Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gece kuşu senin askerin nerde kuzu? şafak kaç?

canım acemide kütahyadaydı.diyarbakır çıktı usta birliği. ayın 14ünde teslim olcak.kısa döenm onunki. ben şafak saymırumm o zaman günler geçmek bilmiyor valla. daha 1 ay yaptı gerisini sen hesapla artık
onun yanından geldim ben de ayy nasıl özlemişim 1 ayda.çok mutlu oldum ama eve gelince onsuz olmak icimi acıtıyo çok. kk yı açtım hemen dedim yalnız kalmıım laflarız ben de kendimi iyi hissederim diie de kimsecikler yok:roflol:

ahh bebişim bu sene herkesin sevgilisi askerr yaa. benimkide aralık 14 te gidicekk :2: burda tutiş var onunkide askerde şuan onunkide ağrıya gidicekkk hoffff bekle Allah bekle . Allahtan bizimkilerde kısa dönem yapıyorrr..
dağıtımamı geldi??

valla bilmiom neye geldi de iyiki geldi:asigim:
offf kısa allahtan bi de uzun olca halimiz nice olurdu:dance:
sözde izin kullanmıcaktı uzamasın die de çok özledim dio:1hug:

gecekuşu canım çocuk dağıtıma gelmiş, izne gelmemiş herhal korkma askerlikten sayılıyor bugünlerde izin sayılmıyor olumunekankayizsmile kontesss naptın nettin anlat hele bakimm, durumlar nasıl ayrıcaa

hatta mesaj attım hızımı alamadım burayada yazdım kız guclubacismile

hahahahaha :roflol:
bana bunu dedigine seni cetin zorlu zemheri kIs gecelerinde teselli ederken hatirlatacagim sana bebegim..
kontes gecekusu hosgeldiniz kizlar
kontess bizi discoya götür :dance:

hoşbulduk canımm valla kontess götürsün diskoyaa canım sıkılıyo evde yaaa off bayramlaşmaktan da kall geldi hee mucuk mucuk mucuk mucuk. yüzümü bile antibakteriyel jelle siler oldum yeminle:roflol:

götüreim selayhusum buyurrr
bgn önce düüne gittim
uzaktan kuzenim ewlendi
snra da bara gittik,gelnlkle oyniyydi şukufee:dance:
ben az mola verdimm gürültülere
kafam şişti

selayımm yannıs gördünmü halkın arasına karışmam şincilik 1 hafta falan sürdü sırnaşık şey teselli deyince aklıma geldi :roflol: hazırmısın selayımmm benle şafakları saymaya hazırmısınnnn selayımmm benle sabahlamalara hazırmısın selayımmm 5.5 ay yanımda olmayaaaa sen hazırsan hazırımmmm :roflol: :roflol:

ayyy bende bayramda kilo alcam valla 2 gündür evdeim gelenlere tabak hazırlarken bir mideme bir tabağa bir mideme bir tabağaaaa :roflol: akşama kadar yemediim nimet kalmadı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…