Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim cnm eniştem gelince yaza girmiş olucaz düşünsene yaz tatiline beraber gidiceksiniz yine 5.5 ay cnm inan bana hemen geçiyor ilk zamanlar biraz zorlanırsın ama alışınca kolay gelicek evet ya cumadan sonra havalar soğuyormuş....gitsinde lsin barbim hayırlısı ile istesin seni ailenden....inşallah yakın bir yere düşer hep gidersin yanına...

ya evet bir önce gelsinnnn ama gitmeden gelse olurmu biz full time birlikteyiz, akşama kadar elimizde cık cık telefon resmen boşluğa düşücem o gidince , ama Allah büyük onada alışıcam böyle dediğime bak sen bide beni pazar günü gör onu yolculayıp eve döndüğümde hayata küserim resmenn
inşallahh canım yakın biryere düşerse 2 haftada bir yanındayım inşallah aslında yakın yere düşmesine bilem gerke yok uçağın gittiği, çarşı izninin verildiği bi yere düşsün yeter bana, neresi olursa olsun giderim Allahın izniyle

inşallah cnm yaa inşallahhh dilerim herşey gönlünüzce olur...gitsin gelsin tez vakitte allahtan kısa dönem barbim yaaa ben oturup kalkıp ona şükrettim 460 nerde 155 gün nerde allah 15 ay bekleyenlere sabır versin...çok zor çok...of offfff pazar günü gidiyor dimi ay kıyamam yaaa pazartesinden itibaren senin şafağını sayarız acemilik hemen geçiyor zaten cnmm evet bol bol vakit geçirin en iyisini yapıyorsunuz canım benim öyle şansım yoktu ben uğurlayamadım ellerimle tek başına gitti aşkım yaa herşey çok güzel olucak barbim askere gitmesi çok iyi oldu eniştenin askerlik en büyük engel çünkü cnm...

aminnn tutimmm amin hepimizin herşey gönlünce olsun Allah tüm şafak sayanlara hayırlı tezkereler nasip etsinnnn evet tutim başlarız pazartesi günüüüüü askerlik engell herşeye doğru diyosunn ama sonunda hayırlara vesile olucağını bilsemde ayrılmak özlem zor işte, sende iyi biliyorsun bunu vakit geçiriyoruz elimizden geldiği kadar hala gideceğine inanamıyorummm o da ayrı bir mesele

kalbi photoscapeyle yaptım bebemmmm :98:

seni çok iyi anlıyorum bu yüzden yanında olma çalışıyorum canım sen şuan bunları düşünme daha önünüzde 5 gün var iyi değerlendirin cnm zten gittiği günden sonra allah sabrını veriyor cnm inan bana enişte aslanlar gidip gelicek...bende gideceğine inanamıyordum ama maalesef o kışla bu kışla alıyor elimizden onları...aslında birazda değerimizi orda daha iyi anlıyorlar cnm bak unu sende farkedeceksin ve ilişki daha sağlam boyutlara gelicek tebrik ettim enişteyi inşallah yarın tanışırız enişteyle hayırlı tezkereler deme şansım olur...üzme kendini olurmu sakın giderken ağlama seni ağlarken görmesin giderayak üzülmesin çocuk dik dur ki oda anlasın aşkımı güçlü bir şekilde ardımda bıraktım içim rahat diyebilsin...155 gün sonra kenin kollarında olucak tabii arada mehtap olucak sen gittiğinde veya o acemilikten izine geldiğinde ...:98:

önce xzgim sonra ben şimdide sen asker bekliyorsun barbim tek tek sırayla

ahh ahh nede güzel yazıyorsun "burada tecrübe konuşuyorrr" ama bana ağlama deme sakın ağlamak istemesem bile ağlarım çok sulugözümmm amannn zaten ota poha ağladığım içinnn benimkinin gözünde pek bir etkili olmaz sanırım gözyaşlarımm elimden gelen metaneti göstermeye çalışıcam tutimmm gelecek inşallah tatlım, tanışırsınız gitmeden
evettt sırayla dimi , sonra sen evlencen sonra bennn

yarın görüşmek üzere bitanemmm ben yatiyimmmm artık, tşk ederim güzel sözlerin içinnn öpüyorum seni tutişim kelebeimmm

