Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

derya die bi arkadaşım avr
deryada benim arkadaşımın arkadaşıydı aslında bizde arkadaş olduk
şulenazda onun arkadaşı kaydirigubbakcemile3
kendisini tanımıyorum deryadan biliyorum adını

dünya küçük be bebeğim:)
şimdi arkadaş listene bakayım var mı tanıdıklarım?
akraba çıkana kadar uğraşıcam kaydirigubbakcemile3

şimdi şöyle oluyor annemde babamda giresunlular
ama babam istanbulda dogmus,buyumus
annem de almanyada dogmus,buyumus
bizlerde istanbul da dogup buyumus

ıı ııhh yok olamayız şekercim akraba
biz trakyalı kızanlarız aklinialirimsmile

senin gardaşını bizim kuzenlerin veletlerinden birine alalım
akraba olalım kaydirigubbakcemile3

selayhusum eve gelince mailine bak süprizim var sana:)
ayy barbimm alalım olurr en güzelini gönder (en çok sana benzeyeni) :)

cüretkar poz mu? hangisi kız o? oyle açık seçik fotolarım yok kı? bi tane war kısa elbıselı oda tatılde bambam ve cakıl gıbı olmusuz dımı cok sevıyorum onu ben kafamda yaprak sercanın elınde odun

ben saka yapiyorum canim :)) hemen ciddiye alma evet tam kampcilar gibisiniz cok tatli biran önce kavusunda tekrarlayin bunlari ne güzel eglenmisinizdir

ahhh selayhusum bir kavuşayım hiç ayrılmayacam zaten,önceden de öyleydi 2günde bir görüşürdük saat 5 6 gbi gece 12 1 e kadar,o gidince boşluğa düştüm..o değilde evlendiğimde akşamları kolay kolay giremem ee gündüzleride çalışıyor olucam,çok az görüşürsek diye şimdiden korkmaya başladım:)

canim telefonlarimizi aliriz arada bir telefonlasiriz görüsemesekte napalim artik..
simdi senden bu fedakarligi istiyemem benim icin evlenme diyemem :)) hihikiki

hahah:) evlenmıcem evlenmıcem diyen ezgi evlılık delisi oldu tabi sercan'la evlilik:)
yaww zaten nolucak iş durumum hiç bilmiyorum
bu sezon başlamak istiyorum tekrar çalışmaya ama sarıyer taraflarında evlenicem sonucta ordakı veya cevresındekı okulların birinde çalışmam lazım
ee en gec agustos da baslıyorsun calısmaya agustosdan ewlenene kadar en az 2 ay var ben o 2 ay nasıl ıse gıdıp gelıcem arabayla o trafıgı cekemem dıger turlu 3 vesaıtle gıdıyorum
hem ev dızme telası,yemek öğrenme alısma donemım calısırken cok daha zor olucak
ama bir yandan da bi sene daha calısmamazlık yapmak istemiyorum
ne yapıcam nolucak bilmiyorum
belırsızlık benı cıldırtıyor:)

canim dert ettigin seye bak nasil olsa bir isin bir meslegin var nasil olsa er gec calisirsin yine.. 1-2 sene sonra bir bebek ondan sonra biraz ara verir yine calisirsin.

en azından bebişim büyür,onu da alırım çalışırım:) sonra kazandığım parayı çoçuğun okul parasına veririm elde var sıfırım olur hehe:)
bugün şafak 24 oldu ama günler azaldıkca daha da bir zor geçiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…