Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ayyyyyyy bulusuyorlar vallahide billahide tek cook uzaklarda olan benim yaa ( tek baglantim internetim ve yuregim ... Yuregim tam gaz devam ama netim icin ayni seyleri soyliyemiyecegim bakin nerye bagladim

handem sorma yaa teyze kızını çok seviyorum çok kafayız onla yeri çok belli
bayram bittimi abimler geliyo 1 haftalığına yine yoğunum
selayım bitsin bu hasret yaaa ne oldu acaba kkya bide mozilladan girmeyi dene
barbim çok incesiniz inş bayram dönüşü görüşürüz
hee bu arada günlük işindeki senaryonuda hiç sevmedim
töbe töbeeelmaz:
xzgim kilyos sahilini turluyodur

Ayyyyyyy bulusuyorlar vallahide billahide tek cook uzaklarda olan benim yaa ( tek baglantim internetim ve yuregim ... Yuregim tam gaz devam ama netim icin ayni seyleri soyliyemiyecegim bakin nerye bagladim

:asigim::asigim:

sen bizim vazgeçilmezimizsin :lepi:
yeri geldimi arkadaş yeri geldimide dert ortağımızsın:asigim::asigim:

Ayy barbim senaryona bittim bende eskiden annemlerden gizli bir yere gittigimde ya olursem bisey gelirse basima ogrenirler yalan soyledigimi diye dusunurdum

tutim yanlışlıkla senin yazına kötü içerik yapıyodum he bugün bi sakarım uykum da geldi elim kolum dolandı
barbim o nasıl senaryo kız öyle ta müge anlıya kadar çıkmışın senarist ol sen sürünme buralarda

benim de ortaokul 3 de annemler okumuştu günlüğümü gece uyandırıp sorguya çekmişlerdi ondan beri günlük yazmamaya tövbe ettim

Handem bazen banada oluyor resimlere bakarke kotu icerik son anda farkediyorum

Ayburum cok sagol yazdiklarin icin canim sizlerde benim icib oylesiniz canimmm

Xzgimi ozledim gel bebegim gel
Barbim senin bitlerin kani bitti heralde sesin ???

selam kızlarr
biz de bugün feshaneye gittik iftardan sonra anca geldikk

selaycım bende eşime sordum senin kk ya girememeni dns ayarlarını değiştirsin dedi.
dns ayarlarına şunları yaz
tercih edilen dns sunucusu: 208 67 222 222
diğer dns sunucusu : 208 67 220 220

Ay canim gnd sagol canim be. Dns ayarlarini nasil degistirecegim
Birde dns ayari kablolu olanmarda ise yaramiyormu?? Ben wlan uzerinden giriyorumda bide sadece kk da sorun yanlis bisey yaparsam benimki ile bozuluruz

Dedigin numaralari vermeyi denedim ama numara gecersiz diyor

Son düzenleme:
Nikoncancanimdan bahsetsemmi ugramiyor burAya Orda bir nikon var uzakta gelmesede gormesede o nikon bizim nikonumuzdur. ,, hayhay keza oyle

hele şükür okudumve bitirdim akannehir
üşenmeden nasıl yazıcam şimdi :gitme: hadi bismillah cokacimcoook
selayım aynen yazdığın gibi canım uğrayamasam da aklım sizde opuyorumnanaktan
selimom kreşe başlıyor anası da bi işe girse bu gelin iyi oturdu habire yiyo oğlumuzun paralarını lülülülülülü
tutim yemin törenini yapmış gelmiş bile :tomato: anlattıkların çok güzeldi tutim bu anları hiç unutma olur mu opuyorumnanaktan
bir de acemilikte aradım ulaşamıyorlar dedin ya o yanıltmacaymış biliyor musun
ben de eşime acemiliğinde ulaşamadım hep sürekli arama numarası yapıyorlarmış çünkü yasakmış, kuralmış bir bir nevi :mymeka:
xzgim çok geçmiş olsun sana ve paşaya
barbim senle başım dertte:dilcikar: gel biraz da bana sahur hazırla bana hizmet et :dilcikar:
Ayburum misafirin gitmiş niye senden ses yok kaydirigubbakcemile
hantürküm gelinlik mi yapmış kaynanasına oy oy kaydirigubbakcemile3
kelebek cadısı ne yapıp edip şu askerliği düşürücen mi ne gamyoncuiremsu zemuszemus
günaydın öretmenimiz de uğruyor diyim bi de
hayhayım da hala ortalıkta yok :mymeka:

ooo aman aman nikoncanim ugramis buralara hosgelmis sefalar getirmis..

