Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canım sen napıosun en son esınle gorusucektın nasıl gıttı hersey yolundamı kac kaldı smdı safak?

Kelebegim hosgeldin canim esinin izni bitti sanirim Allah kavustursun canim
iyi geyik dönmüş gece gece
pek takip edemiyorum buraları
aybuşu görünce bi bakiym dedim
öpüyorum çıkmadan
selametle..

Alyamizin annesi hosgeldin xzgimin dedigi gibi bende resimlerine baktim hem sana hem bebisine masallah

Xzgim tunaydin bebegimmm yatti sanmistim seni zaten hapi alinca saflasiyorum fena gevsetiyor kaslari .
Ayburum gezmelerde
Handem bugun donuyor
Barbim Gel aramiza

ezgicim gönülden çağırmışsın demekki
eskisi kadar pc de vakit geçiremiyorum
blog epey vaktimi alıyor birde sohbet topiği ya takip etmek gerek cııvıtmak istemiyorum sorular fln havada kalır rahatsız olursunuz fln.
gönlüm sizlerle bunu bilin ama çok sıcak bi ortam burası
kankamınn dilinden de düşmüyor sizleri tanımadan çok sevdim

selayhus canım teşekkür ederim nasıl bakıyorsunuz yahu bende sizlere bakayım gerçi nicklerinizi biliyorum bi tek:s

Canim sen Benim Arkadas listemde varsin ben gondermistim sana gecenlerdede resimlerine baktim . Benim Profil resmim oglum Boxer Short ve bodysi Ile Tabikide bakabilirsin . Madem Konu ustundeyiz cok guzel bir gelin olmusun birde giyim tarzin cok hos

selam kızlar.. selayhusum döndüm aranıza=) .. ezgicim ilk provan hayırlı olsun.. ama ben iftara eşl katılamıyacağım, çünkü katılacak bir eşim yok nedenini burdan sormada msnde falan konuşuruz... ama tek vücut tek bünye olarak gelebilirim isterseniz bilmiyorumkismile
moralim pek iyi olmadığı için buralara falan pek giremiyorum ama hep feysteyimm haberiniz olsun öptümmm

ezgim selayım eşim henuz gıtmedı gece uyku tutmayınca bı baktım buraya ne var ne yok dıyee burayıda bı bıraktınmı takıp etmek zor oluyor byazemuszemus
ezgim safagımız tam saymıyorum ama 380 olması lazım syınca gecmıyor fıstıgım sende bılırsın bu durumlarıolumunekankayizsmile bu salı sabahı Ankaraya ucuyor eşim inş rahat eder oralarda boshayallersmile
bugunde teyzemıze iftara davetlıyız hihoyyyt su böregi yapacakmış pek guzel olur kendılerıı keske sizede tattırabılsem:icecream:

imzamı silmek istemiyorum ben :gitme:

heee silme bakar bakar aglarsin lmaz:

sana gelsin birden bu sarkiyi cagrisim ettin bende

Çok ağladım diye sevdiğim o filmi
Yine yeni baştan izlemek gibisin
Senle ilgisi yok, yok bilmelisin
Ben acıyı seviyorum sebebi bu

Yok ağladın diye değişir mi sonun
Kendi acılarını kendin çekmelisin
Aşk bana delidir ben ona sevdalı
Can bedenden çıkmadıkça durumum bu

Çok sevildim
Öyle sandım

Çok da sevdim
Belki yanıldım

Çok yanan en çok bilense

Acılara gülümseyen anılarım
Arsız duygularım var
Evet hayat hep son sözü söyler ama
Benimde cümlelerim var

Son düzenleme:

nokta senağlama:gitme:

olsun canım ara ara gelirsin rahatsız degıl memnun oluruz
evet burdakı ınsanlarla cok cok guzel bır topık oldu burası bende herkesı ayrı ayrı cok sewıyorum

askım senı ıftardan sonra arayım mı konusalım..ulan bunyenı bırak sacların tek telını gondersen sandalyeye oturtur,servıs actırtırım ulan onuneee
ohh ne guzel kelebegım hiç ayrılmayacagınız gunlerde yakında..
benımkısıde Ankarada yapmıstı dustugu yere baglı ama en azından guvende olucak ıcın rahat edıcek hele bır yerlessın bakalım nasıl bır yere dusucek hayırlısıyla..yedırtmıs kadar oldun canım benım dusunmen yeter

zaten istem disi xzgim geri almaya calisirim bilerek kilo vermeyi düsünmüyorum midemden dolayi oldu öyle

biliyorum selayhusum saglıgına bıran once kavus askım ya
saka maka baya cektın sende bu hastalıklardan
bu kk cok yavasladı ya off
aa hanturkum gelmıs hosgelmıs bebegım nasıl gectı tatıl hersey ıyı mı

ben geldim kızlaar
ezgim işte klasik aile ziyareti sohbet muhabbet yemek falan öyle geçti
ben sana öreni sorcaktım yaa yazlığınız mı var orda biz üç sene orda tatil yaptık çok severim ama denizi çok soğuk
Evet canim Ankara yolu uzerinde galeri yazisida buyuk gozden kacmiyor
Asuman abla Kim canim ? Bahsettinde Benmi hatirlamiyorumki?
yok kız bahsetmedim, kayınvalideme söyledim de senin okulu onun arkadaşı asuman abla o orda çalışıyo dediydi ondan yazdım

canım benim yaa noldu yine ayrıldınız hay allahım gülmedi senin yüzün inşallah tez zamanda mutlu ol barbim

xzgim selam canim bende senin gibi vermisim kilo sanirim 2 gün midem kötü oldu hemen verdim
evet selayhusum resmini gördüm kilo vermişsin, hemen al bakıyım o kiloları geri zaten bünyen zayıf klava:

evet hanturkum yazlık var bız senelerdır sarımsaklıdaydık gecen sene altınoluktaydık bu sene orene gıttım ben denızı bu sene soguk degıldı oyle cok havası falan cok guzel orenın kaz daglarından gelıo

hanturks hosgeldin canim..

kizlar bugun esimin dogum günü.. bana telefon alirken tabiki kendinede almisti
bugun sabah o telefonu ona götürdüm askimm dogum günün kutlu olsun dedim
ooda mahsusdan sevinmis numarasi yapiyor

eskiden ne kadar önem verirdim hediyemi eksik etmezdim ama yillar degistiriyor insani ne ekilirse o bicilyor... kendisinede dedim bunu ben seni hayata dayanikli hale getirdim diyor
suc kabul etme yook

yine icimde yatan insana uyup bir pasta yapacagim kendisine en azindan bir kek (merhametlismili)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kociği katmıyım iftar işine olmadı biz ramazandan sonra buluşuruz
hanım 49 kilo çıkıyo bide diyoki dijitaller fazlamı gösteriyoklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…