Himmm guzelmis yarin deneyeyim bunu icine mantar katsak guzel opur mu kiPatatesi ince ince dogruyorsun iki orta boy için diyeyim istersen içine bir diş sarımsak dogruyorsun üzerine istersen bir paket krema olmadı bir bardak süt koyup karistiriyorsun. Fırına veriyorsun. Üzeri kızarınca rendelenmiş kaşar serpiyorsun. Tekrar fırına kaşar kızarınca alıyorsun. Yanına ister yemek yap istersen yapma nefis
Masallah bizee pek bi hamaratız ponçik hanımlar olarakHepimiz akşam menüsü planlayan hanımlar olarak çok poncigiz bence
İyi bakalım küçük hanım seviyorsa yesin.
Mantarlı hiç denemedim. Ama sade mantarlı kaşarlı bir tarifim var o da çok lezzetli olur.Himmm guzelmis yarin deneyeyim bunu icine mantar katsak guzel opur mu ki
Çok nefis duruyor tarifiniz.patates kizartma gibimi dograniyor rendeleniyormu acabaPatatesi ince ince dogruyorsun iki orta boy için diyeyim istersen içine bir diş sarımsak dogruyorsun üzerine istersen bir paket krema olmadı bir bardak süt koyup karistiriyorsun. Fırına veriyorsun. Üzeri kızarınca rendelenmiş kaşar serpiyorsun. Tekrar fırına kaşar kızarınca alıyorsun. Yanına ister yemek yap istersen yapma nefis
İnce ince D şeklinde dogruyorum patatesi ikiye ayırıp. Çok büyükse dörde bölüp dogruyorum. Bunu nefis yemek tarifleri diye bir siteden öğrenmiştim ben de.Çok nefis duruyor tarifiniz.patates kizartma gibimi dograniyor rendeleniyormu acaba
Himmmm o da cok lezzetlidir kesinMantarlı hiç denemedim. Ama sade mantarlı kaşarlı bir tarifim var o da çok lezzetli olur.
Of of of daha ne olsun. Bugün de mi o var yoksa başka nefis bir menü mü bekliyor biziGünaydın dün fırında patatesli tavuk yaptım birde cacik
Yok 5 but vardı zaten bitti dün çok acıkmış kocam bugün başka bişey var inşallah da ne var bilemiyorumOf of of daha ne olsun. Bugün de mi o var yoksa başka nefis bir menü mü bekliyor bizi
Günaydın bu arada
Eşim but sevmiyor pek kanat ya da tavuk pirzolayla yapıyorum onu. Canım çekti acaba ben de yapsam mıYok 5 but vardı zaten bitti dün çok acıkmış kocam bugün başka bişey var inşallah da ne var bilemiyorum
Aslında en güzel türlü çiğ oluyor ama et pişmezse biraz kavurarak yapiyorumEşim but sevmiyor pek kanat ya da tavuk pirzolayla yapıyorum onu. Canım çekti acaba ben de yapsam mıbugün türlü yapayım diyordum ama bakalım belki fikrim değişir. Sen çiğden mi yapıyorsun kizartarak mı
Tabi ki pirinç pilavı ve cacik.Benimde dünden kuru fasülyem vsr yanina ne yapsam?
Soruyu yanlış sordum.Aslında en güzel türlü çiğ oluyor ama et pişmezse biraz kavurarak yapiyorum
Yok hiç kızartmam ben 2 patates elma dilimi yaptım 5 but az salça az kırmızı biber kekik kimyon karabiber zeytin yağı koyup harmanlayıp soğanda doğuruyorum elma dilimi gibi tuz serpiyorum veriyorum fırına hic kızartmam birde poşette ballı tavuk tarifim var onu da çok beğeniyorum yoğurt salça bir kaşık bal zeytinyagi kimyon karabiber kekik tuz bazen sarımsak ekleyip harmanlayıp tavuğa ve patatese sürüp poşete koyuyorum sonra fırına ben kızarana kadar pisiriyorum kızarmış daha çok seviyoruzSoruyu yanlış sordum.Patatesli tavuğu çiğden mi kizartarak mı yapıyorsun demek istemiştim. Paragrafın önemi iste
Dün pilav yapmistim yanina. Baska ne yapilabilir?Tabi ki pirinç pilavı ve cacik.
Ek bir yemek yap o zaman kizartma gibiDün pilav yapmistim yanina. Baska ne yapilabilir?
Yok hiç kızartmam ben 2 patates elma dilimi yaptım 5 but az salça az kırmızı biber kekik kimyon karabiber zeytin yağı koyup harmanlayıp soğanda doğuruyorum elma dilimi gibi tuz serpiyorum veriyorum fırına hic kızartmam birde poşette ballı tavuk tarifim var onu da çok beğeniyorum yoğurt salça bir kaşık bal zeytinyagi kimyon karabiber kekik tuz bazen sarımsak ekleyip harmanlayıp tavuğa ve patatese sürüp poşete koyuyorum sonra fırına ben kızarana kadar pisiriyorum kızarmış daha çok seviyoruz
Komsumdan aldim o tarifi herşeyi söylemez yaparken bakıyorum bendeballı tavuk tarifini çok beğendim aldım haftasonu yapılacak
o zaman yorum yaparım hem de pratik en çok sevdiğimden
yanına da bezelyeli pilav yaparım
ooooo ben buralarda takılmaya devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?