Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayy sorma kuzum banada bir heyecanlı bir heyecanlı geliyor hhaha:)
sinir bozucu,sabırsız geçiyor:)
walla barbimde tutimde kayıp
biz olmasak bu topik yürümez:))

naaapsin canim o basimin etini yemekle meskul yoruldum birazcik uzanayim dedim gelip tsörtümden cekiyor gaaaaaaak diyor :) mama yaptim gece icin icip uyuyacak.. insallah diye düsünüyorum senden naber napiyorsun ??

ben inatla avatarımı değiştirmeye çalışıyorum:))
inşallah uyur da rahat edersin birazcık ama uyumadan öp benim için
yarın gündüz açsana cam göreyim onu:))
ayy bu akşam ağrım çok ya içime fenalık geldi

ay canim yaa .( ilacin yokmu alsan agrin cok olunca???
yarin gündüz müsait olurum canim acarim cami hem sende varsa sende acta gül yüzünü bir canli görmüs olalim demi

benim laptopumda var ama şuan çalışmıyor kuzum aygıt yöneticisinden mi ne silip,yükleyince oluyor dediler bir denicem,sercan'da haftasonu grdiğinde aç diyor açamıyorum bir taşla iki kuş vurmuş olurum:)selayhusum senın kardesin falan varmı?

canim ben tek kizim bir abim birde erkek kardesim var abim benden 3,5 yas büyük kardesimde 7 yas kücük, kardesimin dügünü var iki hafta sonra ve ben hala kiyafet almadim :))) bugun denedim birtane cok hosuma gitti ya onu yada gecenlerde denemistim onu alacagim artik .. ikiside gri renkte bu yil gri moda diyorlar bende ona uydum ...sizde erkek sanirsam hep

web messenger kullanabilirsin hafta sonu onun icin kamerali web messengerler bile var sanirim

aa bunu denicem selayhusum
aynen bnde üç buçuk yaş büyük abim var
15 yaş küçükte erkek kardeşim var
tek kız olmak gibisi var mı?
gri-mor-siyah elbisenin favorileri bence
yok mu selayhusum elbisenin resmi?
düğün sizin orda mı?
hayırlı olsun yapıcakmısın görümcelik:)

dügün burda canim evet , yok be ne görümceligi yapayim bana bir adim gelene ben bin adim kosarim. beni kizdirmadiklari sürece sorun yok :)))

tuti hanim tesrif edebildiler :)))

elbiselerin resmi yok ama bakayim benzer bulursam resmini koyayim

men deldimmmmmmmmmm
esasında akşam 6 da ewe geldim annemi kandırdım gezmeye gittik annemle alışverişe falan...sonrada yapyak dökümünü izledim yaprak kalmadı artık dökülmekten o yüzden ağaç sökümünü izledim haha..
nabersiniz hatuşlar ???

bizi birak sen çok çok iyi görünüyorsun tutimm:)
ay fenalık geldi o yaprak dökümünden bir sezon daha uzatcaklarmış

birisi bu simdi dikkat ettim 80 eur a düsmüsss inanilmaz :))

tutim hosgeldin yedigin ictigin senin olsun gezdigin gördügünü anlat bakiiim bize

selayhusum park bravo varmı sizin oralarda?
ben onun kıyafetlerini çok beğeniyorum
hatta söz ve nişan kıyafetlerimi ordan aldım
kına gecesi içinde o markadan bakıcam
olmazsa nisantasına gidicem a46 diye bir mağaza var inanılmaz güzel gece elbiseleri var

o dedigin markalari hic duymadim canim bu göstermid oldugum zero markasinin digerinide türk magazasi vardi gelinlik falan ordan bakmistim

bir saniye kadın elbiseyi eliyle yukarı kaldırmıs,bende modeli o sanıyordum:)
oyle dumduzse gayet güzelmiş selayhusum modeli fiyatıda çok uygun
üstüne bolero mu giyiceksin?

valla begensende begenmesende bu ay sIkisigim ben :))))) bütceme bakmam gerekiyor birAZDA DUR DIGERINI BULSAM BIR O COK GÜZELDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…