- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.921
aşkolsun selayhusu benim ewimi merak etmiyormusun =(
safak guzelı senııııkaydirigubbakcemile5tutim nerelerde ugramadimi bugun[/QUOTE]kelebeğim ben şafak sayıyorum valla bildiğin gibi bacım..
anam barbiden emir gelmiş geldim komutanım 236 tuti burdaaaaaaaaaaaaaaaaa tabur-bölük-takım emrinize hazırdır komutanum.......
komutan içtimayı bırakıp yatağa gitti dün gece tutim sempatiksalakcinnianam barbiden emir gelmiş geldim komutanım 236 tuti burdaaaaaaaaaaaaaaaaa tabur-bölük-takım emrinize hazırdır komutanum.......
aşkito buda nee haha =)))
:umursamaz: onayı alamadık
tutım ulastınmı enıste beye bilmiyorumkismile
ayburun yıne mısafırlerımı geldı acaba :bbo:
hııııııııı aybuşum beğenmemiş , o zaman yeni avatar arayışlarına giriyorummmtutim çok telaşlanma ulaşırsın enişteme
barbim avatarını beğenmedim yaaaaa
bende nerelerde derken sen yazmıssın ayburum
selayhusum kayıp sımdıdeeee nerdesın bal bocegım hemen gel
barbım ıyı geceler guzel kuzum konusulanları unutma hersey guzel olucak
ulaştınmı acep merak ettim bilmiyorumkismilebarbimmmm eniştene ulaşılamıo kapsama alanı dışındaymış..iyi geceler güzelim...
ayburum hoşgeldinnnnnnnnnnnnn yok canım ya eminimki yorgun düştü uyuya kaldı ama ben işte sesini duymadan uyku bana biraz haram oluyor ondan şeyediom =)))
aybur hosgeldin cnm
begenmenize sevindim kizlarr, ben de seviyorum yatak odami.. 24 saatimi uyuyarak gecirebilecek kapasitem var ama bebelerden mümkün deil
barbi sen neden ayrisin sevdiginden?
tuti 20 kapakli nasi olii kuu.. bir odanin duvarlari komple dolapmi?
walla ne yalan söyleyim 30 kapili dolabim olsa, rahat rahat doldururum.
yatak altinda kisliklarim.. ve hatta bodrumda kolerde ayakkabilarim ve abiye giysilerim.
hii ceketlerimide sigdiramiyorum, onlarda kimisi kolide kimisi antredeki gömmede.
höff cok kiyafet aliyorum, bu da bi hastalik sanirsam :)
hahahahahha
yhaa tutim bazen topiklere zor yetisiyorum..
:roflol:
ama artik bir düzen oturttum.
geyige hergün.. mobilya bölümüne ay da 1
makyaj bölümüne haftada 2 kez ugruyorum.
benim icin daha hayirli oluyor.
yoksa cenemin düsük olmasiyla alakali deil.. tamamen her alana ilgi meselesi:jeyyar:
su an cips yiyerek kapalicarsiyi izliyorum neten
kizlar isim vardi simdi geldim...
barbim msn de yazmisin ama sonradan okudum benden önce esim okumus siz nece konusuyorsunuz dedi kih kih :roflol:
tutim kullanmadigin poset icinde bulunanlari bana gönderebilirsin fazla mal göz cikarmaz
bizim sokakta kocaman bir kutu conteyner var yardima muhtaclara gidiyor ordaki esyalar ... dolabimi yerlestirdikce oraya indiriyorum..
cok güzel seyler oldugu zamanda onlari türkiyeye götürüyorum yardima muhtac olan kisilere orda vermek icin...
kimseler uyanmamis kalkin su dökerim kafanizdan a$$aa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?