Bugün ne pişirsem?

ya deme öyle

olur olur güzel olur eminim yapacağım haftasonu yorum yaparım
Yok yaptım ben kaç defa garanti bir tariftir de asıl komşumun spesiyali yani onu dedim çok güzel oluyor dün yapayım mı dedim de pişmesi biraz daha uzun oluyor eşimde aç yapmadim

Bendensin bebeğim. Ben de çiğden yaparım. Kizartarak fazla kalori ve zarar yüklemeye gerek yok. Bir de patlıcan oturtmanin kizartmadan lezzetli yollari olsaydı keşke. Izgara yapınca o tat da olmuyor ya. Yağını peçeteyle alıyorum ama yine de kızartma sonuçta ballı tavuk tarifini tuttum. Bence acı sos da çok yakışır.

Yok yaptım ben kaç defa garanti bir tariftir de asıl komşumun spesiyali yani onu dedim çok güzel oluyor dün yapayım mı dedim de pişmesi biraz daha uzun oluyor eşimde aç yapmadim

hah bak pişmesi uzun sürüyor dedin. bu bile benim gözümde inan püf noktası biliyor musun.

çok teşekkür ederim açıkladığın için de

ben bir de ilk defa bir şey deneyeceksem kesinlikle ölçülü tarif denemek isterim

özellikle hamur işi pasta börek gibi durumlarda risk almak istemem

ölçüsüz ise tarif yapmam ne kadar kolay ve basit olursa olsun

Bende havlu kağıda koyup öyle yapıyorum mecbur patlıcan kızarınca tatlı oluyor bence ızgara kayış gibi oluyor

hah bak pişmesi uzun sürüyor dedin. bu bile benim gözümde inan püf noktası biliyor musun.

çok teşekkür ederim açıkladığın için de
Poşette olduğu için bir tık uzun pişiyor rica ederim paylaşmayı çok severim benle ölüp gitmesin dimi

vefam tam benlik bilirsin kolay ve pratik

ben gibi tembele göre

sen de gel arada takıl senin vardır böyle tariflerin
takılırım takılırım bebeğim

ee çalışan çoluklu çocuklu olunca herşeyin güzelini ve pratiğini arıyoruz

bende de akşama tarhana çorba et kavurma pilav cacık var

Ay ne gıcık olurum tarif vermeyen insanlara sanki bana Michelin yıldızlı şef. Peh
Ya ben veririm niye saklayayım mesela ilk onla tanistigimizda komşu değildik ben sonra taşındım kıymalı hazır yufkadan bir börek yapıyor hem soğuk hem sıcak ye kadını aradım dedim börek yapicam senin tarifi verirmisin eksik vermiş iki katta bir az az kıyma ortaya bol koyuyormuş bana sadece ortaya dedi üstüne sadece yağ sürüyorum dedi meğer yoğurt yağ yumurtaymış bende diyorumki ben beceremedim bu böreği meğer öyle değilmiş sonra zaman geçti buraya taşındım komşular gelecek yardıma geleyim dedi gel dedim hazırladım herşeyi koydum önüne yaptı bende bakıyorum yandan yandan herseyini öğrendim tabi demedim sen bana yoğurt sür demedin diye desem unutkanım ondan diyecek şef de olsa bir özeli olmamalı insanın el lezzetiyle bile değişiyor becel reklamı geldi aklıma kadın her bayram kendi hazırlığını yapıyor defterlerde patlıcanlı pilav resmi hangi geline verirsin bu tarifi diyor onla anca brokoli kemirsin

Poşette olduğu için bir tık uzun pişiyor rica ederim paylaşmayı çok severim benle ölüp gitmesin dimi

ooooo kulakların çınlasın yapanların sayesinde ne güzel

takılırım takılırım bebeğim

ee çalışan çoluklu çocuklu olunca herşeyin güzelini ve pratiğini arıyoruz

bende de akşama tarhana çorba et kavurma pilav cacık var

ellerine sağlık canım

Aynen o hos tat olmuyor ızgarada. Epeydir oturtma yapmıyorum ben gerçi. Karnıyarık daha kolayima geliyor. Görüntüsü de daha şık

ben de bu seneye kadar yapmıyordum oturtma falan

ufaklık geçen gün pazarda patlıcan da patlıcan diye tutturunca aldım. o gün fırında dedim patlıcanları kızartayım. o gün fırında kızarttım.

ve evet kızartma gibi olmuyor malesef

valla senin komşu cidden alemmiş.

yani benim öyle tarif alabileceğim şuan aklıma gelmiyor özellikli birileri yok

tabiiki el lezzeti en önemlisi

ama 10 sene öncesine göre çıtayı çok yükselttiğimi düşünüyorum şimdi bakınca

daha çok sitelerden ya da işte sizler gibi denenmiş tarifleri ilk sırada yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…