Bugün ne pişirsem?

Himmm guzelmis yarin deneyeyim bunu icine mantar katsak guzel opur mu ki

Çok nefis duruyor tarifiniz.patates kizartma gibimi dograniyor rendeleniyormu acaba

Yok 5 but vardı zaten bitti dün çok acıkmış kocam bugün başka bişey var inşallah da ne var bilemiyorum
Eşim but sevmiyor pek kanat ya da tavuk pirzolayla yapıyorum onu. Canım çekti acaba ben de yapsam mı bugün türlü yapayım diyordum ama bakalım belki fikrim değişir. Sen çiğden mi yapıyorsun kizartarak mı

Eşim but sevmiyor pek kanat ya da tavuk pirzolayla yapıyorum onu. Canım çekti acaba ben de yapsam mı bugün türlü yapayım diyordum ama bakalım belki fikrim değişir. Sen çiğden mi yapıyorsun kizartarak mı
Aslında en güzel türlü çiğ oluyor ama et pişmezse biraz kavurarak yapiyorum

Soruyu yanlış sordum. Patatesli tavuğu çiğden mi kizartarak mı yapıyorsun demek istemiştim. Paragrafın önemi iste
Yok hiç kızartmam ben 2 patates elma dilimi yaptım 5 but az salça az kırmızı biber kekik kimyon karabiber zeytin yağı koyup harmanlayıp soğanda doğuruyorum elma dilimi gibi tuz serpiyorum veriyorum fırına hic kızartmam birde poşette ballı tavuk tarifim var onu da çok beğeniyorum yoğurt salça bir kaşık bal zeytinyagi kimyon karabiber kekik tuz bazen sarımsak ekleyip harmanlayıp tavuğa ve patatese sürüp poşete koyuyorum sonra fırına ben kızarana kadar pisiriyorum kızarmış daha çok seviyoruz

ballı tavuk tarifini çok beğendim aldım haftasonu yapılacak

o zaman yorum yaparım hem de pratik en çok sevdiğimden

yanına da bezelyeli pilav yaparım

ooooo ben buralarda takılmaya devam edeyim

ballı tavuk tarifini çok beğendim aldım haftasonu yapılacak

o zaman yorum yaparım hem de pratik en çok sevdiğimden

yanına da bezelyeli pilav yaparım

ooooo ben buralarda takılmaya devam edeyim
Komsumdan aldim o tarifi herşeyi söylemez yaparken bakıyorum bende afiyetler olsun güzel olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…