- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.661
Ayyyyyyy bulusuyorlar vallahide billahide tek cook uzaklarda olan benim yaa( tek baglantim internetim ve yuregim ... Yuregim tam gaz devam ama netim icin ayni seyleri soyliyemiyecegim bakin nerye bagladim
Nikoncancanimdan bahsetsemmi ugramiyor burAya Orda bir nikon var uzakta gelmesede gormesede o nikon bizim nikonumuzdur. ,, hayhay keza oyle
hele şükür okudumve bitirdim akannehirnikon vardı birde ah ahhh çok istediğim bir profesyonel makinaydı kendisi ama onun insan versiyonu vardı oda artık bizi sevmiyor ki gelmiyor....
birde tuti vardı =( bugün biraz hüzünlüyüm saat 4 de birliğine teslim oldu aşkım içim buruk oldu bir anda aman neyse bitirsin biran önce yeterki...
handem sorma yaa teyze kızını çok seviyorum çok kafayız onla yeri çok belli
bayram bittimi abimler geliyo 1 haftalığına yine yoğunum
selayım bitsin bu hasret yaaa ne oldu acaba kkya bide mozilladan girmeyi dene
barbim çok incesiniz inş bayram dönüşü görüşürüz
hee bu arada günlük işindeki senaryonuda hiç sevmedim
töbe töbeeelmaz:
xzgim kilyos sahilini turluyodur
:asigim::asigim:
:asigim::asigim:
sen bizim vazgeçilmezimizsin :lepi:
yeri geldimi arkadaş yeri geldimide dert ortağımızsın:asigim::asigim:
burbişşşş yawrım benim annemin planları bitmez emme bir şekilde ayarlamaya çalışıcam...
Ayy barbim senaryona bittimbende eskiden annemlerden gizli bir yere gittigimde ya olursem bisey gelirse basima ogrenirler yalan soyledigimi diye dusunurdum
tutim yanlışlıkla senin yazına kötü içerik yapıyodum hebugün bi sakarım uykum da geldi elim kolum dolandı
barbim o nasıl senaryo kız öyle ta müge anlıya kadar çıkmışın senarist ol sen sürünme buralarda
benim de ortaokul 3 de annemler okumuştu günlüğümü gece uyandırıp sorguya çekmişlerdi ondan beri günlük yazmamaya tövbe ettim
Handem bazen banada oluyor resimlere bakarke kotu icerik son anda farkediyorum
Ayburum cok sagol yazdiklarin icin canim sizlerde benim icib oylesiniz canimmm
Xzgimi ozledim gel bebegim gel
Barbim senin bitlerin kani bitti heralde sesin ???
hele şükür okudumve bitirdim akannehir
üşenmeden nasıl yazıcam şimdi :gitme: hadi bismillah cokacimcoook
selayım aynen yazdığın gibi canım uğrayamasam da aklım sizde opuyorumnanaktan
selimom kreşe başlıyor anası da bi işe girse bu gelin iyi oturdu habire yiyo oğlumuzun paralarını lülülülülülü
tutim yemin törenini yapmış gelmiş bile :tomato: anlattıkların çok güzeldi tutim bu anları hiç unutma olur mu opuyorumnanaktan
bir de acemilikte aradım ulaşamıyorlar dedin ya o yanıltmacaymış biliyor musun
ben de eşime acemiliğinde ulaşamadım hep sürekli arama numarası yapıyorlarmış çünkü yasakmış, kuralmış bir bir nevi :mymeka:
xzgim çok geçmiş olsun sana ve paşaya
barbim senle başım dertte:dilcikar: gel biraz da bana sahur hazırla bana hizmet et :dilcikar:
Ayburum misafirin gitmiş niye senden ses yok kaydirigubbakcemile
hantürküm gelinlik mi yapmış kaynanasına oy oy kaydirigubbakcemile3
kelebek cadısı ne yapıp edip şu askerliği düşürücen mi ne gamyoncuiremsu zemuszemus
günaydın öretmenimiz de uğruyor diyim bi de
hayhayım da hala ortalıkta yok :mymeka:
ooo aman aman nikoncanim ugramis buralara hosgelmis sefalar getirmis..
Kizlar sorun ip adresimde öyle tahmin ediyorum artik, azimle aradim taradim bir gelisme varmi var diyebilirim kendi browserlerimden giremiyorum ama proxy denilen gizli yerlerden girebiliyorum onuda demin kesfettim su anda laptop basindayim ve internet explorer degilde bir proxy sitesi üzerinden giriyorum hayret hayret
Ayburum senle bir ara görüselim emi zemuszemus
GunaydinlArrrr guzel insan toplulugu hellow hellow
Burasi hir sogukki sormayin kar yagiyor daglara
Uyuyan guzellerime ii uykular
Ayakta olan barbim kelebegim gunaydin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?