Bugün ne pişirsem?

Uuuu ss aldım bile
Sende de pek güzel tarifler var, müsait oldukça yaz böyle

pazartesi gününe yazdım bu tarifi

Tekrar tekrar fırınla uğraşmak istemezseniz kanatları fırından çıkardıktan sonra direkt ocağın üzerinde hazırladığınız sosla karıştırıp en son susam serpebilirsiniz. Öyle daha da kolay oluyor. :) Afiyet olsun şimdiden deneyeceklere ehehe.

Astoria ellerine sağlık bayılırım böyle değişik yemeklere bir gün denemem lazım bunu eşim hic yeni tatlara alışık değil ama ona sa kıyma kavurur koyarım napiyim

Astoria ellerine sağlık bayılırım böyle değişik yemeklere bir gün denemem lazım bunu eşim hic yeni tatlara alışık değil ama ona sa kıyma kavurur koyarım napiyim

Gerek bile kalmayacak kıyma kavurmanıza :) Benim erkek arkadaşım da her şeyi yemez kolay kolay, bir Uzakdoğu restoranına gittik yiyemedi bile doğru dürüst ama bunu bayılarak yiyor. Al sana teriyaki soslu tavuk kanadı yaptım hayatım diyerek sizi bir yemek gurusu olarak görmesini sağlayabilirsiniz ehehe.

ama benimki klasik kuru fasulyeci türk erkeği yada mangalcı

Teriyaki sos desem bön bön bakar yüzüme
Hele susamlı falan ahahahahahahah yüz ifadesi canlandı gözümde
Ona kıyma kavurması yeter de artar bile

Kocam kavurma yap da yiyelim dedi. Diyette olan bana bu yapılır mı? Pilav ve ayransiz da olmaz şimdi. Neyse ki kahvaltida ekmek yememistim.

Kocam kavurma yap da yiyelim dedi. Diyette olan bana bu yapılır mı? Pilav ve ayransiz da olmaz şimdi. Neyse ki kahvaltida ekmek yememistim.
Niye olmasın ayran iç tabi ama pilav yeme ekmekten daha kötü kendisi yağ var icinde nişasta var kavurma ayran salata ooo

Zaten evde incecik bir dilim kalmış pilavı beyler yesin ben kavurma ayran salata götüreyim. Kavurmaya yağ koymadan yapayım etin kendi yağı yeter sanırım az yağlı zaten. Of diyet dusunmek ne zor
Ama istediğini yiyen istemediğini giyer unutma

Ama istediğini yiyen istemediğini giyer unutma
Vuuuu bu sözü tuttum vallahi öyle. Eşim göbeğin küçülmüş kalçalar şekle girmiş biraz deyince pek mutlu oldum. İnsan kendiyle gurur duyuyor alıştım aslında az yemeye abur cubursuzluga ve sekersizlige aramıyorum artık. Arada bir iki meyve tamam. Dün akşam egzersiz yaptım biraz nasıl patatesmisim meğer. Ama zevkliydi. Çocuk da ben yaparken eğlendi akşamları doz artira artira yaparım artık.

Selam bacilar. Bugün yemekte ne var bakalım. Ben taze fasulye pilav cacık veya salata yapacağım. Bu satırları da fasulye ayıklama biterken yazıyorum.

Astoriacım biz bu tavukları sosladıktan sonra, çok fazla tutmuyoruz dimi fırında? İyice kızarmıyor yani? 5 dk yetiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…