selam kızlarrrrr
tutim hayırlı haberlerini bekliyorum canım.
barbiecim hiç merak etme biz sana destek oluruz.askerlik sayesinde çok güzel dostluklarımız oldu bizim. birbirimize destek olmadan günler geçmiyordu hele ilk başlarda çok zorluk çekeceksin, boşlukta hisseecceksin kendini ama şuna inan ki ilişki için bir sınav oluyor bu ve birbirinee daha çok kenetleniyor aşıklarbiz yanındayızz

tamam barbim canım benim yat uyu dinlen güzel şeyler düşün...yarın görüşmek üzere hayatım...çok öptüm seni...tecrübe konuşuyor herşey süper olucak....her zaman yanındayım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr barbitom

kuşkammmmmmmmm saol tatlım inşallah güzel haberler vercem size...

barbim bak kuşkamda aynı şeyi demiş ilişkiyi askerlik daha çk olgunlaştırıyor demekki tek ben öyle düşünmüormuşum

iyi geceler kızlar
öncelikle çok teşekkür ederim babamın akrabasıydı
hayatın kanunu işte bizde üstümüze düşeni yaptık
bugun ayburumun bebısının cınsıyetı bellı olucaktı unutmusum onu
yarın hemen arıcam
buarada barbım cok guzel seyler almıssın kesene bereket ama ılac yasak bepantende yasak olabılır
tutım yarın gelıyorsun dımı sende
selay sabah bana kahvaltıya gelıcek oglende cıkıcaz
telefonluk aksesuar falan sıparıs etmıstık yarın gelıcektı ınsallah erkenden gelırde bızı cok bekletmez
selayım ıyı olursa onu pasajlara sokucam alısverısın dıbını vurmalı

bu arada barbicim benim askerim traş makinesi götürdü sorun olmadı.
innovanın nar özlü ayak kreminden çok memnun kaldı askerim ondan alabilirsin bi de

merhaba,aybur nerelerde bilen varmı?bugun mu gidecekti hastaneye acaba öğrendimi cinsiyetini:)ne kadar meraklıyım.

günaydın çotanaklarım günaydım ecrinim
ne yazikki benm kontrolüm bgnmüş ben hep pazartesi biliyodum:44:
bgn 16.30da gidicem doktora inş netlik kazanabilir
xzgim başınız sağolsun canım
barbim bohçayı hazırlamışsın vakitleri su gibi yeriz inş
bgn buluşuyosunuz demek keşke tekrar gelebilme imkanım oluverseydi ama kalbim sizinle
selayım yarın gidiyo

bu arada kk ya bazen hiç giremiyorum

selam kızlar ... ben xzgımdeyım..kahvaltı yapacagız bırazdan..
bır yanım cok sevınclı yarın ogluma husuma kavusuyorum ama dıger yanımda hüzün var sızlere cok alıstım hergün telefonlasmaya görüsmeye
barbıtom aksamı sabırsızlıkla beklıyorum...
tutım umarım sende gelebılırsın canım doktordan cıkıp .

günaydın kızlar bugün buluşuyosunuz yine hadi bakalım

selayım daha iyiymiş dün konuştuk sargıları açmışlar bugün rahat dolaşır heralde

ezgim başınız sağolsun canım ya gençmiş de galiba akrabanız allah rahmet eylesin

barbim çok iyi olmuş aldıkların özellikle ayaktan çok sıkıntı yaşıyolar gerçi kışın gittiği için seninki çok yaşamaz heralde ama yazın postallar mahvediyo

ayburum hadi bakalım sonucu bekliyoruz dört gözle

kızlar günaydın
rüyamda barbiyle ezgimi gördüm
barbim harıl harıl telde konuşuyodu
üzgün gibiydi
ezgim de çok sinirliydi
bi şey diyorum yüzüme bile bakmıyo filan
ilk görüşmemizmiş meğersem
ay gerçekte ne kadar da asık yüzlülermiş diye düşündüm rüyamda

Son düzenleme:
ayburr doktordan glir gelmez hayırlı haberler paylaş bizimle uzum. cinsiyeti bugün belli olacak değil mi?
allahım ben niye kenyalardayım neden görüşemiyorum çotanaklarla yaaa
kontes rüyand beni görsene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…