Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayhus sen normal mı yoksa sezeryan mı dogum yaptın?

evet canimm normaldi 10 saat süren sanci döneminden sonra normaldi..
aslinda birazda anormal suni sanci verdiler bana günüm gectigi icin selim icerde cook rahatti cikmak istemedi disariya..
birde son anda gücüm bittigi icin selimin kafasi SIKISTI en son asamada pompa kullandilar mecbur kaldiklari icin

yarin senin dikisler alincakmis ne güzel sevindim gün gectikce ii olursun artik canim.
tutim sendee iyi gidiyorsun ne güzel yarin icin plan nedir canim

xzgim ne kadar güzel bi yüzün varya hersey cok kibar :)) bayiliyorum findik gibi agiz burun ...
ahan yine bittim bu avatara

ayy selayhusum zaten korkuyordum normal doğumdan daha da korkmaya başladım:) ben sezeryan istiyorum ya kesin herşeyim normal gelir:))
teşekkür ederim güzel sözlerin için selayhusum herkes öyle diyor,çok kibar hareket ediyorsun diye:) bileklerim incecik ya cıtkırıldım gibiyim

yazmayi unutmusum ben birde özellikle normal dogum istedim o ani yasamak istedim belki tuhaf gelecek ama o aciyi cekmek istedim.. yani kisacasi dogurmak istedim :))

kızlar gülmezseniz bişey diycem:) sercan'da bende çocuk delisiyiz ya,isim muhabbetinden kavga çıktı ama sonunda isimlere karar verdik:)

kizlar bende size bisey deyim ikinizin ismide cok hosuma gidiyor ama tutum seninkinde c harfi noktali c oldugu icin burda telafuzu cok zor olur xzgi seninki olabilir kiz olursa .))

kesinlikle normal dogum yap... o ani yasa ve tad ... bende cok büyük ameliyat gecirdim ama yinede o baskaydi canim yaa

bakalım selayhusum durumlar neyi gösterirse öyle olsun ama her şey normalken sezeryan yaptırmam ama sezeryan olucaksamda uzulmem:)
ya ortaklasa koymaya karar verdik isimleri sercan kız olursa kesinlikle adını ezgi koymak istiyor(ben karsıyım anne kız aynı ısım komık olur dıye) ama o kesinlikle olucak diyor bende ek isim düşündüm ezgi nehir uyuyor mu yada baska ne gıder ezgıye? erkek oldugundada kesınlıkle hasan ısmı olucakmıs(olen dedesının ısmı) bende yanına efeyı dusundum efe hasan.ayy sercan ısımlerı koyuyor yanlarınada ek parcaları koymak bana kalıyor:)) buarada ezgi melodi demek eskı zamanlarda halk dilinde işveli cilveli anlamına geliyor selayhusum

evet canim biliyorum anlamini esime söyledim oda simdilik güzel dedi... yada selime uyan bir isim simge diye düsünüyorum henüz karar veremedik ama bu yüzden o an gelirse kesin kapisiriz :)))

buarada şuan cinnet geçirebilirim,salağın birisi fazlasıyla canımı sıktı msni açtığımda ordan anlatırım sana,artık kızlar kovalıyor erkekleri!
ezgi nehir
efe hasan isimleri nasıl?

yazdiklarindan birazcik bisey anliyabildim canim sen takma kafana anlat ama msn den.. sen biliyorsun nisanlini nasil olsa seni ne kadar sevdigini bizde sahit oluyoruz buna

ezgi nehir güzel ama efehasan uyumsuz geldi acaba hasan efe dahami iyi olurki
bide ezgi nisa nasil ?

şuan giremiyorum msne yarın girer anlatırım kuzum,evet ya bir kız var sağolsun hiç bıkmadan beni ve sercanı rahatsız edicek seyler yapıyor ki sercan okadar agır ve tepkılı konusmasına ragmen..
ezgi nisa da çok güzelmiş selayhusum
ya hasana baska ne uyabilir kı bulamadım cok zor:)

bende zaten msn i acamiyorum benimki yemek yiyor diye burdayim suan birazdan gelir alir laptopu :))
sen kafana takma hicbiseyi..

hasan ismi o kadar cok varki bizde ailede o yüzden kulagim cok asina ... ama düsünecegim senin icin yanina ne uyar diye..
ben bir kiz bir erkek bebek istiyorum sonra belki birdaha erkek veya kiz :))) 2-veya 3 allah verirse artik.
yas olacak surda bir ay sonra 30 elimi cabuk tutmam gerekiyor

korkumdan giremiyorum :)))))))))):asigim:
sadik im sana :))

Son düzenleme:
bende yapıcam 3 tane valla,çocuk iyidir eğer bakıcak durumun varsa tabi,ayy senin kızın olursa çok cici bici bir şey olur oda çok güleryüzlü olur ayy hemn olsun:)
girmee zaten ben takip ediyorum seni napıyorsun nelerde dolasıyorsun diye basına bela oldum kih kihh:))

tatli belam benim :)) takip et pesimde ol önümde arkamda sagimda solumda nefesini hissedeyim :)hahah

seve seve selayhusumda sonra kim vurduya gitmeyeyim enişte tarafından gazetelerin 2 sayfasına kıskanclık baslıgı altında haber olmayayım:)) can guvenlıgım var mıı

seni ben korurum merak etme arkadasiiim.. simdi gelir enisten ben de gidiyorum artik canim... sana doyum olmuyor güldürdün benide ... senin gelin yine dört nala kosuyor damada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…