Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayaklarım tutmasa da seke seke giderim:)
açın yolları sevdiceğime gidiyorum:))
canımıniçi kanım çok kaynıyor sana valla..
bende yatıcam zaten birazdan öpüyorum çok iyi geceler selayhusum..
ben kalkmadan önce gireceğin için şimdiden günaydın diyorum barbimm
tutimm sanada gunaydın:)

günaydın meleklerim nassınız bakemmm???
dün öğleden sonra işten izin aldım
kankamla gelinlikçi gelinlikçi dolaştık durduk
temmuzda düğünü varya, telaşlar başladı
ezgim sen nasıl karar vercen bilmiom tatlım ya
o kadar çok çeşit varkii anlatamam, en son burcu yoruldu onun yerine denedim bitane, çook güzeldi
Allah evlenceklere kolaylık virsin valla, çook zor seçmek çook..

Selayımmm selimciğimin bu fotosu çoo tatlı ya
maşallah ona yumuk yumuk ağızlı
güleç yüzlü bebişim benimm, yerim onu yerrrrrrrrrrrrrrr
gelsenizde bi mıncırsam yanasından , kolusundan

sen napıosun selimin cici annesi bakiyim?

tutim enişte hala dönmedimi kııı
bırakamıo seni heraldee:))
ee ben olsam bende bırakmam kene gibin yapışırım vallah:))

bu arada ezgim cumartesi günü alıveremmi seni bakırköy buluşması için iyimisin?, bi sorun varmı?

selamın aleyçüüüüüüüüm güzellikler....
bakıyorumda dün ne güzel muhabbet etmişsiniz bebek isimlerinden xzgim bizde bebek hastasıyız ben ve benimki evlenelim hemen yapalım diyoruz ama benimki biraz evliliğin tadını çıkaralım diyor hatta bizimde isimlerimiz belli oldu benimkiyle isimlerimiz T ile başladığı için çocuklarımızın adıda T ile başlasın istiyorz çünkü benim aklımda çok güzel bir tasarım var doğumdan sonra onu yapıcam benimkininde çok hoşuna gitti eğer ki erkek olursa (toprak) ben en çok erkek istiyorum allahım nasip ederse olursa toprak ismini koyucam ama kız olursa(tuana) pek kararlı değilim kız isminde hemenyazayım dedim geri kalırmıyım bu arada bende normal doğum istiyorum anne olduğumu anlamak için bebeğimi doğar doğmaz kucağıma almak istiyorum öpmek istiyorum inanırmısınız olmayan bebeğimi çok özlüyorum kokusunu allahım inşallah nasip ederde annelik duygusunu yaşarım,yaşarız...
bu arada enişteniz bugünde burda yarın ankaraya gidiyor ordan adanaya geçecek doymadım doyamadım of offfffffffff...

hepinizi çok seviyorum kızlar...

anammm siz daha doğmamış bebeye don biçtiniz kızlarr kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah, bu kadar bebek sevgili hatun varken bakıcı ve dadı aramama gerek kalmaz heralde
kocamla istanbul kazan ben kepçe gezerken
tuti teyzesi x zgi teyzesi ne güne duruyor
açarlar bebeme msni, selimle cameradan konuşur sempatiksalakcinni

tutim doymamışsındır tahmin ediorumm valla, bidaha ne zaman gelcek balim

barbiem işine bağlı kuzum normalde 15 günde 3 haftada bir geliyor ama belli olmuyor...çok özlüyorum çok ve çok zor bugün ona sarılmam lazım bol bol =(

sabahları kalkar kalkmaz burayı açıyorum yazdıklarınızı okuyorum içim açılıyor:)
yeni kalktım bugun dıkıslerımı aldırmaya gidicem,babamı bekliyorum
barbimm canım cok tesekkur ederim ama ben bacaklarıma tam guvenemıyorum,bir kendime geleyim ondan snra huzursuzlanırım ben cunku.
gelinlik işine gelince ben karar verdim,hatta cok onceden resmını ekledım ya buraya kuzum ben ekleyememıstım selayhus eklemıstı:) onun turkıyede satısı varmı arastırıyorum eger yoksa o modeli diktircem tam hayalimdeki model cunku.
babam geldi kızlar benım hemen cıkmam lazım gelınce yazrım uzun uzun

canlarim selam..
biz baribiyi düsünürken hasta diye bu hanfendi gelinlik telasina kapilmis :)) anacim dikkat et kendine ya umarim birazdaha iyilesmisindir canim....
tutim bugun yine senin günün gez eglen ye ic ... enistem gitmeden doyamasanda güzel bir gün gecir canim.
xzgim canim dikislerini aldirackmis insallah agrisiz sizisiz gecer canimin ici biran önce kurtul bu rahatsizliktan diye dua ediyorum ..

kizlar sigorta kurumuna gitmem gerekiyor, dogum izni oldugum icin devlet para veriyordu bazi evraklar gerekiyormus seneye kadar o parayi alabilmem icin onlari götürmemisim onlari vermeye gidecegiz selim beyle beraber....

