Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayhuscum senin amcanın tükanını gördüm ....LER yazıyor altında da, benzinliğin yanında hemen biz de ordan giriyoruz lojmanlar orda

selam kızlar
kımsecıkler yok cumartesı gecesı ewde kımı bulucaksın gercı
hanturkum ıyı gezmeler bıtanemm
selayhusum sacların cok guzel olmus nasıl acıldı bu kadar acıcı kullandıda mı yaptı?
bende dun 10da newhanlara gttım sabah 6da yattık uykusuzluktan olucem
sabahta kalktım gelınlık provamın ılkıne gıttım
sonrada sercanla bulustuk smdı ewe geldım gozlerım kapanıyor ama dırenıcem

selayhuscum senin amcanın tükanını gördüm ....LER yazıyor altında da, benzinliğin yanında hemen biz de ordan giriyoruz lojmanlar orda
Evet canim Ankara yolu uzerinde galeri yazisida buyuk gozden kacmiyor
senin okulda da asuman abla öğretmenmiş
Asuman abla Kim canim ? Bahsettinde Benmi hatirlamiyorumki?
Ee xzgim hasret giderdin o kadarcik olacak hangi gelinlige karar verdin canim ilk olandi degilmi? Bugun misafir vardi kaynim eltim ve iki cocuklari Türkiye donusu bize ugramislar Sopran geliyorlardi yemek falan hazirladim. Agrilarimda vardi esim cok gelmelerini istedi onada kizdim birazcik hic aciman yok falan filan.. Birkac ise yardim etti .. Cocuklar cok tepindiler alt Moruk sikayet icin 11e 5 kala kapim a dayandi yarim Saat oldu misafirler gitti ayaklarimi uzattim yatiyorum

hosgeldın selayhusum
tahmın ettım zaten mısafırın oldugunu
sıızn moruk cok bomba adam ya
sen yokken neler oldu neler duvarını ısgal ettık
selımtoma kardes yapmaya karar verdım

buarada ewet bebegım ılk gelınlıge karar verdım

bebeklerım ben faceden gordum yazdıklarınızı ama sercan yasaklıyor gece bıse yazmamı ondan yarın cevap verıcem hepsıne
buarada selayhusum fake degılmıs ama selımtomuzun yerını alamaz o ayrı !!!

xzgim benim provan nasıl geçti
bgn abimlerle ramazan şenliklerindeydik yine
ahmet özhan vardı
sercan enişteye slmlar
Allahtan kocik facede benle arkadaş değil
bana dediki senle arkadaş olamam
bir sürü dengesiz insan görcek profilini

Ne zaman yapAcaksin kizzzzzzz .. Valla biz annenle karar verdik senin adina cocuk. Icin henuz erken . Annenle bunlari konustuk
Duvarim sizin Köpeniiiiiz olsun istediginiz zaman bebegim Kendi duvarin gibi hic cekinmeden kullan ... Dur Bide opuuuum Yak suk. ( bu s ler altinda nokta dusun )

Xzgim sacim ve kasim icin acici kullandilar sende begendigin icin sevindirik oldum Ayburum birak arkadas olma kocisinle ben oldum daha dogrusu o girip yPmis hem Kendiyle birde ben iliskimi evli yapmistim onun adini yazdim saka yapiyor bana onaylaaasammi acaba diye dedim artik coooook gec senin icin

:roflol::roflol:
uyanık koca

biliyonmu daha biz kociklen hiçbir şifremizi bilmiyoz
ne msn nede facebook
4 yıldır bu böyle
ilk önce şifresini istedim vermedi
bende öylemiiiiklava: bende sana vermem dedim
böyle sürüp gitti

Sasirdim bebegim, normalde ona hesaaplari ben acarim oda degistirmez sifreyi
Benimkini ben soylerim msn ime girmezz facemde bazen oyun Oynar, bu Kim bu Kim diye soruyor bende diyorum zaten tanimazsin hic sorma

geçen gün diyomki benim kkda nickim ne leptap değilmi diyokafamçokkarıştı
aradan 8 ay geçti nerdeysekafamçokkarıştı
bende dedimki ohooooo o eskidendi emme hiç merak edipte sormadı nickimi:uhm:
benim kocikte var bi hal emmea.s

Herufun sana guveniyor canim ne guzel iste herseyide bilmesin bosver ben cikacagim ayaktaki arkadaslara ve sana iyi geceler diliyorum ayburum

öyle valla selayım
bende çıksam iyi olcak
sabah yengemle beraber amca kızının bebişini görmeye gitcez
iyi uykular canım daha sahur hazırlıycam

ohh muhabbetınız bol olsun herkeşin uykusu kacmıs banada uyku ugramadı -tatlicadiarzu-bugun bana
ayburum daha ne ıstıyon bılmesın nıckını benımkı oncelerı ne kaynatıyom dıye okuyodu artık cıkıs yapıyom okuyamıyo kaydirigubbakcemile3
butun sıfreslerını bılırım yoksa uyuyamam olmazzkötükedihüso

tatlımm bgn konustuk zaten ıftar yapalım dedık barbıe ken falan hepberaber tanısmıs olurlar bılmıyorum enıste kabul edermı? ılk provada daha bısey olmadıkı ust kısmını aldılar kadınlar benı gorunce ay bu kız ıncecık falan dedıler kendılerıyle yanyana koyunca tabı kortızondan kılo almıstım ama yıne vermeye baslamısım sabah tartıldıım 49 kılo cıktım tam dıjıtaller bıde fazla gosterıyor dıyorlar gercekten oylemı
ohh sız ne guzel annemle planları yapmıssınız yok bebegım zaten smdı dusunmuyorum tek derdım selıtocuk turkıyeye geldımı sıkılmasın arkadası olsundu
walla begendım bebegım acıcıdan sacların yanmamıssa ona ayrı bır sewındım bıde face koy da su gul yuzunu gorelım bırazcık.gercektende ıs ısten bırazcık gectı 8 senecık kadar
daha ne ıstıyorsun be canımınıcı ne guzel sana guvenıyor
bıde huy meselesı bızımkısı onsuz yapamıcagımı bıldıgı halde hergun hemen hemen benı hıc bırakmıcaksın dıye sorar ınceler hesaplarımı dıdık dıdık

iyi geyik dönmüş gece gece
pek takip edemiyorum buraları
aybuşu görünce bi bakiym dedim
öpüyorum çıkmadan
selametle..

warya bu aksam senın faceden profılıne baktım aybıkecımm aklımdan sen gectın neden hıc bızım topıge gelmıyor dıye ve sen geldın baska bısey ıstesem olucakmıs :kedi:

bende uykusuzluktan oldugum halde yarın oglene kadar uyuyım dıye yatmadım ask tadında romantık komedı fılmını ızledım smdı sahur yapıcam sonrada yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…