Bir açtım ki yemeği servis ediyor. Adını da öğrenemedim. Netten bakardım. Çok güzel bir şeydi. Bulgur sonuçta ne olacak. Haşlanmış tavuk yoğurt ve salatayla bence bir şey yapmaz. Tabi yine az yerim abartmam.Owwwwwwwww o ne öyle yahuuu bakmadın ki tarife vay anasını sayın seyirciler çok güzel tavuk sulu nohutlu pilav beğenilmez mı offfff ye ye bir tabak yanında salata yoğurtla başka bişey olmadan ama yaninda
Bezelyeleri önceden biraz haşlamanızda fayda var, hele buzluktaysa mutlaka haşlayın, rengi dönüp hafif yumuşayınca haşlamaya son verirsiniz.
Yazarım tabi. Benim bezelyeler de buzlukta. Pazardan alırım ayiklayip kullanacağımı kullanırım gerisini buzluga atarım. Bezelye çabuk çürüyor çünkü.
Valla bendekiler daha çabuk pişiyor ne hikmetse dene bakalım
Aaaaaa neden yapamayasin kocam yese bayılırım ben yaparım
Hepimizin ellerine sağlık, her işi idare etmeyi becerebilirim belki ama şu günlük yemek menüsüyle bir türlü başa çıkamıyorum, akşama başka yemek yapsam iyi olacak ama aklıma yemek gelmiyor
Ahaaaa yazarken buldum, sarımsaklı yoğurtlu ya da domates soslu karışık kızartma yapayım
Hepimizin ellerine sağlık, her işi idare etmeyi becerebilirim belki ama şu günlük yemek menüsüyle bir türlü başa çıkamıyorum, akşama başka yemek yapsam iyi olacak ama aklıma yemek gelmiyor
Ahaaaa yazarken buldum, sarımsaklı yoğurtlu ya da domates soslu karışık kızartma yapayım
Tarihini bilsek bakardık bak şimdi çok merak ettim yaaaaBir açtım ki yemeği servis ediyor. Adını da öğrenemedim. Netten bakardım. Çok güzel bir şeydi. Bulgur sonuçta ne olacak. Haşlanmış tavuk yoğurt ve salatayla bence bir şey yapmaz. Tabi yine az yerim abartmam.
Off tam zamanı şimdi. Bence sarımsaklı domatesli yapın. Sarımsaklı yoğurt da olsunHepimizin ellerine sağlık, her işi idare etmeyi becerebilirim belki ama şu günlük yemek menüsüyle bir türlü başa çıkamıyorum, akşama başka yemek yapsam iyi olacak ama aklıma yemek gelmiyor
kızartma dedin ciğerimi deldin abla diyetteyim
kızartma dedin ciğerimi deldin abla diyetteyim
Bayılırım çetrefilli yemeklere yese yaparım kocam büyük ihtimal yemez uyuz seyçok çetrefilli geldi bir an okurken
bir de biraz vakit lazım onu yapmak için anladığım kadarı ile
onun için gözüm korktu
belki izne ayrıldığımda deneyebilirim.
Ben onu hayal edip duruyorum. Patlicana bayılırım çok guzel görünüyordu. Herkes çok beğenmişti beğenmemek için bahane bile bulamadılar.Tarihini bilsek bakardık bak şimdi çok merak ettim yaaaa
4.takim beklerim:))))) böyle yemeye devam edersem birgün ben de diyet tipiklerine takılacağım
Fırında tadı olmuyorneden fırında yiyebilirsin diye düşünüyorum
Bayılırım çetrefilli yemeklere yese yaparım kocam büyük ihtimal yemez uyuz sey
Fırında tadı olmuyor
Vay anasınıBen onu hayal edip duruyorum. Patlicana bayılırım çok guzel görünüyordu. Herkes çok beğenmişti beğenmemek için bahane bile bulamadılar.
Değil mi ama illa ki yağlı yağlı olacak.Fırında tadı olmuyor
Değil mi ama illa ki yağlı yağlı olacak.epeydir kızartma yemiyorum. Karnıyarık yapmıştım eşimin ısrarıyla ufacık bir tane yediydim sadece bir de guzel olmuştu ki. O gün dayandım ya daha ben oburluk etmem dedim. En azından az yiyorum ne yiyeceksem.
Diyet ödül günlerimi kıytırık bir kızartmaya ayıramam amaözellikli katı bir diyet yapmıyorsanız ödül gününüzde yiyebilirsiniz bence
Valla ben bayılırım değişik şeylere ama uyuz bir kocam var at gözlüğü var yemek konusunda yemez aklıma gelirse yazarım mutlakaaaaa neden çok severim ben mesela değişik ama özellikle belirteyim pratik olacak
değişik tatlar değişik tarifler
evdekilere gelince sonuç olarak ya yapılanı yiyecekler ya da kendileri ne isterlerse yapacaklar
bu yüzden değişik tarif varsa ama denenmiş ben talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?