Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Vayy be ne gucciymis bizi bizden aldi goturdu evet ilkinde yok cok hos , ikincini seridi var ama oyle absurd durmuyor hos duruyor ..
Barbim gule gule kullan tutim sende bebegim

selam kuzucanlar
mısafırlerım gıttı bende dus aldım geldım
p3 muhabbetınden gına geldıgı ıcın ıstınye parka gıttık
heryer ısıl ısıl cok guzeldı yasasın yılbasıııı
gecmısı okuyup gelıyorum

Ay canim benim gezmeleremi giitin sen ne guzel ya.. Bizde evde oturduk her pazar gibi hatta uyukladim 1-2 saat ogle sonu , burada muhabbetin dibine vurduk

ezgitom hamarat askim kolay gelsin sanada
bisi soracagim o muffin kabindaki patatesleri nasil yapmistin bebegim bi verirmisin tarifini
http://www.kadinlarkulubu.com/sandvic-kanepeler/392376-evet-evde-yaptigim-mini-kumpirlerim.html tarif burda ask bocuuu
xzgim ben sana bişi soracaktım ya hypnotıc poison orjinalini sen kullanmışsın özye demişti kızlar sahte olanı yani doldurma rakı gibi kokuyodu orjinali nasıl memnun kaldınmı
evet canım orjınalı gayet guzel tam kıs parfumu
cok gecmıs olsun canım allah sıfa versın

kontesım aldıklarına bıttım harıkalar guzel gunlerde kullan
sınavınında ıyı gecmeısne cok sevındım

muhabbetler buaralar cok bomba katılamasamda burda bıl basında yarılıyorum
barbım bugunlerde delı gıbı cuzdan arıyorum cok ucuza almıssın bugun sonunda dayanamayıp alıcaktım 70 mılyonu bıle gozden cıkardım bı cuzdan ıcın hangı magazadan aldın bebegım?
yarın annemlere gıdıyorum cok mutluyummmmmmmm

Ay canim benim gezmeleremi giitin sen ne guzel ya.. Bizde evde oturduk her pazar gibi hatta uyukladim 1-2 saat ogle sonu , burada muhabbetin dibine vurduk

handeyle bana p3 den fenalık geldı
dun sabah 6bucuga kadar oynadı doymadı bugunde devam bızde kendımızı alısverıse verdık
ılgınc olan artık kıyafetlere bakmamam hep ew esyası
bıde babet ve cuzdan cok aradım bulamadım :84:

Canim cuzdan demisken tschiboya baksaydin bir .. Ben daha once ordada gormustum . Eger bulamazsan ben alayim sana 70 verme diyorum

Ecen sali cikti xanim bantlar durum idare eder bir sisisor bir iniyor birazsizliyor iste
Bende yatiyorum cok uykum geldi iyi geceler ayakta kalanlara

Canim cuzdan demisken tschiboya baksaydin bir .. Ben daha once ordada gormustum . Eger bulamazsan ben alayim sana 70 verme diyorum
kurban oldugum dusunmen yeter ozamana kadar cuzdansızmı kalayım
ben burdan bulurum askım

kimse yokmuuxzgitom hoşgeldin kontes uymuştur kesin sabah 5te kalkmışş
geceyelı canım burdaydım ama bende kacıyorum ıkı gundur cok uykusuz ve yorgunumm
Ecen sali cikti xanim bantlar durum idare eder bir sisisor bir iniyor birazsizliyor iste
Bende yatiyorum cok uykum geldi iyi geceler ayakta kalanlara

onlarında gecmesıne cok az kaldı op kendını benım ıcın bıde selımcıgı op
bende yatıorum ıyı geceler bebeım

iyi madem sanada iyi geceler ben topiki beklerim yarın tükkanı kim açacaksa şimdiden günaydın demek istiyorum

logo sen çalışıyormusun kuşum ? meslek ne ? de bakim bana

barbimcim bana sormustun cvp vermiştim sana görmedin sanırım

günaydın kızlar
yogun ve mutlu geçen bi hafta sonundan sonra ilk defa p.tesi olsun istedim

sıra numaran neçi?
binüçyüziçi

bgn mobilya baktık karar verdik sayılır
bebek odasıda baktık çok beğendim
bu arada ı love DADAŞİZM furyası var [/COLOR]

cünaydın zeçiii, o neçii

şeritsiz modellerinide ben sevmiyorum , pier cardinin vakkonun falan orta yaş çantalarına benzetiyorum açıkçası :86: herkesin zevki farklı işte teşekkür ederim bitanem
noel babadan umudu kesin demedimmi ben size , beymen çantayı sipariş ettikde noldu yaşlı buınağa

ay ne şeritmiş , resmen duyunca görünce tiksinip tüyleriniz tiken tiken oluyormuş izlenimi yarattınız hehehe :86::86:

al işte en mantıklısı yılların noel babasından iş çıkmazsa bizde kendi noel babamızı kendimiz yaratırız

yok cnm o manada yazmadım ben... ben alırım walla şeritli gucci neyim dedim ya gucciden babam çıksa giyerim diye

kesinlikle bende ama şeritlilerden

selayım dediğim bu ikisi de guccinin iki çeşidi de var yani şerit olmayan modelleri de çok

anlatmak istediğim tamda buydu, ilk çanta banA çok orta yaşımsı geldi mesela :26:

Vayy be ne gucciymis bizi bizden aldi goturdu evet ilkinde yok cok hos , ikincini seridi var ama oyle absurd durmuyor hos duruyor ..
Barbim gule gule kullan tutim sende bebegim

benim ki absürdmü duruyordu, öyle absürd durmuyor derken

hasret kaldık kuzuuu sana

ben carousel mangodan aldım bebişşim.. resimde modelide içide belli olmuyor ama cüzdanlar çok kullanışlı git bir bak derim mangoda herşey kapışılmamışken hazır annenede gidiyosun

barbimcim bana sormustun cvp vermiştim sana görmedin sanırım

günaydın kızlar
yogun ve mutlu geçen bi hafta sonundan sonra ilk defa p.tesi olsun istedim

pardon canım atlamışımm :78:
günaydınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…