Bugün ne pişirsem?

Disaridaydik eşim ciğer aldırdı illa tavuk ciğeri al diye tutturdu aldık. Ben yarın pisiririm diye düşündüm. Fasulye yarım pismisti çıkarken altını kapattiydim. Bir de geldim ciğer pişirdim. Pek yoruldum ay.

Başıma bir şey gelmeyecekse hiç sevmem ciğer

Başıma bir şey gelmeyecekse hiç sevmem ciğer
Ciğerde bazı şartlar ararım her ciğeri yemem. Tavuk ciğeri çok iyi yıkanmalı iyi pişirilmeli baharatı vs iyi olacak. Ancak öyle yerim. İyi de yaparım simdi. Dana ciğerini ise sadece şiş severim. Sote Arnavut ciğeri falan sevmiyorum.

Astoriacım biz bu tavukları sosladıktan sonra, çok fazla tutmuyoruz dimi fırında? İyice kızarmıyor yani? 5 dk yetiyor?

Evet canım. Kolayına gelsin istersen direkt ocak üzerinde de sosla karıştırıp susamları üzerine ekleyebilirsin, öyle de gayet güzel oluyor. :)

Işte burdaki mutluluk hic birseyde yok beni görenler sen naptın diyor ne olmuşsun geçen bir pantolon almıştım diyete başlamadan önce onu giymemiştim uzun zamandır hadi giyeyim dedim bacakları tam oturan pantolon 5 cm geniş beli iki elim 4 parmak girecek kadar geniş wuhhhhhhh dedim kendi kendime hic anlamıyordum oysaki

Popo için squat yap gerçekten düzenli yapmada sekle giriyor tavsiye edilir

Bende bugün muhtemel dolma var patlıcan ve biber artı kabak eşim arayıp başka bişey yap demeden yapmam lazim

Bu süper bir şey gerçekten. Benim henüz bu kadar değil tabi ki az az veriyorum bakalım. Eşim gerçi kalçaya dokunma öyle kalsın göbek ve yanlar gitsin diyor laf aramızda.

Bende bugün muhtemel dolma var patlıcan ve biber artı kabak eşim arayıp başka bişey yap demeden yapmam lazim
Çabuk o zaman. Dün ben mahvoldum. Taze fasulye koymustum ocağa. Altını kapatıp dışarı çıktık başka bir şey daha istedi. Yorgunken bir de onu pişirdim. Neyse ki bugüne yemek derdim yok dün fasulye çok yenmedi bugün yanına bulgur bir de cacikla tamam.

Cok iyi canim kilo vermem insallah istedigin kiloya inersin...himmmm dogumdan sonra verirsin artik tuyolari dimiiiii

Bu süper bir şey gerçekten. Benim henüz bu kadar değil tabi ki az az veriyorum bakalım. Eşim gerçi kalçaya dokunma öyle kalsın göbek ve yanlar gitsin diyor laf aramızda.
Şekle girer zaten dağınık kalmasın maksat hemde sıkılaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…