Kizlar sorun ip adresimde öyle tahmin ediyorum artik, azimle aradim taradim bir gelisme varmi var diyebilirim kendi browserlerimden giremiyorum ama proxy denilen gizli yerlerden girebiliyorum onuda demin kesfettim su anda laptop basindayim ve internet explorer degilde bir proxy sitesi üzerinden giriyorum hayret hayret

Ayburum senle bir ara görüselim emi zemuszemus

Son düzenleme:

oo aybur bacım hoşgeldin , nedir bu misafir trafiği ne güzel ev sahibisin sen aşkitom kaydirigubbakcemile5
özellikle ben çok inceyimdir ayburum 90-60-90 saol sempatiksalakcinni
napam be ayburum bilinçaltı dielim

sen bizim vazgeçilmezimizsin :lepi:
yeri geldimi arkadaş yeri geldimide dert ortağımızsın:asigim::asigim:

:hooray::hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet evet
asla asla vazgeçemem senden asla, olamam ben sensiz yapamam güzinsiz selayhusum sempatiksalakcinni

burbişşşş yawrım benim annemin planları bitmez emme bir şekilde ayarlamaya çalışıcam...

annen kastamonuya gitmeni ayarladı bir taksimemi yollayamıcayacak kuşum, hadi hadi bekliyoruz hihoyyyt

Ayy barbim senaryona bittim bende eskiden annemlerden gizli bir yere gittigimde ya olursem bisey gelirse basima ogrenirler yalan soyledigimi diye dusunurdum

aynı şeyi ben bu yaz yaşamıştım hatırlıyosun dimi
geçmiş baskılar bilinçaltımızda nelere yol açıyor bak, bu psikolocik bir dramdır

ahaha o benim başıma çok geldi handem sempatiksalakcinni birde eskiden annem telefonumu çok karıştırırdı birgece mesajlarımı okumuştu zebellah gibi gecenin bi körü dikilmişlerdi başıma uykumdan kaldırıp
konuş diye sorguya başlamışlardı babamla
o günlerden kalma bir korku oluşmuş içimde, zaten şuan günlüğe yazdıklarımı okumaya kalpleri dayanmaz heralde eskiden ali bana tost aldı, veli bana selam verdi diyordum onun için cinayet masası gibi sorguya çekilliyordum :roflol::roflol:

Handem bazen banada oluyor resimlere bakarke kotu icerik son anda farkediyorum

Ayburum cok sagol yazdiklarin icin canim sizlerde benim icib oylesiniz canimmm

Xzgimi ozledim gel bebegim gel
Barbim senin bitlerin kani bitti heralde sesin ???

ayy aynı net olayı başıma geldi selayım
adsl:var
pvc bağlantısı yok diyordu
bi türlü nete giremedim akşam
şimdi ilk açtığımdada öyleydi, modemi kapadım açtım düzeldi CADIARZU

niko hanımmm, patronundan izin lopardın herhal bi sigara molasına gelmiş bura, ama eli boş. tanrıçanın maskelerinden makkaj malzemelerinden accuk atsaydın ya çantana bak nasıl kendime geliyordum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni itinayla sahur hazırlanır. (not: imsağa yetişme garantimiz yoktur. sempatiksalakcinni)

yerimseniben ohhhhhhhhh, akıllı hatunsun vesselam :CüvCüv:

GunaydinlArrrr guzel insan toplulugu hellow hellow
Burasi hir sogukki sormayin kar yagiyor daglara

Uyuyan guzellerime ii uykular
Ayakta olan barbim kelebegim gunaydin canlar

GunaydinlArrrr guzel insan toplulugu hellow hellow
Burasi hir sogukki sormayin kar yagiyor daglara

Uyuyan guzellerime ii uykular
Ayakta olan barbim kelebegim gunaydin canlar

şeker sende hosgeldın
sizinn oracıklarda olmak ıstercım
sanırım yazı pek sevmıyorummmboshayallersmile
sorun halloldu sanırım kk ya gıremıyordunya
ben bu ara dısardaydım pek gıremedım
sayfalarda ılerlememıss ıyı sevındımmm:lepi:
nıkoooo nıkoooo duy sesımı artıkkkkkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Valla kelebegim dustan ciktim titredim o kadar ama tuhaf bu ay icin .. Bende birazdan cikacagim is bulma kurumuna gidecegim ...
Bi sorayim kurs falan varmi? Hazir selimom krese basliyor bos durmuyayim evde

selayım karmı yağıyor dağlara akannehir benimde güvendiğim dağlara kar yağdı haftalar önce biliyormusun mafoldumben mafoldumben

kelebekcim hepimiz burdaydık, niko göstermelik bi uğradı gitti maksat burayada 2 satır karalimde beni vefasız bellemesinler olay :dilcikar: yermiyiz la biz :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…