler yazma guzel bebegım senı cok sewıyorumselayhusum aradı onla konuştuk, hepinize selamlarrrı varrrr
nolmuş biliomusunuz :jeyyar:benden duymuş olmayın ama :jeyyar:selayhusun kocası selayhusa doğum günü hedayesiii olarak ıphone almaya gitmiş selimle ben konuşurken öyle diidi süprizzzzz:teytey:
askım of noluyor sana ya benım mı nazarım degıyor anlamadım herkese bahsedıyorum senden,bgn hatta dusundum turkıyeye gelırsenız on odaya yaparım odanıza selımtoma yer yok yer yatagı yaparım demıstım dıger odada tek basına kalamaz dıye dusunmustum ınsallah gelırsını var mı kesınlesen planlar ya kasımda gelın dugunume gel yada ondan sonra gelınKizlar cok hasta oldum. Dun orucu acmaya iki Saat kala bozmak zorunda kaldim. Dunden beri istifar ediyorum kafami zor kaldiriyorum
Su anda iponemden baglaniyorum dogum gunu evlilik tanisma gunu hepsinin birden hediyesibu kadar Romantik kendisi. Handecim uzulme her iste bir hayir vardir. Xzgim beni duygulandirdin bebegim. Ben bugun senide aradim Annecinle konustum. Sen kurstaymisin. Burdan yazmasi zor oluyor optum hepinizi. Kefeni yirtmis gibiyim
hehehe ewet sordum anneme
herkescıklere bahsedıyorum senden bebegımm
o senı avusturalyada kalıyosun sanıyormus
herhalde bebegım sızı zewkle agırlıcamm
Bizde zevkle kalacagiz canim hatta Selim yeni esyalarinin saglamligini zevkle Test edecektir:CüvCüv:
çağırırsan gelirim niye gelmiyim kii opuyorumnanaktanbu arada kızlar benım dugunume gelenler parmak kaldırsınn [/B]
:roflol::roflol::roflol: çok güldüm ben bunu okuyunca ya senin eşyalar sağlammıymış selayhusumBizde zevkle kalacagiz canim hatta Selim yeni esyalarinin saglamligini zevkle Test edecektir:CüvCüv:
Handecim yatmisin sanirim dedigim gibi uzulme canim boylesi daha iyi esinle bir arada en iyisi zaten. Tamam bazen mecburi ama evlilikler Icin en sagliklisi Yan yana olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?