Olsun, değişik ve güzel tarifler paylaşılıyor. Sizin de işinize yarar belki
Sıkı takiptayim ozaman SibelimmO vakit buyursunlar efenim gel tabisi bak süper öneriler güzel yemekler bu sayfada@Astoria nın dediği gibi burdan öğrenip yapıp kocanın gözünde bir yemek gurusu olabilirsin
Ben de takılayım bariii tarif defterim war yazarım orayaçook sevdim ben bu topiği de
arada girip girip bakıyorum
güzel ve pratik tarifler veriyor hanımlar
Ewett çok sessiz biridirbu arada herkese merhaba,
sessiz bir takipçi olarak okuyorum sizleri
Merhabaabu arada herkese merhaba,
sessiz bir takipçi olarak okuyorum sizleri
Makarna olmaz mıevde kıymalı yeşil mercimek yemeğim var kızlar. yanına ne olur ki. çorba olmaz zaten çorba gibi. pilav desen olmaz. ne olur ki yanına. salata da doyurmaz
Ahahahhahahaha bi yaşıma daha girdim başı pırasa yüzünden mı ağrımış ahahahahah ay bu erkekler bir alem valla benim umrumda değil artık kendime ayrı ona ayrı yapıyorum kendime sebze ona et ben her zaman et yiyemem en basit ona köfte yapar kendime ıspanak yemeği yapar yerim yemek bile aramam ama yemeksiz yapamayan bir kocam varBenimki işibi bilir. Bana bir şey dikte edilmeyeceğini de. Bunu yemem derse daha istediğini yapmam. Bir tek pırasa konusunda anlasmazligimiz varmis en son geldi benim başım ağrıdı pırasa yaptı galiba önceden agrimiyordu demez mi. Bir de masumca söyledi ki. Tamam daha yapmayacağım dedim. Yani tamamen pırasa pisirmeyecegim diyelim.
Makarna olmaz mı
Uu haklı da15 sene bekar yaşamış bi adamla evliyim makarna pek yemiyor. ama son çare
Bencede makarna salata yada yoğurt güzel olur olmaz dersen birazcık kızartma yapilabilirevde kıymalı yeşil mercimek yemeğim var kızlar. yanına ne olur ki. çorba olmaz zaten çorba gibi. pilav desen olmaz. ne olur ki yanına. salata da doyurmaz
Bebişim sen önce yapmiyormuydun yemek hic mi bilmiyorsunYarasın değil mi yoksa adam aç kalıcak
Sıkı takiptayim ozaman Sibelimm
Aslında en iyisi o. Zaten yemek yaparken pilavı salatası falan da olacak. Genelde benim canım ne çekerse yemek odur. İşte daha cazibeli hale getirmeye çalışıyorum formülü öyle bir et bir sebzeyle buldum.Ahahahhahahaha bi yaşıma daha girdim başı pırasa yüzünden mı ağrımış ahahahahah ay bu erkekler bir alem valla benim umrumda değil artık kendime ayrı ona ayrı yapıyorum kendime sebze ona et ben her zaman et yiyemem en basit ona köfte yapar kendime ıspanak yemeği yapar yerim yemek bile aramam ama yemeksiz yapamayan bir kocam var
Yapıyordum yapmaz mıyım, ama unuttum, bayağı unuttum hemde...Bebişim sen önce yapmiyormuydun yemek hic mi bilmiyorsun
Aaaaa öyle sessiz takipçi olmaz ama yahuuuuu bize tarif ver pratik şeyler söyle vardır mutlaka özel bir yemek salata meze tarifi hoşgeldin bu arada direk yemekten girdim amaçook sevdim ben bu topiği de
arada girip girip bakıyorum
güzel ve pratik tarifler veriyor hanımlar
Aynı şeyi yazıcaktımMakarna olmaz mı
Ben de takılayım bariii tarif defterim war yazarım oraya
Merhabaa
Neden sessizce okuyorsunuz? Siz de katılın lütfen aramıza
Pilav yemez bir salata arada kalanların yanına çorba çok nadir makarna yemiyor adam bir tek bulgur pilavı onuda hep yapmam yemek olur yanına patates kızartması soğan halkası humus daha çok meze tarzı şeyler yemeyi seviyor adam yahuuAslında en iyisi o. Zaten yemek yaparken pilavı salatası falan da olacak. Genelde benim canım ne çekerse yemek odur. İşte daha cazibeli hale getirmeye çalışıyorum formülü öyle bir et bir sebzeyle buldum.
Hep tarif de paylaşmıyoruz zaten. Menü paylaşıyoruzkız tabii bir de menü olarak bile bir fikir oluyor insana
çok teşekkür ederim. değişik özellikli bir tarifim yok ama yine de paylaşmaktan mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?