- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Klasik erkek işte yapacak bişey yokÇabuk o zaman. Dün ben mahvoldum. Taze fasulye koymustum ocağa. Altını kapatıp dışarı çıktık başka bir şey daha istedi. Yorgunken bir de onu pişirdim. Neyse ki bugüne yemek derdim yok dün fasulye çok yenmedi bugün yanına bulgur bir de cacikla tamam.
Valla hayal gibi ama şuana kadar 13 kilo gitti daha bir 10 kilo var inşallah sen bi sağlıkla doğur da küçük bebeğiyle 15 kilo veren de var takımımdaCok iyi canim kilo vermem insallah istedigin kiloya inersin...himmmm dogumdan sonra verirsin artik tuyolari dimiiiii
Teşekkür ederim canmÖzbek pilavı da pilavdir hani elinize sağlık
Cok iyiy yaaa.ben hamile kalmadan 1 hafta once 1coValla hayal gibi ama şuana kadar 13 kilo gitti daha bir 10 kilo var inşallah sen bi sağlıkla doğur da küçük bebeğiyle 15 kilo veren de var takımımda
Cok iyi yaaa.ben hamile kalmadan once 14. Takimdaydim daha baslayali 1 hafta oldu hamile olunca biraktim ama dogumdan hemen sonra geri baslicam insallahValla hayal gibi ama şuana kadar 13 kilo gitti daha bir 10 kilo var inşallah sen bi sağlıkla doğur da küçük bebeğiyle 15 kilo veren de var takımımda
Eline sağlık şimdiden. Şekerpare dedin ve beni benden aldın şimdiKizlar bende bugun
Kiymali bezepye
Pirinc pilavi
Cacik
Sekerpare
Yapicammmm
İlla ki et türevi bir şey olsun.Klasik erkek işte yapacak bişey yok
Yaaaaa nasip işte canım benim inşallah sağlıkla kucağına al hepsi olur giderCok iyiy yaaa.ben hamile kalmadan 1 hafta once 1co
Cok iyi yaaa.ben hamile kalmadan once 14. Takimdaydim daha baslayali 1 hafta oldu hamile olunca biraktim ama dogumdan hemen sonra geri baslicam insallah
Türev ne kelime elinden gelse her öğünü etle geçirecek bir kocam varİlla ki et türevi bir şey olsun.
Benimki gizli etcilerden. Sorsan " ben yemek seçmem" der. Ama iki gün üst üste etsiz yemek yapsan hemen et sorar. Ben de bir gün et bir gün sebze yaparım. Sıralamaya alışmış hasbelkader iki gün et yemeği olsa " sen böyle yapmazdın" diye sorar hemen. Sevinir deTürev ne kelime elinden gelse her öğünü etle geçirecek bir kocam var
Yaaaaa nasip işte canım benim inşallah sağlıkla kucağına al hepsi olur gider
Ahahahahahah benimki direk arayıp güzel bisey olsun akşam yemekte diyerek sinyal veriyor güzel bisey fırın kebabı tavuk sote lahmacun et kavurma köftedir mutlaka onun yerine ben sana güzel bir fasulye yaptım desem yemem derBenimki gizli etcilerden. Sorsan " ben yemek seçmem" der. Ama iki gün üst üste etsiz yemek yapsan hemen et sorar. Ben de bir gün et bir gün sebze yaparım. Sıralamaya alışmış hasbelkader iki gün et yemeği olsa " sen böyle yapmazdın" diye sorar hemen. Sevinir de
Aşkitom senle takımda görüşüyoruz ya o bakımdan bide sen yemek şeysi işine pek bakmadığın için yaneee yoksaaaa
Sonuçta ben evlenicem, bana yemek yapmayı öğretebilirsinAşkitom senle takımda görüşüyoruz ya o bakımdan bide sen yemek şeysi işine pek bakmadığın için yaneee yoksaaaa
Gelin gelin, hoş geldinizSonuçta ben evlenicem, bana yemek yapmayı öğretebilirsin
Çalışan bir hatun olduğum için yemek yapma işi annemde.Gelin gelin, hoş geldiniz
Olsun, değişik ve güzel tarifler paylaşılıyor. Sizin de işinize yarar belkiÇalışan bir hatun olduğum için yemek yapma işi annemde.
Ben pek bişi bilmiyorum
O vakit buyursunlar efenim gel tabisi bak süper öneriler güzel yemekler bu sayfadaSonuçta ben evlenicem, bana yemek yapmayı öğretebilirsin
Benimki işibi bilir. Bana bir şey dikte edilmeyeceğini de. Bunu yemem derse daha istediğini yapmam. Bir tek pırasa konusunda anlasmazligimiz varmis en son geldi benim başım ağrıdı pırasa yaptı galiba önceden agrimiyordu demez mi. Bir de masumca söyledi ki. Tamam daha yapmayacağım dedim. Yani tamamen pırasa pisirmeyecegim diyelim.Ahahahahahah benimki direk arayıp güzel bisey olsun akşam yemekte diyerek sinyal veriyor güzel bisey fırın kebabı tavuk sote lahmacun et kavurma köftedir mutlaka onun yerine ben sana güzel bir fasulye yaptım desem yemem derşimdi onay alındı dolmada istemeyerekte olsa bugünde sebze yiyelim dedim diye tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?