Bugün ne pişirsem?

Klasik erkek işte yapacak bişey yok

Cok iyi canim kilo vermem insallah istedigin kiloya inersin...himmmm dogumdan sonra verirsin artik tuyolari dimiiiii
Valla hayal gibi ama şuana kadar 13 kilo gitti daha bir 10 kilo var inşallah sen bi sağlıkla doğur da küçük bebeğiyle 15 kilo veren de var takımımda

Valla hayal gibi ama şuana kadar 13 kilo gitti daha bir 10 kilo var inşallah sen bi sağlıkla doğur da küçük bebeğiyle 15 kilo veren de var takımımda
Cok iyiy yaaa.ben hamile kalmadan 1 hafta once 1co
Cok iyi yaaa.ben hamile kalmadan once 14. Takimdaydim daha baslayali 1 hafta oldu hamile olunca biraktim ama dogumdan hemen sonra geri baslicam insallah

Cok iyiy yaaa.ben hamile kalmadan 1 hafta once 1co

Cok iyi yaaa.ben hamile kalmadan once 14. Takimdaydim daha baslayali 1 hafta oldu hamile olunca biraktim ama dogumdan hemen sonra geri baslicam insallah
Yaaaaa nasip işte canım benim inşallah sağlıkla kucağına al hepsi olur gider

Türev ne kelime elinden gelse her öğünü etle geçirecek bir kocam var
Benimki gizli etcilerden. Sorsan " ben yemek seçmem" der. Ama iki gün üst üste etsiz yemek yapsan hemen et sorar. Ben de bir gün et bir gün sebze yaparım. Sıralamaya alışmış hasbelkader iki gün et yemeği olsa " sen böyle yapmazdın" diye sorar hemen. Sevinir de

Ahahahahahah benimki direk arayıp güzel bisey olsun akşam yemekte diyerek sinyal veriyor güzel bisey fırın kebabı tavuk sote lahmacun et kavurma köftedir mutlaka onun yerine ben sana güzel bir fasulye yaptım desem yemem der şimdi onay alındı dolmada istemeyerekte olsa bugünde sebze yiyelim dedim diye tamam dedi

Benimki işibi bilir. Bana bir şey dikte edilmeyeceğini de. Bunu yemem derse daha istediğini yapmam. Bir tek pırasa konusunda anlasmazligimiz varmis en son geldi benim başım ağrıdı pırasa yaptı galiba önceden agrimiyordu demez mi. Bir de masumca söyledi ki. Tamam daha yapmayacağım dedim. Yani tamamen pırasa pisirmeyecegim diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…