Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tünaydın ve hayırlı cumalar güzeller
selayım bgn iyi olmana çok sevindim
sen istanbula gel konaklanacağın yer çok bacım
benim evde var :1hug:
hantürksüm inş gönlüne göre bir iş bulabilirsin
xzgim bgn itibariyle düğününe tam 3 ay kaldı
keşke kocik izin verebilsede gelsem düğününe ama belli olmaz benim işim
bi bakarsın yanında bitivermişim :asigim:

anladım yorumsuz bırakıyorum sempatiksalakcinni
Tunaydin guzeller bugun cok daha iyiyim. Esim diyorki boyle giderse bir bakici lazim--- guldum Sanami bizemi dedim handem bizim esyalarda su an kirik yok bir tek benim Tel selime yenik dustu su an icin hersey saglam
gunaydın ask bocegım ne guzel daha ıyı olmussun
bense daha kotu
sercan hastaydı banada gectı herhalde bogazlarım cok kotu kulaklarım kapalı
belım ve kasıklarımda acıkta kalmıs usutmusum herhalde tutuk sempatiksalakcinni
telın bozulması da ısıne geldı ama guzel oldu kabul et

gunaydınn tatlı kusum
kocan neden gelmıyor kı eyvahedigeldismile
dugune gelmek ıstemezse nıkahıma gelırsınız saat 4de şişli evlendirme dairesinde olma mı acaba :kedi:

bacım hele de bakem senin düğün kasım ayında oluyo
yani bayramdan iki gün önce öyle değilmi
benim jeton köşeli yaa bazen geç düşüyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyide ben o dönem erzuruma gidiyom :gitme::gitme:
hatta 1 kasımda gitmeyi düşünüyom
bak canım sıkıldı şimdi yaaaaasenağlamasenağlama
nikahına kesin gelirdim kocik bişe demezdi:gitme::gitme:
daha 3 ay var neler olup bitcek belli değil
belkide o tarihte burda olurum:Saruboceq::Saruboceq:
ama kesin nikahına gelirim canım
olmadı bende taze gelin evine gelirim
sarıyerdemi oturcanaklinialirimsmileaklinialirimsmile
oraları çok iyi biliyom dimi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olsun ayburum hayırlısı neyse o olsun
sans bu belkıde burda olursunuz
ewet bebegım ewıme gelırsın
sarıyer senden sorulur bunu bılıyorum guzel kuzum

kızlar sız ewınızde hangı marka beyaz esyaları kullanıyosunuz?
bız sıemens kullanıyoruz cok memnunum ewede hep sıemens almayı dusunuyorum ama buzdolabında kararsız kaldım 2 cıft kapılı alttada buzlugu olsun ıstıyorum sıemesın tek bı tane ole modelı var ama 7 mılyar daha uyguna genıs o tarz varmı bıldıgınız

Ayburum sagol bebegim daha iyiyim sukur orucu hap bitene kadar yiyecegim artik sonra yerine tutarim.
Xzgim benim bulasik mak. Siemens ben memnunum bende 2-3 marka var kirada oldugum icin beko ocak , Whirlpool buzdolabi, Allah icin bir kotuluklerini gormedim alirsan gri renkli olanlardan Al onlar daha hos oluyorlar Optik acidan Görunus olarak

ewet bebegım bende hep grı almayı dusunuyorum herseyım tastamam aklımdada buzdolabı bıtek ıcıme sınmedı..bırazda sans meselesı gercı bu ısler bakalım
newhanla uzun zamandır gorusemedık ben tatılden geldıkten snra o kıbrısa gttı bu aksam donuyor nolur kalmaya gel dedı ama babam mırın kırın ettı bırazcık naparsan yap dedı ama kızarak newhanıda cok ozledım yuzsuzluk yapıp yınede gıtsemmı bılemedım

xzgim sarıyer dediğin neki benim için yeterki sağımı solumu şaşırmıyimopuyorumnanaktan
selayım bende iki gündür oruç tutuyom ama sonra yeniden tutcam çünkü akıntıdan ötürü huzursuzum
xzgim benim beyaz eşyalarım bocsh ama siemens tercihim çok iyi birmarka
çift kapılılar hakkında çok fazla bilgim yok yaaaa fiyat olrak diğer marklalarda çok ucuz değildir xzgim

KizlAr ATV deki cotanak reklamini gordunuzmu?? Eskiden olacak okadardaki uzun boylu bir sirik vardi o cikiyor reklamda tahammul edilemez sekilde gicik dayanilmaz bir Reklam olmus

Son düzenleme:
barbis nerdesin sen ??? gel ben iyilestim bebegim
bugn handemi göremedim ben nerde acaba ???

kizlar tuticigime mesaj attim ,tahmin ettigim gibi morali bozuk adanali askere gitti o yüzden üzgündür diye düsündüm , hala siledeymis ..

Son düzenleme:
soylemeyı unuttum kızlar tutım bgn bana mesaj atmıs sıledeymıs ewet adanalıyıda yollamıs
hayırlısıyla bıran once kavusurlar ınsallah
ben smdı orucumu actım dus alıp newhanlara gıdıcem

kızlar napıyosunuuz
ben bugün dışardaydım bi arkadaşımla gezdik
akşam da yola çıktık aile ziyaretine haftasonu için selayhusum senin memleketteyiz

ooo hanturksüm selam olsun memleketime
bende bütün gün göremeyince merak ettim iyi bir haftasonu diliyorum canim sana ozaman simdiden..
sor bakalim esinin ortaokulunu bir uygun zamaninda merak ettim

dur sac rengimi koyayim gerci yakin cekim telefondan cektim tuhaf biraz kizillik var gibi ama kizil degil

selayhusum senin okulu sordum ben ona biliyorum orayı masa tenisi turnuvasına gidiyoduk dedi
saçının rengi çok güzel olmuş baya açılmış hakkaten faceye yüzünle bi koy görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…