ya kizlar diyelimki ben istanbula geldim sizlerle görüstük ve doyamadik :) sizde beni görmeye gelirmisiniz istanbuldan 2 saat uzaklikta olacagim :)))) misafir eder beklerim canlarim benim.
haaa bide dudagim ucuklamis yaa benim dudagim kolay kolay ucuklamaz artik biseye cok kizmisim ondan olmustur :)

selayımm hoşgeldin balımm
dün inan çok kötüleştimm, ama arkadaşımı yanlız bırakmak istemedim bu mutlu günlerinde
eve döndüğümüzde, kırk sopa yemiş gibi yorgundum valla:)))))

doğum iznin bitince çalışıcaksın sanırsam ne kadar kaldı bitmesine izninin??

aşkım ben seneye aLmanyaya gelicem sana yakınsa sen beni görmeye gelirsin ora olurmuki:)

tabiki yakinsa olur canim neden olmasin dogum iznim 2 yildi ve ekim ayinda sona eriyor ama dogum parasi 2,5 sene geliyor sagolsunlar :) cok bisey degil 450 eur aylik ama yinede hic yoktan iyidir ...selimin kres olayida mayis ayinda belli olacak ben cok istiyorum oglum krese gitsin yeni yeni seyler ögrensin arkadaslar edinsin aktif bir cocuk olsun günde 3-4 saat orda vakit gecirsin tatlisim :)) hem almancayi ögrensin ben evde her ikisinide ögretecektim ama egitimciler önemli olan ana dili önce onu ögrensin gerisini cabuk ögrenir dedi.. su anda türkce gayet iyi gidiyoruz ... herseyi anliyor.ama tek tük konusuyor .. birseyleri anlamasi cok hosuma gidiyor... biseyi getir diyorum gidip getiriyor cok seviniyorum yaa

konu selim olunca sayfalarca yazasim geliyor cok uzun oldu bi soru sordun bin cevapla geldim :))
bende calismaya baslarsam fazla calismayi düsünmüyorum 6 ay kadar sonra bir bebekdaha allah nasip ederse canim.. o aradada ucuz bir gemi seyehati denk getirirsem is yerinde bir gemi turu daha düsünüyorum selime hamileyken gitmistik cok hosuma gitmisti, simdi selimde tatsin istiyorum havuza girsin falan filan...
ayy ne cok istegim varmis

o kadar çok şey yazmıştım ki cevap oalrak hepsi silindi server hatası yüzünden offfffffffffffff senağlama :çok üzgünüm: kötükedihüso

simdi merak ettim ama bir ara toparlarsan islerini yine yaz canimm :)
ben cikayim simdi görüsürüz saat 2 ye kadar acik daha arabayla gitcem 1 saat vaktim var öpüldün

xzgim geldigini gördüm simdi ama acil cikmam gerekiyor insallah agrisiz gecmistir dikislerin alinmasi

ahh az kalmış doğum izninin bitmesine canım ya burda nerde öyle dogum parası,insanlara değer verdiklerimi var
yapın bencede selimciğe bir kardeş daha kuzum,kreşe gitmeside çok güzel olur,bir çok açıdan herşeyi öğrenir,disiplini,uyulması gereken kuralları,arkadaşlığı,konuşması bile ilerler.
ben geçen sene 3-4 yaşa bakıyordum,hergun ingilizce dersleri vardı,okadar çok kelime öğreniyorlar ki,yüzme öğreniyorlar,buz pateni,bilgisiyar,resim teknikleri her bir şeyi öğreniyorlar ve daha çok kalıcı oluyor.zaten insanların karakterleri 4 yaşında yüzde sekseni oluşuyor,o yaşlardaki öğrendiği şeyler onun için çok önemli.git ve hemencecik gel buarada:)
tutimmm tuana ve toprak isimleri çok güzel,inşallah gönlümüzce olur her şeyimiz,evliliğin tadını çıkarmaya 1-2 yıl yeter:)
buarada dikişlerimden biri içine kaçmış on dakikada zor çıkardılar canım çok yandı,diğerinde hiç acımadı hemencecik aldılar.dizimi düz tutamıyorum ben doktor bir bastırdı canıma okudu,hala çok ağrıyor.günde 200 tane egzersizim var buarada

ezgim durmak yok yola devam demiş dohtor amca:))
çabuk geldinis valla..

selayım dediklerimi unuttum o yüzden yazamadım tekrardan
balık hafızalı ben :mymeka:

doktor bey canıma okumayı görev bilinmiş:)))
evet askm yakın hemde arabayla gidip geldik,hastanede bekleme gbi olayımızda yok.
facede paylastıgım vıdeoyu ızlemelısın kuzum

ezgim işyerinden ne face e nede msne girebiliyorus yassahh hemşerim yazıyo serverda:))
dünde giremedim hiçç..

biranönce kalk ayağa be bacımm.
bu arada faceindeki şulenazıda ben kısmen tanıyorum biliıomusn
çünkü o bnm arkadaşımın arkadaşıydı

aaa kimdi arkadaşın kuzum
benim kardeşim gbi dedğim newhan var ya,onun ve baska bir grup arkadasımın arkadası o,öyle tanıstık:) her gecen gun ortak arkadaslarımız cogalıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…