Bugün ne pişirsem?

Kizlar iyi aksamlar ben bugun
Tavuk koftesi
Spagetti
Cacik

Yaptum...bupasiklar makinaya konulup calistirildi
Camasirlar makinaya konulup calistirildi...
Simdi de biraz kk keyfi yapim ama dimi
Ohhh eline sağlık. Biz de salata yerine cacık yaptık. Bulaşıklar makineye yerleşti çayın demlenmesini bekliyorum. Fasulyem tuzlu olmuş ama sinir oldum

P
Ohhh eline sağlık. Biz de salata yerine cacık yaptık. Bulaşıklar makineye yerleşti çayın demlenmesini bekliyorum. Fasulyem tuzlu olmuş ama sinir oldum
Pisirirken farketseydin icine bir patates atardin alirdi o tuzunu neyse yine de afiyet olsunnnn

P

Pisirirken farketseydin icine bir patates atardin alirdi o tuzunu neyse yine de afiyet olsunnnn
İşte sapsiklik orada başlıyor. Pişti bu tadına baktım tuzu az geldi. Biraz tuz ektim işte ekmeyeymisim iyiymiş. Çok tuzlu olmadı ama yine de daha az olabilirmis.

İşte sapsiklik orada başlıyor. Pişti bu tadına baktım tuzu az geldi. Biraz tuz ektim işte ekmeyeymisim iyiymiş. Çok tuzlu olmadı ama yine de daha az olabilirmis.
Yaa o bende de oluyor sonradan attikprim hep yemegi tuzlu yapiyor. Her seferinde diyorum aonradan atmicam diye ama yine de elim durmuyor

Gene lahmacun yedim ay balam:) ne yaziimki:))
Ya sırf yemek için yazma. Arada uğra en azından. Eskiden seni ve mikemmel yorumlarını görürdüm her topikte. Burada da neşe kaynağımızdın
Eski haline dön pliizz

Ya sırf yemek için yazma. Arada uğra en azından. Eskiden seni ve mikemmel yorumlarını görürdüm her topikte. Burada da neşe kaynağımızdın
Eski haline dön pliizz
Canim cok tesekkur ederim..iyiki varsin. Haklisin ama eskiye donmem sanirim az zmn alacak. Bole bi icim filan daraliyo napsam duzelmiyo, aglayasim gelio. Depresyona mi giriom bilmem. Ztn besiktas maci kaybetti moral iice gitti

Canim cok tesekkur ederim..iyiki varsin. Haklisin ama eskiye donmem sanirim az zmn alacak. Bole bi icim filan daraliyo napsam duzelmiyo, aglayasim gelio. Depresyona mi giriom bilmem. Ztn besiktas maci kaybetti moral iice gitti
Tövbeler olsun. Girmeden çık hemen depresyondan
Kendini şartlarsan tabi mutsuz olursun
Ortada bir şey yok ki...
Tek derdin maç kaybetmek olsun

Tek derdim o degilki:) o tuzu biberi bitanem
İşte tek derdin o olsun sksksm
Yok yok sıkma canını, hayat güzel canını sıkmana değmeyecek kdar kısa
Bdv den uzak dur o zaman bir süre sksksks çohacayip konular var moralin iyice şeolmasın
Takıl burada bizlmle

Kız yiyemiyorum bir kere pişerken kötü koktu, sonra yiyemedim
Annem de “illa hazır satılan çürümüş tavuklar olacak dimi” diye kızıyor
Aslında bir kere yesen ne kadar lezzetli olduğunu anlarsın cidden diğer tavuklar saman

Kizlar guanydin evet yemej listeleri gelsinnnn ben temizlik yapicam ondan sonra da yaprak sarmasi ve cacik yapicam kizim bayilir sarmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…