Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok canim takilma degilde resim degistirdim...
o dedigin yerde bende okuyorum bazen hatta bugunde okudum hic okumamaktan iyidirmi desem ne desem bazi olaylar carpik iliskiler falan cok fena

canim simdi gercekten gidiyorum cok öptüm iyi geceler sen yazarsin diye beklersem valla buracikta uyurum artik byyes tatli rüyalar ...nisanlini gör rüyanda

ayy avatar resmını yerim senin,ben selimin adını minnoş koydum :)
carpık marpık ama hayatın gerceklerı be canım onlar,sadece okursan guzel takıp bunalıma gırme ıhtımalınde war

ayy benim bunalimim kendime yetiyor :)) onlara girersem zaten cikamam kendimi bulamam artik

canımsın,takma hiç bir şeyi..iyi geceler güzel rüyalar yarın görüşürüzz seni çok seviyorumm :kedi:

günaydınn kızlarrrrrrr​

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne ballısın kızım ya, boşa harcadınıs güzelim tatil fırsatını
bana yollasaydın ya lülülülülülü

barbim cokkkk coook gecmis olsun yat dinlen sen canim yaa yarin ise gidecekmisin ??

selayım çook tşk ederim..
gitmez olurmuyum kıı
şuan işten yazıyorum sana bu satırları :roflol:

ıyı geceler meleğim çok geçmiş olsun umarım yarına bişeyin kalmaz...

yarına çok şeyim kaldı aşkım
dünden daha kötüyümmm :gitme: senağlama

çekiliş biletimi senin için saklıorum bebişkomm :roflol:

sahibi gibi depresyonda heralde :roflol: :roflol:
sercan gelsin oda düzelir "mal sahibine çıkmazsa haram olur" derler :roflol:

günaydın kuzucuklarımmm
barbim yazdıklarınla güldürdün beni,neşe kaynağım oldun:)
tutimm şimdi hazırlanıyordur,belkide çıkmıştır bile:)
selayhusum yoksa hala uyuyor muuu:)

selamlar.......... tatli bir gün diliyorum kizlar.. hepinize birden...
xzgim coktan uyandim ben ama selim bey kucagimda yazamiyorum.
barbi bebegim nasilsun
tuti agresiv sarisin yok heralde

kızlar bu saat oldu hala kavuşamadık:)
günün anlam ve önemi için bu şarkı hepimize gelsin:)
leblebiyi kavurak
dumanını dumanını savurak
ah bici bici leblebici
taze kavrulmuş içi
istanbul'un kızları
çekilmiyor nazlarııı:)

tuticimm ortalıklarda görünmediğine göre keyfi yerindedir:)
hayrett topiğimizde bir misafir var,reytingleri buaralar çoştu:)

saklimiz gizlimiz yokki olsun farketmez :)
evet tutim yok barbicikte yok iyi olmamis demekki henüz

canlarımmm bugün uğrayamadım ancak şimdi nasip oldu benimkiyle 1 de buluştuk sabah uyandım baktımmmesaj hemen hazırlan alcam seni demiş alalacele giyindim çıktık emirgana gittik laleleri çok sevdiğimi biliyor lalelere bakmaya gittik...
bugünde atıştık ama yeterrrrrrrrrrrrr diye bağırdı dudağıma yapıştı öle barıştık ordan ortaköye geçtik yemek yedik sonrada eve geldim...
sizide özledimmmmmmmmmmmmmmmm hehe aklım sizdeydi ...
şimdi oje falan sürdüm saçıma maşa yapsammı diye düşünüyorum saım düz topluyorum 2 gündür değişiklik yapsam diye düşündüm...ama çok üşeniyorum e ama kimse yokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =(

sevindirici haber ii bari... bende meraktaydim güzell :))) artik bir elinde cimbiz bir elinde ayna süslenir durursun :)9 kolay gelsin canim

tutimmm ohh ohh bende merak ediyordum,hep iyi olun böyle,yarında mı görüşüyorsunuz?
ben geldim bir şaçlarımı kurutayım aranızdayım ama tuti barbi yok eee olsun en azından selayhusum var:)

buarada yarın dikişlerim alınıcak kızlar,annem götürcekti beni ben dayanamam bayılırım diyor hahah ben korkmuyorum rahatım annem paniklerde,babam ben götürürüm dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…