Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

işte böyle kızçelerrrrrrrr. 1 günün daha sonuna geldim ne sonu ya diğer bir günün başındayımmm.. sahur olmadan yatsam ii olcek. emme önce bitane cigara tüttürem.. hepinizi öpüp kucaklıorummm.. kendinize ve el kadar bebelerinize ii bakın.. accuk pc başından kalkıp çocukları doyurun edin bakımsızlıktan gitmesin yavrılar artı koceler sempatiksalakcinni
hasret çekenlere ( tuti kelebek) sabırlar diliyorummmm
sevdiğinden ayrı olanlara ( ben) allahtan yardım diliyorumm ve iyigeceler diliyorumm

ana ben konuya yazana kadar xzgim cevaplamış biledelikafaduldendelikafadulden

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkitom yeminle kk da gördüğüm en güzel yatak odası çok ferahhhhhhhhhh çok huzur verici...bayılıyorum böyle farklı tasarımlara....
güle güle kullan canım eşinle....cibinlik falan prenses gibi =)

bende nerelerde derken sen yazmıssın ayburum
selayhusum kayıp sımdıdeeee nerdesın bal bocegım hemen gel
barbım ıyı geceler guzel kuzum konusulanları unutma hersey guzel olucak

barbimmmm eniştene ulaşılamıo kapsama alanı dışındaymış..iyi geceler güzelim...
ayburum hoşgeldinnnnnnnnnnnnn yok canım ya eminimki yorgun düştü uyuya kaldı ama ben işte sesini duymadan uyku bana biraz haram oluyor ondan şeyediom =)))

benim dolap 20 kapaklı artı 1 dolapta ayakkabı dolabı almam gerekecek sanırım =))) o değilde ben çeyizden çok bu ayakkabıları nasıl götürcem adanaya =))))))

aybur hosgeldin cnm

begenmenize sevindim kizlarr, ben de seviyorum yatak odami.. 24 saatimi uyuyarak gecirebilecek kapasitem var ama bebelerden mümkün deil

barbi sen neden ayrisin sevdiginden?

aşkitom ben senin tüm evine hastayım heleki temizliğine
bi ara millet inanmamıştı 11 kapaklı dolabına sende numaralandırmıştın
gerçekten çok güzel

tuti 20 kapakli nasi olii kuu.. bir odanin duvarlari komple dolapmi?

walla ne yalan söyleyim 30 kapili dolabim olsa
, rahat rahat doldururum.
yatak altinda kisliklarim.. ve hatta bodrumda kolerde ayakkabilarim ve abiye giysilerim.
hii ceketlerimide sigdiramiyorum, onlarda kimisi kolide kimisi antredeki gömmede.
höff cok kiyafet aliyorum, bu da bi hastalik sanirsam :)

benim dolap 20 kapaklı artı 1 dolapta ayakkabı dolabı almam gerekecek sanırım =))) o değilde ben çeyizden çok bu ayakkabıları nasıl götürcem adanaya =))))))

tutımm uzulme sana 2 tane tır tutarız herbıseyın sıgar bebegım kaydirigubbakcemile3

aaa aybur hatirladim cnm.. sen sürekli evintemizligine bakiodun ne giydinde :roflol:

ama gel simdi gör.. düser bayilirsin vallla :)
bu hamilelik beni cok bitkin yapti. sürekli uyku halindeyim.. bütün gün uzaniyorum..

aşkitom walla aynı dertten bende müzdaripim alıom aldıklarımı giymeden poşetle atıyorum dolaba bi kaç ay sonra aaaaaaaaaaa ben bunu ne zaman almışım diyorum :S bir dünya topuklu ayakkabım war al al giymiyorum aldığım halde yine babetten spor ayakkabı ve sandaletten vazgeçemiyorum...

xzgim hahahaha koptum çok iyi bir fikirr tırrrr...ilahiiiii yeminle yarıldım...

ohanzi aşkito şimdi mesaj saynı gördüm 11. bilmem kaç kusur maaşallah lem yemeyip içmeyip yatmayıp kalkmayıp burda meajmı yazdın kız wallaha helal olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…