teşekkürler bizim evdekiler biraz etcildirMenü yıkılıyor yalnız
Aslında çok iyi ne yapsa gönderir bana kızı gibi ayırmaz pişi yapıyor mesela hem yumuşak ici sulu kıymalı hemde sıfır yağ böyle güzel yaptığı şeyler var kuru fasulye misal sade yapar ama şahane oluyor birde bu börek işte tavuk kurdu olmuş artik 50 yaşında 30 yıllık evli ama tek bir şeyi var göz kararı asla bisey yapamaz herşey ölçülü mesela kurabiye yapacak fırına koyduğu gibi saatin başına koşar dakikalidir her şeyi
valla senin komşu cidden alemmiş.
Versin kız belki kimse ogretmedigi için kızlar brokoli kemiriyorYa ben veririm niye saklayayım mesela ilk onla tanistigimizda komşu değildik ben sonra taşındım kıymalı hazır yufkadan bir börek yapıyor hem soğuk hem sıcak ye kadını aradım dedim börek yapicam senin tarifi verirmisin eksik vermiş iki katta bir az az kıyma ortaya bol koyuyormuş bana sadece ortaya dedi üstüne sadece yağ sürüyorum dedi meğer yoğurt yağ yumurtaymış bende diyorumki ben beceremedim bu böreği meğer öyle değilmiş sonra zaman geçti buraya taşındım komşular gelecek yardıma geleyim dedi gel dedim hazırladım herşeyi koydum önüne yaptı bende bakıyorum yandan yandan herseyini öğrendim tabi demedim sen bana yoğurt sür demedin diye desem unutkanım ondan diyecekşef de olsa bir özeli olmamalı insanın el lezzetiyle bile değişiyor becel reklamı geldi aklıma kadın her bayram kendi hazırlığını yapıyor defterlerde patlıcanlı pilav resmi hangi geline verirsin bu tarifi diyor onla anca brokoli kemirsin
Ama balık çok güzel bir şey. Bayılırım. Benim minik de çok sever. Ona ayiklamaktan kendim yiyemiyorum ama olsun yesin doysun da.teşekkürler bizim evdekiler biraz etcildir
dün akşam mezgit balık vardı ben sebze balık çok severim
Aslında çok iyi ne yapsa gönderir bana kızı gibi ayırmaz pişi yapıyor mesela hem yumuşak ici sulu kıymalı hemde sıfır yağ böyle güzel yaptığı şeyler var kuru fasulye misal sade yapar ama şahane oluyor birde bu börek işte tavuk kurdu olmuş artik 50 yaşında 30 yıllık evli ama tek bir şeyi var göz kararı asla bisey yapamaz herşey ölçülü mesela kurabiye yapacak fırına koyduğu gibi saatin başına koşar dakikalidir her şeyiama severim kendisini sağolsun destek olur hep
Ahahahahaha bende diyetteyim ama ona gidince diyet falan dinlemiyor en son kendimi balkondan aticam bak diyorum susuyor yoksa habersiz gitsem dolapta herşeyi olur yığar önüme ama özel bir tarif diye mi vermek istemedi bilmiyorumVersin kız belki kimse ogretmedigi için kızlar brokoli kemiriyorhani asciyi anlarım demek istedim. Yoksa el lezzeti diye bir şey gerçekten var. Kıymalı böregi bir türlü yapamıyorum. Zaten hamurisi yönüm zayıf benim normal yemek daha iyi yapıyorum. Zaten diyetteyim boş vereyim ama ayıp yani eksik vereceğine hiç vermeseymis. İyi yapmışsın takip ederek
teşekkürler bizim evdekiler biraz etcildir
dün akşam mezgit balık vardı ben sebze balık çok severim
Ölçülü yapınca asirmasi daha kolay olur tarifi. Göz karari olunca istese de tarifi veremez. İllet bir şey göz kararı.Aslında çok iyi ne yapsa gönderir bana kızı gibi ayırmaz pişi yapıyor mesela hem yumuşak ici sulu kıymalı hemde sıfır yağ böyle güzel yaptığı şeyler var kuru fasulye misal sade yapar ama şahane oluyor birde bu börek işte tavuk kurdu olmuş artik 50 yaşında 30 yıllık evli ama tek bir şeyi var göz kararı asla bisey yapamaz herşey ölçülü mesela kurabiye yapacak fırına koyduğu gibi saatin başına koşar dakikalidir her şeyiama severim kendisini sağolsun destek olur hep
ayy ne güzel ben oğluma sevdiremedim balığı bi türlüAma balık çok güzel bir şey. Bayılırım. Benim minik de çok sever. Ona ayiklamaktan kendim yiyemiyorum ama olsun yesin doysun da.
Bende tamamen spontane yaparım asla ölçülü beceremiyorum yahuuuahahahaaa ben de öyleyim herşey ölçülü ve zamanlı olacak
misal her zaman yaptığım kek bile zamanlı pişiririm kesinlikle
bilmem mii bizim senle balık sebze aşkımız karşılıklıye canım ye senin yemen gerekli
balık candır gerisi heyecandır.
çoks everim bilirsin sen de
Bende tamamen spontane yaparım asla ölçülü beceremiyorum yahuuu
Valla ben veriyorum göz kararı koyduğumu bile bardak hesabı olarak kaşık hesabı olarak çıkarırım mesela ama o yapamiyorÖlçülü yapınca asirmasi daha kolay olur tarifi. Göz karari olunca istese de tarifi veremez. İllet bir şey göz kararı.
İlk yemezdi. Hiç zorlamadim. Önüne koydum bir yedi bıraktı iki yedi bıraktı. Şimdi yemeye alıştı. Hic zorlamam yediğini yer yemediğini bırakır.ayy ne güzel ben oğluma sevdiremedim balığı bi türlü
bir iki lokma zorla yer
maşallah yesin şifa olsun
bilmem mii bizim senle balık sebze aşkımız karşılıklı
Ben memnunum halimden öyle defter kurcalamaca bana gore değilbence senin ki daha iyi bir alışkanlık
böyle de zor
İşte göz kararı yaptığım tarife ben ölçü uyduramiyorum mesela. Bu yüzden özellikle köftemin biri diğerini tutmazValla ben veriyorum göz kararı koyduğumu bile bardak hesabı olarak kaşık hesabı olarak çıkarırım mesela ama o yapamiyor
Benide katın araniza hem egeli hem balık düşkünü 3 gün üst üste yesem doymam çok seviyorumbilmem mii bizim senle balık sebze aşkımız karşılıklı
Yaaaa kıvama gore hareket etmek lazım işte ordada dokunsal hafıza önemli benceİşte göz kararı yaptığım tarife ben ölçü uyduramiyorum mesela. Bu yüzden özellikle köftemin biri diğerini tutmaz
İlk yemezdi. Hiç zorlamadim. Önüne koydum bir yedi bıraktı iki yedi bıraktı. Şimdi yemeye alıştı. Hic zorlamam yediğini yer yemediğini bırakır.
Ben memnunum halimden öyle defter kurcalamaca bana gore değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?