Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet aybuşum ben yazdım napiim o an çok muttsuzdummm :kedi: :kedi:

ben çok acıktım ya kurt gibi, bugün susamiyim diye sahurda az yersem olacağı buydu :tomato:

oruca devam he aybuş :icecream:
sen hep mutlu ol emi
oruç tuttum ama yine akıntım geldi orucumu bozmadım ama bayramdan sonra yine tutcam
böyle devam ederse doktora gitcem
durduk yere borçlanıyorum yaaaa

anaaaa vallamı
iki ay sonra ancak alabildi enişte desenezemuszemuszemuszemus
bunada şükürzemuszemuszemuszemus
selayım artık iphoneninden bağlanır bize:jeyyar:

Kizlar cok hasta oldum. Dun orucu acmaya iki Saat kala bozmak zorunda kaldim. Dunden beri istifar ediyorum kafami zor kaldiriyorum

Su anda iponemden baglaniyorum dogum gunu evlilik tanisma gunu hepsinin birden hediyesi bu kadar Romantik kendisi. Handecim uzulme her iste bir hayir vardir. Xzgim beni duygulandirdin bebegim. Ben bugun senide aradim Annecinle konustum. Sen kurstaymisin. Burdan yazmasi zor oluyor optum hepinizi. Kefeni yirtmis gibiyim

kız bayılcan 16 saat bişey yemeden durulur mu hiç klava: iyi ye bakim bi daha bol bol içersin suyunu üstüne sonra çok susamazsın, gerçi bol bol içince de hemen geri çıkıyo bi işe yaramıyo

inşallah ayburum inşallah, valla ümidi kestim ama ben başka iş bakmaya başladım

Kizlar cok hasta oldum. Dun orucu acmaya iki Saat kala bozmak zorunda kaldim. Dunden beri istifar ediyorum kafami zor kaldiriyorum
geçmiş olsun canım ya noldu sana bi türlü iyileşemedin çok mu yoruyosun kendini bişey de yemeyince bünyen zayıf düştü heralde kıyamam Şeniz

oh oh hadi hayırlı olsun, güle güle kullan selayhuscum boshayallersmile

hayırlı olsun selayım
iphoneden bağlanmakta pek bi afilli

Evet canim afilini bilememde sirtim yatakta yaziyorum o yonden iyi ama bilegin agriyor. Handecim yoruluyorum birde bunyem zaten zayif ondN sanirim boyle oluyor. Canim esinle barismanada sevindim ayrica evliliklerde bu tain isi cok zor olsa gerek

olmaz mı canım bir sene atandığın yerde çalışman gerekiyor, sonra eş durumundan tayin isteyebiliyosun ama çok zor oluyo o da torpilin yoksa tabi. buralarda işler hep böyle

bı daha oyle seyler yazma guzel bebegım senı cok sewıyorum
askım of noluyor sana ya benım mı nazarım degıyor anlamadım herkese bahsedıyorum senden,bgn hatta dusundum turkıyeye gelırsenız on odaya yaparım odanıza selımtoma yer yok yer yatagı yaparım demıstım dıger odada tek basına kalamaz dıye dusunmustum ınsallah gelırsını var mı kesınlesen planlar ya kasımda gelın dugunume gel yada ondan sonra gelın

askımm cok sewındım hedıyen cok ama cok guzel alması dusunmesı ayrı bır guzel tebrık ettım enıstemı saygılarımı sewgılerımı gonderyorum kendısıne kaydirigubbakcemile5
gule gule ıyı gunlerde selımtomum elınden uzak anlarda kullan bebegım annem hıc soylemedı kızıcam smdı ona hıc haberım yok lmaz:

Ay canim sen canimsin ya bize oda Bile yaparmis yuzumde tebessumler oldu canim. Annen unutmustur belkide ama sen yoksun die kapatmak istemedim 2-3 dakka sohbet ettik bohren bahsettigini soyledi annecin Bense seni sevdigimi soyledim annene

hehehe ewet sordum anneme
herkescıklere bahsedıyorum senden bebegımm
o senı avusturalyada kalıyosun sanıyormus
herhalde bebegım sızı zewkle agırlıcamm

Handecim yatmisin sanirim dedigim gibi uzulme canim boylesi daha iyi esinle bir arada en iyisi zaten. Tamam bazen mecburi ama evlilikler Icin en sagliklisi Yan yana olmak.

hehehe ewet sordum anneme
herkescıklere bahsedıyorum senden bebegımm
o senı avusturalyada kalıyosun sanıyormus
herhalde bebegım sızı zewkle agırlıcamm

Bizde zevkle kalacagiz canim hatta Selim yeni esyalarinin saglamligini zevkle Test edecektir:CüvCüv:

Dedigim konuyada baktim kaydadeger bulmadim. Allah akil Fikir versin boyle dusunen hatunlari anliyamiyorum . Sonucta Anatomie ayni bir yere birsey adapte edilip konulacaksa (sifreli yaziyorum ayip olmasin die) kizda ona aynini yapsin. Umarim anladin beni bu konu hakkinda boyle dusunuyorum

iş ilanlarına bakarken bulaşıkları unutmuşum mutfağı toparladım daha yeni bitti
bu arada kızlar benım dugunume gelenler parmak kaldırsınn [/B]
çağırırsan gelirim niye gelmiyim kii opuyorumnanaktan

Bizde zevkle kalacagiz canim hatta Selim yeni esyalarinin saglamligini zevkle Test edecektir:CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol: çok güldüm ben bunu okuyunca ya senin eşyalar sağlammıymış selayhusum

Handecim yatmisin sanirim dedigim gibi uzulme canim boylesi daha iyi esinle bir arada en iyisi zaten. Tamam bazen mecburi ama evlilikler Icin en sagliklisi Yan yana olmak.

tabiki canım yan yana olmak en iyisi keşke burdan iş bulabilsem ama evde oturmak da çok can sıkıcı bişey ben alışamadım bir türlü
özel okullar illaki tanıdık istiyo sanat atölyeleri de part time olduğu için sigortası olmuyo keşke iyi bir iş çıksa karşıma da hep ankarada olsam çocuğu bile erteliyoruz hep bu yüzden

Tunaydin guzeller bugun cok daha iyiyim. Esim diyorki boyle giderse bir bakici lazim--- guldum Sanami bizemi dedim handem bizim esyalarda su an kirik yok bir tek benim Tel selime yenik dustu su an icin hersey saglam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…