Bugün ne pişirsem?

Ahahahhahahaha bi yaşıma daha girdim başı pırasa yüzünden mı ağrımış ahahahahah ay bu erkekler bir alem valla benim umrumda değil artık kendime ayrı ona ayrı yapıyorum kendime sebze ona et ben her zaman et yiyemem en basit ona köfte yapar kendime ıspanak yemeği yapar yerim yemek bile aramam ama yemeksiz yapamayan bir kocam var

evde kıymalı yeşil mercimek yemeğim var kızlar. yanına ne olur ki. çorba olmaz zaten çorba gibi. pilav desen olmaz. ne olur ki yanına. salata da doyurmaz
Bencede makarna salata yada yoğurt güzel olur olmaz dersen birazcık kızartma yapilabilir

Aslında en iyisi o. Zaten yemek yaparken pilavı salatası falan da olacak. Genelde benim canım ne çekerse yemek odur. İşte daha cazibeli hale getirmeye çalışıyorum formülü öyle bir et bir sebzeyle buldum.

çook sevdim ben bu topiği de

arada girip girip bakıyorum

güzel ve pratik tarifler veriyor hanımlar
Aaaaa öyle sessiz takipçi olmaz ama yahuuuuu bize tarif ver pratik şeyler söyle vardır mutlaka özel bir yemek salata meze tarifi hoşgeldin bu arada direk yemekten girdim ama

Aslında en iyisi o. Zaten yemek yaparken pilavı salatası falan da olacak. Genelde benim canım ne çekerse yemek odur. İşte daha cazibeli hale getirmeye çalışıyorum formülü öyle bir et bir sebzeyle buldum.
Pilav yemez bir salata arada kalanların yanına çorba çok nadir makarna yemiyor adam bir tek bulgur pilavı onuda hep yapmam yemek olur yanına patates kızartması soğan halkası humus daha çok meze tarzı şeyler yemeyi seviyor adam yahuu

kız tabii bir de menü olarak bile bir fikir oluyor insana

çok teşekkür ederim. değişik özellikli bir tarifim yok ama yine de paylaşmaktan mutlu olurum
Hep tarif de paylaşmıyoruz zaten. Menü paylaşıyoruz
Canınız istemezse sırf sohbet için bile olun yanımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…