Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

heheee aşkitom pırıl pırıl aynanı görünce dayanamıyodum
temizi ve temizliği seviyom
sen yine ipin ucunu kaçırma ev bi battımı alıp başını gidiyo
tutim ne kadr çok kıyfetiniz var yaaa bende çok alırım ama eskileride hep dağıtırım
ondan dolaba sığdırıyom

hahahahahha
yhaa tutim bazen topiklere zor yetisiyorum..
:roflol:
ama artik bir düzen oturttum.
geyige hergün.. mobilya bölümüne ay da 1
makyaj bölümüne haftada 2 kez ugruyorum.
benim icin daha hayirli oluyor.
yoksa cenemin düsük olmasiyla alakali deil.. tamamen her alana ilgi meselesi:jeyyar:

kizlar isim vardi simdi geldim...
barbim msn de yazmisin ama sonradan okudum benden önce esim okumus siz nece konusuyorsunuz dedi kih kih :roflol:

ayburum sanada burdan sesleneyim huuuuuu huuu

tutim kullanmadigin poset icinde bulunanlari bana gönderebilirsin fazla mal göz cikarmaz

bizim sokakta kocaman bir kutu conteyner var yardima muhtaclara gidiyor ordaki esyalar ... dolabimi yerlestirdikce oraya indiriyorum..
cok güzel seyler oldugu zamanda onlari türkiyeye götürüyorum yardima muhtac olan kisilere orda vermek icin...

askitom efemin ayaklarida seliminki gibi tosbikler
bugun bende o yüzden yoruldum 23 numara ayagi ama gel görki ayakkabilari incecik yapmislar hic düsünmüyorlar bu tosbikler nollcek birde terlik ev ayakkabisi cesitleri erkekler icin cok az secekek
evine simdi baktim eger hala böyle temizse tebrik ederim.. aksama kadar kk , ev, selim ben bitiyorum cünkü
ve cok cici renkler acik renk secmende cok iyi olmus canim ferah gösteriyor
birde o koltugun böyle ka´difemsi biseymi su dökse izikalanlardan ??

xzgimin evinide merak ediyorum simdiden bi olsa bitse agzim acik kalacaktir kesin

Son düzenleme:
gnydn cnm hoş geldin....
ayburcum bende dagıtıyorum genede köydeki yakınlarımıza kolileyip yolluyorum orda fakirlere weriyorlarmış her yıl düzenli yollarım atmaktansa birilerinin işine yarıyacak olması daha iyi evet canım...

aşkitom afiyet olsun benbir ara kk ya küsmüştüm 2 sene gelmemiştim =) bu sene gene gelmeye başladım iyikide gelmişim ahana bu çotanakları buldum burda ....

aşkolsun selayhusu benim ewimi merak etmiyormusun =(

bebegim xzgim mobilyalari belirledi durusu evin icindeki sekli beni heycanlandiriyor...
seninkinde merak edecegim söz valla
Şeniz

askitom nasil canim istedi sen cips deyince hemen bi kosu aldim dolaptan yaninada fanta kola karisimi ne saglikliii gece yarisi

Son düzenleme:
herkes dağılmış nerdesiniz kuzular
ben de yemeğimi yedim tatlı olarak da bisküvi muz ve süt üçlüsüyle birlikte korku filmi seyrediyorum yine teksas katliamı

geceleri yalniz yatmadigin icin korku filmi izlemende sakinca yok canim izleyebilirsin ben cogu geceyi yalniz gecirdigim icin ürpertiler oluyor ara ara hamilelikten kalma bana miras o yüzden artik eskisi gibi izliyemiyorum eskiden nede severdim zevk alamiyorum diye karanlikta izlerdim birde

sahuru yaptin demek bende her ihtimale karsi bsiseyler yedim ekmek arasi tursu birden canim cekti hamile degilim soracak olan olursa diye yazdim

birazdanda yatacagim iyi geceler canim

kimseler uyanmamis kalkin su dökerim kafanizdan a$$aa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kelebeğim ben şafak sayıyorum valla bildiğin gibi bacım..
safak guzelı senııııkaydirigubbakcemile5tutim nerelerde ugramadimi bugun[/QUOTE]
selayı oglusun papılerı cok guzel o corap gıbı olan cok rahat oluyor bende almıstım onceden
bızım oglusa henuz alısverıse cıkmadık bende cok heyecanlıyım oglus okula baslıcak dıyeekaydirigubbakcemile2

anam barbiden emir gelmiş geldim komutanım 236 tuti burdaaaaaaaaaaaaaaaaa tabur-bölük-takım emrinize hazırdır komutanum.......

