Komsumdan aldim o tarifi herşeyi söylemez yaparken bakıyorum bendeafiyetler olsun güzel olur insallah
Yok yaptım ben kaç defa garanti bir tariftir de asıl komşumun spesiyali yani onu dedim çok güzel oluyor dün yapayım mı dedim de pişmesi biraz daha uzun oluyor eşimde aç yapmadimya deme öyle
olur olur güzel olur eminim yapacağım haftasonu yorum yaparım
Bendensin bebeğim. Ben de çiğden yaparım. Kizartarak fazla kalori ve zarar yüklemeye gerek yok. Bir de patlıcan oturtmanin kizartmadan lezzetli yollari olsaydı keşke. Izgara yapınca o tat da olmuyor ya. Yağını peçeteyle alıyorum ama yine de kızartma sonuçtaYok hiç kızartmam ben 2 patates elma dilimi yaptım 5 but az salça az kırmızı biber kekik kimyon karabiber zeytin yağı koyup harmanlayıp soğanda doğuruyorum elma dilimi gibi tuz serpiyorum veriyorum fırına hic kızartmam birde poşette ballı tavuk tarifim var onu da çok beğeniyorum yoğurt salça bir kaşık bal zeytinyagi kimyon karabiber kekik tuz bazen sarımsak ekleyip harmanlayıp tavuğa ve patatese sürüp poşete koyuyorum sonra fırına ben kızarana kadar pisiriyorum kızarmış daha çok seviyoruz
Yok yaptım ben kaç defa garanti bir tariftir de asıl komşumun spesiyali yani onu dedim çok güzel oluyor dün yapayım mı dedim de pişmesi biraz daha uzun oluyor eşimde aç yapmadim
Ay ne gıcık olurum tarif vermeyen insanlara sanki bana Michelin yıldızlı şef. PehKomsumdan aldim o tarifi herşeyi söylemez yaparken bakıyorum bendeafiyetler olsun güzel olur insallah
Ay ne gıcık olurum tarif vermeyen insanlara sanki bana Michelin yıldızlı şef. Peh
canım bal nar gibi kızarmasını sağlıyor denenmeli mutlakaballı tavuk tarifini çok beğendim aldım haftasonu yapılacak
o zaman yorum yaparım hem de pratik en çok sevdiğimden
yanına da bezelyeli pilav yaparım
ooooo ben buralarda takılmaya devam edeyim
Bende havlu kağıda koyup öyle yapıyorum mecbur patlıcan kızarınca tatlı oluyor bence ızgara kayış gibi oluyorBendensin bebeğim. Ben de çiğden yaparım. Kizartarak fazla kalori ve zarar yüklemeye gerek yok. Bir de patlıcan oturtmanin kizartmadan lezzetli yollari olsaydı keşke. Izgara yapınca o tat da olmuyor ya. Yağını peçeteyle alıyorum ama yine de kızartma sonuçtaballı tavuk tarifini tuttum. Bence acı sos da çok yakışır.
canım bal nar gibi kızarmasını sağlıyor denenmeli mutlaka
tam bizlik pratik
Paylaş sevaba girilir degil mi ama. Tabi lafım aşçılara değil adam kendine has tarifiyle para kazaniyordur o ayrı.herkes aynı duyguları taşıyor
Poşette olduğu için bir tık uzun pişiyor rica ederim paylaşmayı çok severim benle ölüp gitmesin dimihah bak pişmesi uzun sürüyor dedin. bu bile benim gözümde inan püf noktası biliyor musun.
çok teşekkür ederim açıkladığın için de
takılırım takılırım bebeğimvefam tam benlik bilirsin kolay ve pratik
ben gibi tembele göre
sen de gel arada takıl senin vardır böyle tariflerin
Aynen o hos tat olmuyor ızgarada. Epeydir oturtma yapmıyorum ben gerçi. Karnıyarık daha kolayima geliyor. Görüntüsü de daha şıkBende havlu kağıda koyup öyle yapıyorum mecbur patlıcan kızarınca tatlı oluyor bence ızgara kayış gibi oluyor
Paylaş sevaba girilir degil mi ama. Tabi lafım aşçılara değil adam kendine has tarifiyle para kazaniyordur o ayrı.
Menü yıkılıyor yalnıztakılırım takılırım bebeğim
ee çalışan çoluklu çocuklu olunca herşeyin güzelini ve pratiğini arıyoruz
bende de akşama tarhana çorba et kavurma pilav cacık var
Ya ben veririm niye saklayayım mesela ilk onla tanistigimizda komşu değildik ben sonra taşındım kıymalı hazır yufkadan bir börek yapıyor hem soğuk hem sıcak ye kadını aradım dedim börek yapicam senin tarifi verirmisin eksik vermiş iki katta bir az az kıyma ortaya bol koyuyormuş bana sadece ortaya dedi üstüne sadece yağ sürüyorum dedi meğer yoğurt yağ yumurtaymış bende diyorumki ben beceremedim bu böreği meğer öyle değilmiş sonra zaman geçti buraya taşındım komşular gelecek yardıma geleyim dedi gel dedim hazırladım herşeyi koydum önüne yaptı bende bakıyorum yandan yandan herseyini öğrendim tabi demedim sen bana yoğurt sür demedin diye desem unutkanım ondan diyecekAy ne gıcık olurum tarif vermeyen insanlara sanki bana Michelin yıldızlı şef. Peh
Poşette olduğu için bir tık uzun pişiyor rica ederim paylaşmayı çok severim benle ölüp gitmesin dimi
takılırım takılırım bebeğim
ee çalışan çoluklu çocuklu olunca herşeyin güzelini ve pratiğini arıyoruz
bende de akşama tarhana çorba et kavurma pilav cacık var
Aynen o hos tat olmuyor ızgarada. Epeydir oturtma yapmıyorum ben gerçi. Karnıyarık daha kolayima geliyor. Görüntüsü de daha şık
Ya ben veririm niye saklayayım mesela ilk onla tanistigimizda komşu değildik ben sonra taşındım kıymalı hazır yufkadan bir börek yapıyor hem soğuk hem sıcak ye kadını aradım dedim börek yapicam senin tarifi verirmisin eksik vermiş iki katta bir az az kıyma ortaya bol koyuyormuş bana sadece ortaya dedi üstüne sadece yağ sürüyorum dedi meğer yoğurt yağ yumurtaymış bende diyorumki ben beceremedim bu böreği meğer öyle değilmiş sonra zaman geçti buraya taşındım komşular gelecek yardıma geleyim dedi gel dedim hazırladım herşeyi koydum önüne yaptı bende bakıyorum yandan yandan herseyini öğrendim tabi demedim sen bana yoğurt sür demedin diye desem unutkanım ondan diyecekşef de olsa bir özeli olmamalı insanın el lezzetiyle bile değişiyor becel reklamı geldi aklıma kadın her bayram kendi hazırlığını yapıyor defterlerde patlıcanlı pilav resmi hangi geline verirsin bu tarifi diyor onla anca brokoli kemirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?