- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Hımmmm o zaman seni lorenztle aynı köşeye alalımYapıyordum yapmaz mıyım, ama unuttum, bayağı unuttum hemde...
Bir de elim acemi pratik değil
O kim gıııHımmmm o zaman seni lorenztle aynı köşeye alalımLorentz neredesin yahuuu özledik valla bak gel artik
Aaaaa öyle sessiz takipçi olmaz ama yahuuuuu bize tarif ver pratik şeyler söyle vardır mutlaka özel bir yemek salata meze tarifi hoşgeldin bu arada direk yemekten girdim ama
Çok severimZeytinyağlı barbunya yaptm
Menüye bakdediğim gibi özellikli bir yemeğim yok
ama mesela dün mutfağa girdim. yayla çorbası, kremalı mantarlı tavuk sote, patlıcan musakka, fırında sebze kızartması, mozaik pasta, sütlaç, salata yaptım.
yani en azından 3 günlük yemek var evde
ayrıca öyle herkese göre yemek de yapmıyorum ben artık
genellikle akşamdan ertesi günün yemeğini yapmaya çalışıyorum
bazen çok yorgun oluyorum yapmıyorum valla
Bizim kimyoncu gelinO kim gııı
AhahsnsnsmBizim kimyoncu gelin
Daha ne olsun yahuuuuudediğim gibi özellikli bir yemeğim yok
ama mesela dün mutfağa girdim. yayla çorbası, kremalı mantarlı tavuk sote, patlıcan musakka, fırında sebze kızartması, mozaik pasta, sütlaç, salata yaptım.
yani en azından 3 günlük yemek var evde
ayrıca öyle herkese göre yemek de yapmıyorum ben artık
genellikle akşamdan ertesi günün yemeğini yapmaya çalışıyorum
bazen çok yorgun oluyorum yapmıyorum valla
Bende bayılırım ne zamandir canim istiyoduuuÇok severim
Ama çok tatlı kimyonu bastım deyişi var ya gerçekten amaç şaka yapmak değil seviyorum gadınıAhahsnsnsm
Etçi ya ondan zaar. Benimki pilav ister. Yapmazsam sorar. Yardımcı yemek diyeyim daha doğru olur. Makarna vs iste. Ya canım acayip garnitürlü pilav çekti bezelyeli havuçlu ancak iki kaşık yiyebilirim ama olsun. Yarın pisireyim. Yanına ne iyi gider sence. Cesnili pilavlarin yanına yemek uyduramiyorum ya.Pilav yemez bir salata arada kalanların yanına çorba çok nadir makarna yemiyor adam bir tek bulgur pilavı onuda hep yapmam yemek olur yanına patates kızartması soğan halkası humus daha çok meze tarzı şeyler yemeyi seviyor adam yahuu
Ben de ben deeAma çok tatlı kimyonu bastım deyişi var ya gerçekten amaç şaka yapmak değil seviyorum gadını
Sebze yemeği tabiki barbunya fasulye hatta hatta kavurma bile olur ki kavurma pilav ikilisine bayilirimEtçi ya ondan zaar. Benimki pilav ister. Yapmazsam sorar. Yardımcı yemek diyeyim daha doğru olur. Makarna vs iste. Ya canım acayip garnitürlü pilav çekti bezelyeli havuçlu ancak iki kaşık yiyebilirim ama olsun. Yarın pisireyim. Yanına ne iyi gider sence. Cesnili pilavlarin yanına yemek uyduramiyorum ya.
Istikrarlı gadın vesselammm
İşte pilavın kendisi sebzeli olacak bezelyeli havuçlu. Belki köfte yapsam olabilir. Yarın et günü zaten. Bakalım ama o pilavdan yapacağım su an onu çok istedimSebze yemeği tabiki barbunya fasulye hatta hatta kavurma bile olur ki kavurma pilav ikilisine bayilirim
Tarif ver bakayım belki yaparım bende çok severim öyle pilavlarıİşte pilavın kendisi sebzeli olacak bezelyeli havuçlu. Belki köfte yapsam olabilir. Yarın et günü zaten. Bakalım ama o pilavdan yapacağım su an onu çok istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?