Bugün ne pişirsem?

valla senin komşu cidden alemmiş.
Aslında çok iyi ne yapsa gönderir bana kızı gibi ayırmaz pişi yapıyor mesela hem yumuşak ici sulu kıymalı hemde sıfır yağ böyle güzel yaptığı şeyler var kuru fasulye misal sade yapar ama şahane oluyor birde bu börek işte tavuk kurdu olmuş artik 50 yaşında 30 yıllık evli ama tek bir şeyi var göz kararı asla bisey yapamaz herşey ölçülü mesela kurabiye yapacak fırına koyduğu gibi saatin başına koşar dakikalidir her şeyi ama severim kendisini sağolsun destek olur hep

Versin kız belki kimse ogretmedigi için kızlar brokoli kemiriyor hani asciyi anlarım demek istedim. Yoksa el lezzeti diye bir şey gerçekten var. Kıymalı böregi bir türlü yapamıyorum. Zaten hamurisi yönüm zayıf benim normal yemek daha iyi yapıyorum. Zaten diyetteyim boş vereyim ama ayıp yani eksik vereceğine hiç vermeseymis. İyi yapmışsın takip ederek

ahahahaaa ben de öyleyim herşey ölçülü ve zamanlı olacak

misal her zaman yaptığım kek bile zamanlı pişiririm kesinlikle

Ahahahahaha bende diyetteyim ama ona gidince diyet falan dinlemiyor en son kendimi balkondan aticam bak diyorum susuyor yoksa habersiz gitsem dolapta herşeyi olur yığar önüme ama özel bir tarif diye mi vermek istemedi bilmiyorum

Ölçülü yapınca asirmasi daha kolay olur tarifi. Göz karari olunca istese de tarifi veremez. İllet bir şey göz kararı.

Ölçülü yapınca asirmasi daha kolay olur tarifi. Göz karari olunca istese de tarifi veremez. İllet bir şey göz kararı.
Valla ben veriyorum göz kararı koyduğumu bile bardak hesabı olarak kaşık hesabı olarak çıkarırım mesela ama o yapamiyor

ayy ne güzel ben oğluma sevdiremedim balığı bi türlü

bir iki lokma zorla yer

maşallah yesin şifa olsun
İlk yemezdi. Hiç zorlamadim. Önüne koydum bir yedi bıraktı iki yedi bıraktı. Şimdi yemeye alıştı. Hic zorlamam yediğini yer yemediğini bırakır.

İlk yemezdi. Hiç zorlamadim. Önüne koydum bir yedi bıraktı iki yedi bıraktı. Şimdi yemeye alıştı. Hic zorlamam yediğini yer yemediğini bırakır.

çok sağlıklı kesinlikle yemeli çocuklar balık

benimde 2 tane var ikiside seviyor

Ben memnunum halimden öyle defter kurcalamaca bana gore değil

aaaa defter falan kurcalayamam ki ben

açar telefondan bakarım yaparım.

bir de tez canlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…