4.takim beklerimsiz degerli yoneticiyi aramizda görmekten onur duyarız
Diyet ödül günlerimi kıytırık bir kızartmaya ayıramam ama
Valla ben bayılırım değişik şeylere ama uyuz bir kocam var at gözlüğü var yemek konusunda yemez aklıma gelirse yazarım mutlaka
Zayıfım artık sitede çok kişi biliyordur bunu, xs bedenim ama son birkaç aydır eşim yemek ye, biraz kilo al ki hasta olma, çok zayıfsın hastalık gelecek diye korkuyorum deyip deyip kilo aldırma baskısı yapıyor, zorlamalarla 2 kilo aldım ama artık fazlasını almak istemiyorum dedim, ekmeği çok severdim hala severim kestim valla ama tatlı, kızartma tam gaz devam ama
Olur da birden M-L-XL olursam hemen sizin takıma gelirim, kilosuzluğa alıştığından aldığım 2 kilo bile beni deli etmeye yetiyor
Evet böyle bir şey. Kız hemen nasıl buldun? Adı da basitmisBöyle bisey mi
Biliyorum senin çıtır olduğunu abla
Zayıfım artık sitede çok kişi biliyordur bunu, xs bedenim ama son birkaç aydır eşim yemek ye, biraz kilo al ki hasta olma, çok zayıfsın hastalık gelecek diye korkuyorum deyip deyip kilo aldırma baskısı yapıyor, zorlamalarla 2 kilo aldım ama artık fazlasını almak istemiyorum dedim, ekmeği çok severdim hala severim kestim valla ama tatlı, kızartma tam gaz devam ama
Olur da birden M-L-XL olursam hemen sizin takıma gelirim, kilosuzluğa alıştığından aldığım 2 kilo bile beni deli etmeye yetiyor
Ahahahahhaha eeee arada bir kaçamak yapmak insana daha çok şevk veriyor ama en iyisini yapmış
bir arkadaşımla beraber diyetisyene gitmiştik bundan 7 yıl önce
diyetisyende kontrolden çıktıktan sonra köşedeki profiterolde alıyordu soluğu kendisi
bir an o geldi aklıma
Yaaaaa tencere yemeği candır yaaa ayrı bir uyuzmus onlarda yemek seçen insanla gerçekten zor Allah kolaylık versin tabi aklıma geldikçe paylaşırım hic merak etme hatta ben lorentze çok güzel bir inegöl köfte tarifi vermiştim o bayıldı yapıyor sürekli sonra tavuk vardı yineçok sevinirim gerçekten yazarsan
benim evde tencere yemeği pişmiyor
evdekiler yüzüne bakmıyor malesef
benim işime geliyor önümü açıyorlar gördüğüm değişik tarifleri denemede
Ben bulurum yemek benim ışim onu izlerken içini hazırladım dolmaninEvet böyle bir şey. Kız hemen nasıl buldun? Adı da basitmis
Of iyi yapmışsın. Ben de oglanla oturdum. Bütün gün. İş mis de yapmadım. Hayırlısı bakalım.Ben bulurum yemek benim ışim onu izlerken içini hazırladım dolmanin
Canım benimde esimin güzel yemek anlayışı sadece ettir. SakatattirAhahahahahah benimki direk arayıp güzel bisey olsun akşam yemekte diyerek sinyal veriyor güzel bisey fırın kebabı tavuk sote lahmacun et kavurma köftedir mutlaka onun yerine ben sana güzel bir fasulye yaptım desem yemem derşimdi onay alındı dolmada istemeyerekte olsa bugünde sebze yiyelim dedim diye tamam dedi
Benim kocada çorba içmiyor. Iki kişiyiz bir tencere yapınca benden başka içen olmuyor dokuluyor bende misafir gelince yapıyorum.Pilav yemez bir salata arada kalanların yanına çorba çok nadir makarna yemiyor adam bir tek bulgur pilavı onuda hep yapmam yemek olur yanına patates kızartması soğan halkası humus daha çok meze tarzı şeyler yemeyi seviyor adam yahuu
dediğim gibi özellikli bir yemeğim yok
ama mesela dün mutfağa girdim. yayla çorbası, kremalı mantarlı tavuk sote, patlıcan musakka, fırında sebze kızartması, mozaik pasta, sütlaç, salata yaptım.
