Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbimmm arar canım. çok sıra vardır ondan arayamamıştır. bir de kantinde kart bitiyo çoğu zaman,konturu bitmiştir eniştenin üzülmee

istirahatliydi bugün
kartıda bitmez onun
aramadı işte :84:
dün 10 dk görüştükya , çok gördü

uyuya kalmışım

ee o zaman günaydınnnnnnnnn sana :89:

çok dinlendirici di miiii :78:

ay aynı beeennnn
hemen neler neler kuruyor
evet kendimi ingiltere kraliçesi gibi hissettim.. 20.yyda korseli elbisemle , prensime porselen demliklerden çay dolduruyorum o da kitap okuyor karşımdaki koltukta :97::97:

kurmadım bunlar kesin gerçekkkkkk

Son düzenleme:
Kaynatmisiniz okumadim neler yazdiniz 1 saatte

hadi naş sende geçmişe :88::88::88:
demedi deme acayip bombalar var geçmişte :86::86:

bende çıkıyoremmmmmmm meşaş çekiyim tava ciğerime
sonrada zıbariyimmm :89:
yarın 8 buççukta görüşürüz çotanahlarrrrr :82:
iyigecelerrrrr

Son düzenleme:
ayrıcada cünaydınnn zeçilerrrr (aybur ve tutii hariç kimse anlamıcak bunu gerçide )
sıra numaran neçi?
binüçyüziçi
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
sabah 5ten beri uyanığım
devrelerim delirmeye başladı artık :89:

sınavı atlattın hatırlısıyla
avmninde dibine vurmuşsun
çatlatma ojen ilginçti ilk eklediğini beğendim

kızlar bütün sayfaları okudum ama alıntı yapmayı unutmuşum Allahtan bunları alıntıladım
viks olayına koptum
bgn mobilya baktık karar verdik sayılır
bebek odasıda baktık çok beğendim
bu arada ı love DADAŞİZM furyası var

guccinin şeritsiz modelleri var ki zaten barbim
ben renk aykırı duruyor diye sevmedim heralde o şeridi ama sen sevip almışsan sorun yok zaten güle güle kullan tatlım benim çanta gayet şık ona dicek bişey yok

kontesim eşimle ben fırata bayılırız o lafı da çok kullanırız bi de dinimiz amin bi de ne biçim de bilemedin bi de yek yeea vs. çok varmış ya

ayburum mobilyalarını gösterirsin bize de
ayy bebiş odaları çok güzel oluyo yaa nasıl beğendiniz mi bişeyler

selayım benim de siyah çantqa ve gri çizmeye ihtiyacım var bi de açık mavi skinny istiyorum
sen noel baba ya mı sipariş verdin ben de veriyim hemen

Son düzenleme:
Ayurumda gelmis biseyler begenmis sevindim canim

Viks muhabbetinize guldum

Ay tutim sanada guldum kizz bana pembe dolapta aciklama yapmisin o serit guccinin amblemi diye bide sonu bilmiyorsan ogren desen tam olacakti hee
Yine soyluyorum sirf bu serit yuzunden gucci canta almiyorum birak gucciyi babamin oglu olsa almam o gokkusagi serit yuzunden

noel baba dediniz çam ağacımın altında isteklerimi yazdım bir kağıda çam ağacımın altına koydum babam görmüş elinde kağıdı almış geliyor bu noel baba benmi oluyorum dedi dedim sanırım sensin bubaaaa babam noel baba yaktın beni dedi söylene söylene gitti

Handem o seri cogunda var ya enlemine ya boylamina
Enlemine olanlarin bazisida plaj cantasi gibi duruyorlar ( kedi ulasamadigi ete olayina girdi birazcik)

Sen neler istedin tutim ..
Bende butun bu alisverise 200eur yani 400 lira sinirim var o paraya artik ne alinirsa
Benim listeyide senin agacin altina koysak
Ayak numaram 38 , kaban 36 veya S
Skinny s olur veya 27 bedende olabilir

ıyyy ıyyy:80:
ne çeneniz düşük beee
okudum geçmişi ama bişe alamadım
çok uykum var ondan heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…