Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

slm şekerler
selayım ağrın sızın yoktur umarın nasılsın??
ezgicim başın sağolsun
handecik hoşgeldin evine canım sen de

kk ya girebildim anca...
xzgimin cenazesi olduğunu okudum allah allahhh başın saolsun xzgim birazdan ararım evden ...
handem saol tatlım inşallah bir dahaki sefere seni görmek çok isterim...sorma allah büyük sokaklarda bayılıcaktım yoksa allah korudu beni çok şükür...
barbim uğramış iyisindir umarım canım sende....
selayım nasılsın cnm daha iyisindir umarım kontür alamadım hala arayamıyorum kimseyi selayımıda arayayım ben...

dr rendewum vardı gittim geldim çarşamba günü yine çağırdı salı günü gel dedi ama ben yarın kızlarla buluşuruz diye çarşambaya attım yarın sabahtan annemi medipol hastanesine götürcem dr çağırdı yine karnım ağrıyor diye ağlıyor annem ona bir çözüm bulsun diye dr yarın gel demiş bakalım götürücem annemi ...öğleden sonrada şileden ananemler gelicekmiş :44:bol ekşınlı bir gün yarın beni bekliyor...
xzgimi merak ettim ben yaa...kim vefat etti acaba..allah rahmet eylesin...

saol kkontescim bahalım görcez anyayı konyayı bu kadar uğraştırıyor bu dr beni ultrasonda baktı ımmm dedi dedim içimde gora gibi bir yaratıkmı var dedim güldü dr çarşamba sen yine gel dedi peki dedim bende...

barbiiiicim yarın görüşücekmiyiz ??? sen sanırım işten çıkınca gelicen öğleden sonra katılıcam aranıza bende sabah dr a gidicem annemle ordan annemi eve getiricem buluşma ayarlanırsa yarın için sizin yanınıza gelicem allah izin verirse...gelişmeler için sizi takip edicem ....

iyi geceler kızlarrr, herkesler iyimii logopeia ben 45liğede çok takılırdım bir ara tatlım ama orası hepten eski çalıyo, tüm şarkılara eşlik edemiyorum ama bu gittiğim yer bildiğimiz çocukluğumuzun şarkılarını çalıyoo süperr

kızlarrr bugün askerime aldığım bi kaç şeyyy.. onunla birlikte don mon çorap çüzdan falan aldık ondan ayrıldım koştum watsonsa süprüz yapıcamda bu aldıklarımı çok fazla bşy alamadım bizimki biraz bakımlıdır almıştır o alıcağını kesin

pembe kutu- ayakkabı vurmaları için jel yapışkan
mavi kutu- suya dayanıklı yara bandı
tırnak makası
protex antibakyeriyel sabun
benimkinin nemlendirici kullandığı görülmemiştir o yüzden küçük bi kutu nivea
terlemelere karşı ayak spreyi
bissürü bissürü mendil

böhöööööö

bunlarda teselli olsun diye kendime aldıklarım mavi ojeyi nazar boncuğu yaparım diye aldım ama komple sürüncede fena durmuyormuş yahuu :82:

tutimm geçmişler olsun bidenemcimmmm evet Allah nasip ederse yarın görüşüyoruz ben iş çıkışı gelicem 5 gibi :78: kızlar daha önce orada olacaklar ama alışveriş yapcaklar accuk sende onlara katılabilirsin daha erken geliceksen akşama kenimde gelicek tanışacak sizlerle

selayımda gidiyo o da terkediyo beni öfffffffffffffffffff

barbicim aldıkların çok güzelll bu arada mavi oje az ewwel elimdeydi fench yaptımda bir tırnağıma nazar boncuğu yapayım diye düşündüm sonra üşendim bıraktım....:44:

hah tamam o zaman barbicim ben onların yanına giderim senide akşam görürüm o zaman bu arada benimki bana akşam 9 a kadar izin verdi ken eniştemizde gelsin buyursun tabiiki ...bu arada barbim askerin fazla bişe almasın neden biliyormusun askeriyede bol bol satıyorlarmış ihtiyacı olan şeyleri...senin aldıkların işini görür canım eniştenin ben gilettenin traş bıçağını ve setini almıştım köpük falan...ha birde bepanten koysun enişteeee ne olur ne olmaz diye

mavi ojeyi bendee sevdim tutim normalde aykırı ojeleri sevmem ben :94: şeyy bende zaten bunları askerde bulamaz diye aldım ayak spreyi, jel ayakkbı desteği, ve suda çıkmayan bantı falan o yüzden aldım.. onları orda bulamayabilir . diğerlerinide çeşit olsun diye aldım bizimki normalde traş olmazdı hep makineyle alırdı, acaba oraya makine götürebiliyormu :26::26: o jelleri falan kendi almıştır zaten götürecekse :82:
tamam bebeim 5te görüşürüz bizde, enişteden izin çıktıysa süperrrrr

barbim söyle cnm alsın yanına bepanten muhakkak barbim ben selayımla konuştum az evvel yarın yine arayacağım annemi dr a götürdükten sonra yanlarına uçucam...

kkontescim valla dr ultrasonda bakıp ımmmm diye baktı bende gora gibi bişeymi var içimde dedim napim ımm demesi tuhafıma gitti

merhaba,aybur nerelerde bilen varmı?bugun mu gidecekti hastaneye acaba öğrendimi cinsiyetini:)ne kadar meraklıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…