yani en azından 3 günlük yemek var evde
ayrıca öyle herkese göre yemek de yapmıyorum ben artık
genellikle akşamdan ertesi günün yemeğini yapmaya çalışıyorum
bazen çok yorgun oluyorum yapmıyorum valla
Başka iş yapmadım valla işte bir dolmaOf iyi yapmışsın. Ben de oglanla oturdum. Bütün gün. İş mis de yapmadım. Hayırlısı bakalım.
Dolma iyidir. Hem de çok iyidirBaşka iş yapmadım valla işte bir dolma
Yaaaaa tencere yemeği candır yaaa ayrı bir uyuzmus onlarda yemek seçen insanla gerçekten zor Allah kolaylık versin tabi aklıma geldikçe paylaşırım hic merak etme hatta ben lorentze çok güzel bir inegöl köfte tarifi vermiştim o bayıldı yapıyor sürekli sonra tavuk vardı yine
Ben bulurum yemek benim ışim onu izlerken içini hazırladım dolmanin
Of iyi yapmışsın. Ben de oglanla oturdum. Bütün gün. İş mis de yapmadım. Hayırlısı bakalım.
XS mi
Canım benimde esimin güzel yemek anlayışı sadece ettir. Sakatattiryemem dedigi yemek yok. Ama sebze türünün sadece suyuna banar mesela. Asla yoğurtlu sebzeler yemez. Semizotu dur borulcedir falan tuketmisligi yok
Benim kocada çorba içmiyor. Iki kişiyiz bir tencere yapınca benden başka içen olmuyor dokuluyor bende misafir gelince yapıyorum.
Eline sağlık bir sürü yemek yapmissin canım.
Ben iki üç çeşit yapınca yemek kalıyor ve yenmiyor
Tek çeşit yapıyorum genelde.
Yaparsamda çeşit çok az yapıyorum ona rağmen ertesi güne kalıyor. Onu bir şekilde tuketiyorum
Başka iş yapmadım valla işte bir dolma
M giyiyorum canım S çok dar oluyor. Çok dar sevmiyorumkız sen S giyiyorsundur ufacık tefeciksin
Tabi ki. Kerata sürekli beni çekiştirip bir şeyler istedi durdu.küçük olduğunu düşünerek onunla oturmak bile mutluluk nedeni
Işte bu yuzden bak bebek bekliyormuşsun hayırlı olsun ama dogdugu zaman babası yemez diyip yapmamazlik yapma bir evde ne pişerse çocuk onu yer benim kocam hic sebze yemezdi anası dosdoğru yemek koymamış ki önüne yesin 6 yıl uğraştım şuan sadece pırasa kereviz enginar nadir yer geri kalan herşeyi yer aralarda et olmak şartıylaCanım benimde esimin güzel yemek anlayışı sadece ettir. Sakatattiryemem dedigi yemek yok. Ama sebze türünün sadece suyuna banar mesela. Asla yoğurtlu sebzeler yemez. Semizotu dur borulcedir falan tuketmisligi yok
Benim kocada çorba içmiyor. Iki kişiyiz bir tencere yapınca benden başka içen olmuyor dokuluyor bende misafir gelince yapıyorum.
Eline sağlık bir sürü yemek yapmissin canım.
Ben iki üç çeşit yapınca yemek kalıyor ve yenmiyor
Tek çeşit yapıyorum genelde.
Yaparsamda çeşit çok az yapıyorum ona rağmen ertesi güne kalıyor. Onu bir şekilde tuketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?