- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.481
ohh muhabbetınız bol olsun herkeşin uykusu kacmıs banada uyku ugramadı -tatlicadiarzu-bugun bana
ayburum daha ne ıstıyon bılmesın nıckını benımkı oncelerı ne kaynatıyom dıye okuyodu artık cıkıs yapıyom okuyamıyo kaydirigubbakcemile3
butun sıfreslerını bılırım yoksa uyuyamam olmazzkötükedihüso
Kelebegim hosgeldin canim esinin izni bitti sanirim Allah kavustursun canimohh muhabbetınız bol olsun herkeşin uykusu kacmıs banada uyku ugramadı -tatlicadiarzu-bugun bana
ayburum daha ne ıstıyon bılmesın nıckını benımkı oncelerı ne kaynatıyom dıye okuyodu artık cıkıs yapıyom okuyamıyo kaydirigubbakcemile3
butun sıfreslerını bılırım yoksa uyuyamam olmazzkötükedihüso
iyi geyik dönmüş gece gece
pek takip edemiyorum buraları
aybuşu görünce bi bakiym dedim
öpüyorum çıkmadan
selametle..
selayhus canım teşekkür ederim nasıl bakıyorsunuz yahu bende sizlere bakayım gerçi nicklerinizi biliyorum bi tek:s
imzamı silmek istemiyorum ben :gitme:
heee silme bakar bakar aglarsinlmaz:
sana gelsin birden bu sarkiyi cagrisim ettin bende
Çok ağladım diye sevdiğim o filmi
Yine yeni baştan izlemek gibisin
Senle ilgisi yok, yok bilmelisin
Ben acıyı seviyorum sebebi bu
Yok ağladın diye değişir mi sonun
Kendi acılarını kendin çekmelisin
Aşk bana delidir ben ona sevdalı
Can bedenden çıkmadıkça durumum bu
Çok sevildim
Öyle sandım
Çok da sevdim
Belki yanıldım
Çok yanan en çok bilense
Acılara gülümseyen anılarım
Arsız duygularım var
Evet hayat hep son sözü söyler ama
Benimde cümlelerim var
olsun canım ara ara gelirsin rahatsız degıl memnun oluruzezgicim gönülden çağırmışsın demekki
eskisi kadar pc de vakit geçiremiyorum
blog epey vaktimi alıyor birde sohbet topiği ya takip etmek gerek cııvıtmak istemiyorum sorular fln havada kalır rahatsız olursunuz fln.
gönlüm sizlerle bunu bilin ama çok sıcak bi ortam burası
kankamınn dilinden de düşmüyor sizleri tanımadan çok sevdim
askım senı ıftardan sonra arayım mı konusalım..ulan bunyenı bırak sacların tek telını gondersen sandalyeye oturtur,servıs actırtırım ulan onuneeeselam kızlar.. selayhusum döndüm aranıza=) .. ezgicim ilk provan hayırlı olsun.. ama ben iftara eşl katılamıyacağım, çünkü katılacak bir eşim yoknedenini burdan sormada msnde falan konuşuruz... ama tek vücut tek bünye olarak gelebilirim isterseniz bilmiyorumkismile
moralim pek iyi olmadığı için buralara falan pek giremiyorum ama hep feysteyimm haberiniz olsun öptümmm
ohh ne guzel kelebegım hiç ayrılmayacagınız gunlerde yakında..ezgim selayım eşim henuz gıtmedı gece uyku tutmayınca bı baktım buraya ne var ne yok dıyee burayıda bı bıraktınmı takıp etmek zor oluyor byazemuszemus
ezgim safagımız tam saymıyorum ama 380 olması lazım syınca gecmıyor fıstıgım sende bılırsın bu durumlarıolumunekankayizsmile bu salı sabahı Ankaraya ucuyor eşim inş rahat eder oralarda boshayallersmile
bugunde teyzemıze iftara davetlıyız hihoyyyt su böregi yapacakmış pek guzel olur kendılerıı keske sizede tattırabılsem:icecream:
Evet canim Ankara yolu uzerinde galeri yazisida buyuk gozden kacmiyor
Asuman abla Kim canim ? Bahsettinde Benmi hatirlamiyorumki?
canım benim yaa noldu yine ayrıldınız hay allahım gülmedi senin yüzün inşallah tez zamanda mutlu ol barbimselam kızlar.. selayhusum döndüm aranıza=) .. ezgicim ilk provan hayırlı olsun.. ama ben iftara eşl katılamıyacağım, çünkü katılacak bir eşim yoknedenini burdan sormada msnde falan konuşuruz... ama tek vücut tek bünye olarak gelebilirim isterseniz bilmiyorumkismile
moralim pek iyi olmadığı için buralara falan pek giremiyorum ama hep feysteyimm haberiniz olsun öptümmm
evet selayhusum resmini gördüm kilo vermişsin, hemen al bakıyım o kiloları geri zaten bünyen zayıfxzgim selam canim bende senin gibi vermisim kilo sanirim 2 gün midem kötü oldu hemen verdim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantatlımm bgn konustuk zaten ıftar yapalım dedık barbıe ken falan hepberaber tanısmıs olurlar bılmıyorum enıste kabul edermı? ılk provada daha bısey olmadıkı ust kısmını aldılar kadınlar benı gorunce ay bu kız ıncecık falan dedıler kendılerıyle yanyana koyunca tabıkortızondan kılo almıstım ama yıne vermeye baslamısım sabah tartıldıım 49 kılo cıktım tam dıjıtaller bıde fazla gosterıyor dıyorlar gercekten oylemı
ohh sız ne guzel annemle planları yapmıssınızyok bebegım zaten smdı dusunmuyorum tek derdım selıtocuk turkıyeye geldımı sıkılmasın arkadası olsundu
walla begendım bebegım acıcıdan sacların yanmamıssa ona ayrı bır sewındım bıde face koy da su gul yuzunu gorelım bırazcık.gercektende ıs ısten bırazcık gectı 8 senecık kadar
daha ne ıstıyorsun be canımınıcı ne guzel sana guvenıyor
bıde huy meselesı bızımkısı onsuz yapamıcagımı bıldıgı halde hergun hemen hemen benı hıc bırakmıcaksın dıye sorar ınceler hesaplarımı dıdık dıdık
bizimki pek bi rahat Şeniz
warya bu aksam senın faceden profılıne baktım aybıkecımm aklımdan sen gectın neden hıc bızım topıge gelmıyor dıye ve sen geldın baska bısey ıstesem olucakmıs :kedi:
aybiğim bu aralar yoğundu xzgm
bende uykusuzluktan oldugum halde yarın oglene kadar uyuyım dıye yatmadım ask tadında romantık komedı fılmını ızledım smdı sahur yapıcam sonrada yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?