Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bu arada barbicim benim askerim traş makinesi götürdü sorun olmadı.
innovanın nar özlü ayak kreminden çok memnun kaldı askerim ondan alabilirsin bi de

öylemiiiii kene söyliyim bari şu traş makinesini işinii.. umarım götürdüğünde orada çalan çırpan olmaz

ayburum az bişey hazırladım bişeyler.. yarım elma gönül alma aşıkmısın bebeim sen ayy çok merak ediyorum bu akşamııı hemen haber sal bize , birimizi arasan yeter hepimiz biriz zaten böğünn

bizde sana çook alıştık, benim heryanım hüzünlü resmen hüzün depoladım bu hafta kendime bol boll

handemmm keşke sende olabilseydin bugünnnn ne biliyim benimki biraz nanemolladır nolur nolmaz diye aliyim koyiyim dedim o jelleri :78:

hahahahah senin toton açıkta kalmış zaar çünkülüm biz çok güleç insanlarızzzzzzzzzz

ayburr doktordan glir gelmez hayırlı haberler paylaş bizimle uzum. cinsiyeti bugün belli olacak değil mi?
allahım ben niye kenyalardayım neden görüşemiyorum çotanaklarla yaaa
kontes rüyand beni görsene bi

bir haftasonuda sen gel buraya kız bak hande geldiii :82:

barbim keşke olabilseydim canım ne güzel olurdu başka zaman yine buluşuruz inşallah selayım gelicek nasılsa yine
ayburuuum çok sevindim hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun zaten önemli olan o hadi bakalım selime arkadaş geliyo demek

ayburrrrrrrrrrrrrrrerkek miymişşşşdiken diken oldu tüylerim yaaa
ay çok mutlu oldum. yeğenimiz olyo çotanaklarımmmm
nerdesinizzzzzzzz
ay umudumuz oluyooooooooo

ayburcum erkek mi istiyordun bilmiyorum ama hadi gözün aydın diyeyimm
hayırlı,sağlıklı bi evlat olsun inş aminnnn

barbim walla bence de açıkta kalmış,zaten hafif bir esinti hissediyordum

ezgim başınız saolsun tekrardan

gece kuşu tmm sni de görürüm rüyamda,listeme yazayım

sipidi, imzanı bi gördüm ödüm koptu haaaa

speddyim
hantürksüm
gecekuşum
kontesim çok teşekkür ederim gülen surata kardeş geliyo inş
gecekuşum hernekadar çevremden umut konusunda olumlu yorum alamasamda umudumuz geliyo

kontesim selime arkadaş geliyo yazacağıma
kardeş yazmışım
gecekuşum bende çok severim umut ismini küçüklüğümün hayaliydi oğlum olursa umut koycam diye
çotanaklar napıyolar şimdi acaba

kızlarrr ben ağlaya ağlaya taksimi çıktım hüzünlü bir şekilde geldim eve ne bilim ya selayımın yarın gitmesi bana çok koydu açıkcası doyamadım ona...fransız sokağında çok güzel bir akşam geçirdik hiç bitsin istemedim o anın ama askerim ne olur 9 yada 9 buçukta evde ol aşkım dedi bende onu kıramadım çok şükür eve geldim aradım askerimi yatağında aramamı bekliyormuş...

selayım,xzgim ile taksimde buluştuk pasajları gezdik alışveriş yaptı kızlar benim bişey alacağım tutmadı nedense ilk defa belkide hüzünlü olduğumdandır hatta kızlara bugün çok durgunsun dediler bana napim ya çok alıştım kızlara...sonra fransız sokağına gittik yemek yedik muhabbet ettik sonra enişteler geldi onlarla muhabbet ettik ayburum aradı erkek bebeği olucakmış hepimiz uçtuk havalara çok sevindik...

ayburum rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım umudunu tez vakitte tek avazda kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına ...

yazacak çok şey var aslında ama kelimeler yetersiz kalır benim reelde bu kadar candan dostlarım olmamıştır bu kadar diyorum iyi ki varsınız kızlar hepinizi çok seviyorum...
xzgim,barbim,selayım bugün sizinle olduğum için çok mutluyum...

ayburum,handem,gece kuşum,kkontesim inşallah sizlerlede tanışma fırsatımız olur...

tutim o kadar güzel şeyler yazmışsınki her satırına katılmamak mümkün değil
kızların fransız sokağı hayali gerçekleşti sonunda
muhabbetlerinizi tahmin edebiliyorum
selayımla sık sık tlfla görüşmeye bende çok alışmıştım
inş hayırlısıyla hus ve selimine kavuşur
tutim inş Rabbim tez zamanda sizleredde yaşatır annelik duygusunu hele bi şafağı yiyelim gerisi kolay

aybuşum inşallah tatlım hele bir evleneyim ben sanırım hemen istiyorum bebek ama benimki biraz benimle ilgilen diyor ben onu kandırırım ama hehehehe

birazdan gelirler canım çotanaklar...

kontesim selime arkadaş geliyo yazacağıma
kardeş yazmışım
gecekuşum bende çok severim umut ismini küçüklüğümün hayaliydi oğlum olursa umut koycam diye
çotanaklar napıyolar şimdi acaba

yok ona şaşmadım kuşum
çevrendekilerin olumsuz yorumuna dedim,umut ismini mi beğenmediler?

ayburcun kulak asma bence eşin ve senin kararı bence önemli olan umut bence harika bir isim sen 9 ay taşıyacaksın senin evladın sen ve eşin isim konusunda başkalarına aldırış etmeyin bence...umut ismi bence çok anlamlı hepimizin umudu olucak umut bebek bundan güzel daha ne olabilirki allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin isim nasılsa koyulur cnm sen aldırma öyle diyenlere....

haklısın tutim umut benim çocukluğumun hayali
hele bi o günler gelsin nasip kısmet daha çok isim arayışı olur
ama ne olursa olsun onu umudum diye seveceğim kesin
bu arada demek sizi ufo çarptı haaaa
başka bişe çarpmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…