- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.461
Evet canim Ankara yolu uzerinde galeri yazisida buyuk gozden kacmiyorselayhuscum senin amcanın tükanını gördüm ....LER yazıyor altında da, benzinliğin yanında hemen biz de ordan giriyoruz lojmanlar orda
Asuman abla Kim canim ? Bahsettinde Benmi hatirlamiyorumki?senin okulda da asuman abla öğretmenmiş
Ee xzgim hasret giderdin o kadarcik olacak hangi gelinlige karar verdin canim ilk olandi degilmi? Bugun misafir vardi kaynim eltim ve iki cocuklari Türkiye donusu bize ugramislar Sopran geliyorlardi yemek falan hazirladim. Agrilarimda vardi esim cok gelmelerini istedi onada kizdim birazcik hic aciman yok falan filan.. Birkac ise yardim etti .. Cocuklar cok tepindiler alt Moruk sikayet icin 11e 5 kala kapim a dayandi yarim Saat oldu misafirler gitti ayaklarimi uzattim yatiyorumselam kızlar
kımsecıkler yok cumartesı gecesı ewde kımı bulucaksın gercı
hanturkum ıyı gezmeler bıtanemm
selayhusum sacların cok guzel olmus nasıl acıldı bu kadar acıcı kullandıda mı yaptı?
bende dun 10da newhanlara gttım sabah 6da yattık uykusuzluktan olucem
sabahta kalktım gelınlık provamın ılkıne gıttım
sonrada sercanla bulustuk smdı ewe geldım gozlerım kapanıyor ama dırenıcem
Xzgim sacim ve kasim icin acici kullandilar sende begendigin icin sevindirik oldum Ayburum birak arkadas olma kocisinle ben oldum daha dogrusu o girip yPmis hem Kendiyle birde ben iliskimi evli yapmistim onun adini yazdim saka yapiyor bana onaylaaasammi acaba diyededim artik coooook gec senin icin
tatlımm bgn konustuk zaten ıftar yapalım dedık barbıe ken falan hepberaber tanısmıs olurlar bılmıyorum enıste kabul edermı? ılk provada daha bısey olmadıkı ust kısmını aldılar kadınlar benı gorunce ay bu kız ıncecık falan dedıler kendılerıyle yanyana koyunca tabıxzgim benim provan nasıl geçti
bgn abimlerle ramazan şenliklerindeydik yine
ahmet özhan vardı
sercan enişteye slmlar
Allahtan kocik facede benle arkadaş değil
bana dediki senle arkadaş olamam
bir sürü dengesiz insan görcek profilini
ohh sız ne guzel annemle planları yapmıssınızNe zaman yapAcaksin kizzzzzzz.. Valla biz annenle karar verdik senin adina cocuk. Icin henuz erken . Annenle bunlari konustuk
Duvarim sizin Köpeniiiiiz olsunistediginiz zaman bebegim Kendi duvarin gibi hic cekinmeden kullan ... Dur Bide opuuuum Yak suk. ( bu s ler altinda nokta dusun )
walla begendım bebegım acıcıdan sacların yanmamıssa ona ayrı bır sewındım bıde face koy da su gul yuzunu gorelım bırazcık.gercektende ıs ısten bırazcık gectı 8 senecık kadarXzgim sacim ve kasim icin acici kullandilar sende begendigin icin sevindirik oldum Ayburum birak arkadas olma kocisinle ben oldum daha dogrusu o girip yPmis hem Kendiyle birde ben iliskimi evli yapmistim onun adini yazdim saka yapiyor bana onaylaaasammi acaba diyededim artik coooook gec senin icin
daha ne ıstıyorsun be canımınıcı ne guzel sana guvenıyorgeçen gün diyomki benim kkda nickim ne leptap değilmi diyokafamçokkarıştı
aradan 8 ay geçti nerdeysekafamçokkarıştı
bende dedimki ohooooo o eskidendi emme hiç merak edipte sormadı nickimi:uhm:
benim kocikte var bi hal emmea.s
iyi geyik dönmüş gece gece
pek takip edemiyorum buraları
aybuşu görünce bi bakiym dedim
öpüyorum çıkmadan
selametle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?