Bugün ne pişirsem?

Owwwwwwwww o ne öyle yahuuu bakmadın ki tarife vay anasını sayın seyirciler çok güzel tavuk sulu nohutlu pilav beğenilmez mı offfff ye ye bir tabak yanında salata yoğurtla başka bişey olmadan ama yaninda
Bir açtım ki yemeği servis ediyor. Adını da öğrenemedim. Netten bakardım. Çok güzel bir şeydi. Bulgur sonuçta ne olacak. Haşlanmış tavuk yoğurt ve salatayla bence bir şey yapmaz. Tabi yine az yerim abartmam.

Bezelyeleri önceden biraz haşlamanızda fayda var, hele buzluktaysa mutlaka haşlayın, rengi dönüp hafif yumuşayınca haşlamaya son verirsiniz.

çok teşekkür ederim cevabınız için. bunu da not alayım ben

Yazarım tabi. Benim bezelyeler de buzlukta. Pazardan alırım ayiklayip kullanacağımı kullanırım gerisini buzluga atarım. Bezelye çabuk çürüyor çünkü.

işte o ayıklama işini ben yapmadım. anneciğim sağolsun yapmış vermişti

kaldılar bana da dert oldu atamıyorum da.

Valla bendekiler daha çabuk pişiyor ne hikmetse dene bakalım

Aaaaaa neden yapamayasin kocam yese bayılırım ben yaparım

çok çetrefilli geldi bir an okurken

bir de biraz vakit lazım onu yapmak için anladığım kadarı ile

onun için gözüm korktu

belki izne ayrıldığımda deneyebilirim.

kızartma dedin ciğerimi deldin abla diyetteyim

domates soslu karışık kızartma

ellerinize sağlık afiyet olsun şimdiden

Tarihini bilsek bakardık bak şimdi çok merak ettim yaaaa

Off tam zamanı şimdi. Bence sarımsaklı domatesli yapın. Sarımsaklı yoğurt da olsun

çok çetrefilli geldi bir an okurken

bir de biraz vakit lazım onu yapmak için anladığım kadarı ile

onun için gözüm korktu

belki izne ayrıldığımda deneyebilirim.
Bayılırım çetrefilli yemeklere yese yaparım kocam büyük ihtimal yemez uyuz sey

Bayılırım çetrefilli yemeklere yese yaparım kocam büyük ihtimal yemez uyuz sey

aaaa neden çok severim ben mesela değişik ama özellikle belirteyim pratik olacak

değişik tatlar değişik tarifler

evdekilere gelince sonuç olarak ya yapılanı yiyecekler ya da kendileri ne isterlerse yapacaklar

bu yüzden değişik tarif varsa ama denenmiş ben talibim

Fırında tadı olmuyor
Değil mi ama illa ki yağlı yağlı olacak. epeydir kızartma yemiyorum. Karnıyarık yapmıştım eşimin ısrarıyla ufacık bir tane yediydim sadece bir de guzel olmuştu ki. O gün dayandım ya daha ben oburluk etmem dedim. En azından az yiyorum ne yiyeceksem.

Böyle bisey mi

Valla ben bayılırım değişik şeylere ama uyuz bir kocam var at gözlüğü var yemek konusunda yemez aklıma gelirse yazarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…