- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.161
http://www.kadinlarkulubu.com/sandvic-kanepeler/392376-evet-evde-yaptigim-mini-kumpirlerim.html tarif burda ask bocuuuezgitom hamarat askim kolay gelsin sanada
bisi soracagim o muffin kabindaki patatesleri nasil yapmistin bebegim bi verirmisin tarifini
evet canım orjınalı gayet guzel tam kıs parfumuxzgim ben sana bişi soracaktım ya hypnotıc poison orjinalini sen kullanmışsın özye demişti kızlar sahte olanı yani doldurma rakı gibi kokuyodu orjinali nasıl memnun kaldınmı
cok gecmıs olsun canım allah sıfa versınselam kızlar nasılsınız
barbim eşimin öğrencisi geldi odadan çıkmam gerekti ondan yazamadım gündüz canım :78:
ya moralim bozuldu babam aradı babaannemin beyninde oluşan bişey felce neden olmuş o da gözlere vurmuş görmüyomuş kadıncağız koluna vursa kolu felç olcakmış öyle bişey dedi
çok sıkıfıkı değildik ama üzüldüm çok zor bu yaştan sonra ya allah kimseye vermesin bakıma muhtaç oldu artık
selam kızlarrr
geçmişi tam okuyamadım önce günümü özetliyim dedim
sınav iyiydi ama sonrası daha iyiydi
sınava az kalsın alınmıyordum
cüzdanı sorun ettiler
bi yere bıraktım,inş kartlarımı çalmazlar diye Allah'a dua ederek
bi şe olmamış şükürler olsun ki.
ama çok sıkıntılı anlardı
bi de kimsede saat yok
sınav ne zaman başlıcak bilmeden ortada güvenlikçi aramak vs aman Allah'ım feciydi
saatsiz yaşama 30 dk zor dayandım
sınıfa girip saat görünce huzura erdim resmen
mat 2 kısmı çok zordu
son 45 dk feci acıktım ve türkçe yapamıycam diye çok korktum
resmen gurulduyodu karnım :18:
hal böyle olunca dikkat toplamakta biraz zorlandım ama hatam çok olmaz diye düşünüyorum bakalım...
neyse geldi geçti işte bu daa
sonrasında avm'nin altına üstüne getirdim
aklım çıktı resmennnn
kotonda şansıma bgne özel indirm wardı çantalarda %30
bi çanta, kolye, uzun eldiven aldım
başka bi yerden panço ve çok şirin bi yelek aldım
bi sürü oje aldım
bayadır istediğim çatlayan ojeden buldum hem de yarı fiyatına
ve tabi ki penti aldımm
birazdan eklicem pembe dolaba hepsini:81:
Ay canim benim gezmeleremi giitin sen ne guzel ya.. Bizde evde oturduk her pazar gibihatta uyukladim 1-2 saat ogle sonu , burada muhabbetin dibine vurduk
Ecen sali cikti xanim bantlar durum idare eder bir sisisor bir iniyor birazsizliyor iste
Bende yatiyorum cok uykum geldi iyi geceler ayakta kalanlara
kurban oldugum dusunmen yeter ozamana kadar cuzdansızmı kalayımCanim cuzdan demisken tschiboya baksaydin bir .. Ben daha once ordada gormustum . Eger bulamazsan ben alayim sana 70 verme diyorum
geceyelı canım burdaydım ama bende kacıyorum ıkı gundur cok uykusuz ve yorgunummkimse yokmuuxzgitom hoşgeldin kontes uymuştur kesin sabah 5te kalkmışş
Ecen sali cikti xanim bantlar durum idare eder bir sisisor bir iniyor birazsizliyor iste
Bende yatiyorum cok uykum geldi iyi geceler ayakta kalanlara
kurban oldugum dusunmen yeter ozamana kadar cuzdansızmı kalayım
ben burdan bulurum askım
geceyelı canım burdaydım ama bende kacıyorum ıkı gundur cok uykusuz ve yorgunumm
onlarında gecmesıne cok az kaldı op kendını benım ıcın bıde selımcıgı op
bende yatıorum ıyı geceler bebeım
logo sen çalışıyormusun kuşum ? meslek ne ? de bakim bana
çalışıyorum cnm inşaat firmasında dış ticaret sevkiyatlar falan yapıyorum 6 senedir aynı işyerindeyim sekreter olarak girdim sağolsunlar kurslara falan yolladılar işi öğrettiler hep şimdi sanki kendi işyerim gibi asıl mesleğim telekomünikasyon teknisyeniyim
sıra numaran neçi?
binüçyüziçi
bgn mobilya baktık karar verdik sayılır
bebek odasıda baktık çok beğendim
bu arada ı love DADAŞİZM furyası var [/COLOR]
guccinin şeritsiz modelleri var ki zaten barbim
ben renk aykırı duruyor diye sevmedim heralde o şeridi ama sen sevip almışsan sorun yok zaten güle güle kullan tatlım benim çanta gayet şık ona dicek bişey yok
selayım benim de siyah çantqa ve gri çizmeye ihtiyacım var bi de açık mavi skinny istiyorum
sen noel baba ya mı sipariş verdin ben de veriyim hemen[/B]
Ay tutim sanada guldum kizz bana pembe dolapta aciklama yapmisin o serit guccinin amblemi diyebide sonu bilmiyorsan ogren desen tam olacakti hee
Yine soyluyorum sirf bu serit yuzunden gucci canta almiyorumbirak gucciyi babamin oglu olsa almam o gokkusagi serit yuzunden
noel baba dediniz çam ağacımın altında isteklerimi yazdım bir kağıda çam ağacımın altına koydum babam görmüş elinde kağıdı almış geliyor bu noel baba benmi oluyorum dedidedim sanırım sensin bubaaaa babam noel baba yaktın beni dedi söylene söylene gitti
yok cnm o manada yazmadım ben... ben alırım walla şeritli gucci neyim dedim ya gucciden babam çıksa giyerim diye
selayım dediğim bu ikisi de guccinin iki çeşidi de var yani şerit olmayan modelleri de çok
Vayy be ne gucciymis bizi bizden aldi goturduevet ilkinde yok cok hos , ikincini seridi var ama oyle absurd durmuyor hos duruyor ..
Barbim gule gule kullan tutim sende bebegim
selam kuzucanlar
mısafırlerım gıttı bende dus aldım geldım
p3 muhabbetınden gına geldıgı ıcın ıstınye parka gıttık
heryer ısıl ısıl cok guzeldı yasasın yılbasıııı
gecmısı okuyup gelıyorum
muhabbetler buaralar cok bomba katılamasamda burda bıl basında yarılıyorum
barbım bugunlerde delı gıbı cuzdan arıyorum cok ucuza almıssın bugun sonunda dayanamayıp alıcaktım 70 mılyonu bıle gozden cıkardım bı cuzdan ıcın hangı magazadan aldın bebegım?
yarın annemlere gıdıyorum cok mutluyummmmmmmm
barbimcim bana sormustun cvp vermiştim sana görmedin sanırım
günaydın kızlar
yogun ve mutlu geçen bi hafta sonundan sonra ilk defa p.tesi olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?