benım kucuk erkekımde ogrenmıs tutı aplasııı babası geldıgınde yapıyordu ısmını soluyo emret komutanım dıyo elını sak dıye vuruyor ay ne hos oluyo
uff bıtsın su askerlık gelcı yanımıza sevdıceklerımızzzboshayallersmile

ayburum senı atlamısım kuzum olsun saglık olsun baska zmn gıdersınız olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kelebosum günaydinlar olsun sanada...
öyle heycanli oluyorki allah daha eksit etmesin basimizdan onlari canim..
sende biran önce hasretine kavussanda zor günlerden kurtulsan canim evlikyen cok zor oluyordur , hemde cocuklarin butun sorumlulugu senin üstünde, allah sabrini versin

offf arkamdan konuşuyosunuzz alıntılarım birikiyooooooo alsanaalsanasmile

anam barbiden emir gelmiş geldim komutanım 236 tuti burdaaaaaaaaaaaaaaaaa tabur-bölük-takım emrinize hazırdır komutanum.......
komutan içtimayı bırakıp yatağa gitti dün gece tutim sempatiksalakcinni

aşkito buda nee haha =)))

kız o benim resmimdi sempatiksalakcinni

:umursamaz: onayı alamadık

tutım ulastınmı enıste beye bilmiyorumkismile

ayburun yıne mısafırlerımı geldı acaba :bbo:

oooo nayyyy lıyorummmm recepivediksestonuyla
sennn kikirdek güleçç şirinnn şennn bebeksin bebekkkkkk delikafadulden

tutim çok telaşlanma ulaşırsın enişteme
barbim avatarını beğenmedim yaaaaa
hııııııııı aybuşum beğenmemiş , o zaman yeni avatar arayışlarına giriyorummm

bende nerelerde derken sen yazmıssın ayburum
selayhusum kayıp sımdıdeeee nerdesın bal bocegım hemen gel
barbım ıyı geceler guzel kuzum konusulanları unutma hersey guzel olucak

biliyorum olucak ezgim :çok üzgünüm:

ulaştınmı acep merak ettim bilmiyorumkismile

aybur hosgeldin cnm

begenmenize sevindim kizlarr, ben de seviyorum yatak odami.. 24 saatimi uyuyarak gecirebilecek kapasitem var ama bebelerden mümkün deil

barbi sen neden ayrisin sevdiginden?

hımm yatak odasına bak lem :jeyyar::jeyyar:
ahh ne sen sor ne ben sölim kız :1no2:

ya bu bizim memleketin havasındanmı suyundanmı kaynaklanıo topraam, al birini vur ötekine bende aynıyım ku

manyak yaa program yapmış kendineee :roflol::roflol:

su an cips yiyerek kapalicarsiyi izliyorum neten

ohh kebapp, canım çekti kafamçokkarıştı

aha enişteye irezil olduk.. iiki başka bişi yazmamışım sempatiksalakcinni e adam haklı seni bura göndermemekte bu karıların yanına hanım çoluk çocuk gönderilirmi diodur :roflol:
kız o dediğin konteynırları buraya koysalar bizim millet yağmalar be,, adamlardan tyiyecek çöpünden bile arıtma makinesi gibi çalışarak yararlanıolar.. karton toplayanlarmı istersin, şişe toplayanlarmı :hulya:

kimseler uyanmamis kalkin su dökerim kafanizdan a$$aa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben dökerim asıl senin kafandan aşşa su, kaçta kalktığına bak ondan sonra konuş olum lülülülülülü

[selaycımmm gunaydın sanada
sabah sabah pc bos buldum hhemen atladım
neyse yarın alıcam benım pc insss kardesımdennnkaydirigubbakcemile2
bayadır takıpedemıyom fransız kaldım topıgee :sinifsinif:
bbu ıkı gundur ole mutluyumkı cokkk guzel ıkı gelısme oldu
esımın askerden geldıkten snrkı planlarımızla ılgılı
ıcım ıcıme sıgmıyorr ama sımdılık susuyorummherseyın hayırlısı dıyorum sadece
yazmak ıstedımmmm
barbıs hosgeldın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…