Hep lezzetli olur o ayrı ama baharattan mi nedir farklı oluyor pek kötü olmaz köftem. Dün ızgara gibi oldu çok beğendiler keratalar. Eşim diyor bu ne tür köfte diye. Ne bileyim mücüş türü köfte ye gitsin dedimYaaaa kıvama gore hareket etmek lazım işte ordada dokunsal hafıza önemli bence
İşte göz kararı yaptığım tarife ben ölçü uyduramiyorum mesela. Bu yüzden özellikle köftemin biri diğerini tutmaz
Benide katın araniza hem egeli hem balık düşkünü 3 gün üst üste yesem doymam çok seviyorum
Yaaaa kıvama gore hareket etmek lazım işte ordada dokunsal hafıza önemli bence
Hep lezzetli olur o ayrı ama baharattan mi nedir farklı oluyor pek kötü olmaz köftem. Dün ızgara gibi oldu çok beğendiler keratalar. Eşim diyor bu ne tür köfte diye. Ne bileyim mücüş türü köfte ye gitsin dedim
Kıymayı hep aynı koyarım bir yumurta bir soğan bir diş sarımsak galeta ve baharat değişiyor bende. Gerçi galeta da hemen hemen aynı. Köfte baharatı almıştım geçen onu kullanıyorum artık çok yakışıyor. Bir de ben severim değişik tatlar aynı tariften sıkılıyorum. Hep değiştiririm.bunlarda benim mutfak sırlarım diyeydin
ellerine sağlık
Kıymayı hep aynı koyarım bir yumurta bir soğan bir diş sarımsak galeta ve baharat değişiyor bende. Gerçi galeta da hemen hemen aynı. Köfte baharatı almıştım geçen onu kullanıyorum artık çok yakışıyor. Bir de ben severim değişik tatlar aynı tariften sıkılıyorum. Hep değiştiririm.
benimde genel bir köfte tarifim var onu ölçülü yapmıyorum artık
zaten malzemeler belli kendime göre yapıyorum.
bazen heyecan aradığım oluyor biliyorum da evdekiler bilmiyor
ooo gel gel vefa karadenizli ben akdeniz sen de egeli
valla akşam sabah yesem bıkmam
denizden babam çıksa yerim o kadarım ben de
evet en basiti kokusundan bile insan farkediyor bir süre sonra
bunlarda benim mutfak sırlarım diyeydin
ellerine sağlık
İrmikli hiç denemedim. Buzlukta hazır köfte çok güzel oluyor hemen çıkar kızart mishımmm ben fazla yapıp buzluğa koyuyorum
yani aynı gün yap ye genelde olmuyor. buzluktakinin bitmesine yakın müsait olunca hemen alıp yapıp koyuyorum. galeta, yumurta, soğan, sarımsak, baharatlar senin gibi değişken oluyor o yüzden tat farklı oluyor bende de. ben bir de irmik koyuyorum.
İrmikli hiç denemedim. Buzlukta hazır köfte çok güzel oluyor hemen çıkar kızart mis
Yani lafın gelişi nasıl pisirirsen. Ben tavada yağsız ya da yarım kaşık yağla pişiriyorum.kızartmıyorum ben hemen fırına hiç çözülmeden
irmik çok az koyuyorum yani yarım kilo kıymaya 1 tatlı kaşığı gibi
Duydum ki beni unutmuşsunhayır olsun
Ahahahahhahahah ne türünü karıştırma diyecektinHep lezzetli olur o ayrı ama baharattan mi nedir farklı oluyor pek kötü olmaz köftem. Dün ızgara gibi oldu çok beğendiler keratalar. Eşim diyor bu ne tür köfte diye. Ne bileyim mücüş türü köfte ye gitsin dedim
Merak eder sorar. Anladigindan değil de işte. Yemek hakkında konuşmayı severiz. Bunu nasıl yaptın, güzel olmuş öteki böyleydi bu farklı diye yorum yapar eleştiri değil tabi de görüşAhahahahhahahah ne türünü karıştırma diyecektin
Ne güzel merak ediyor işte bir sohbet bahanesi olur size de benimkide eleştirir akşam muhallebi yapıver dedi kalktım yaptım yedi bunda bisey var yoook diyorum bunda bisey var ne var dedim en son unu karışmamış gibi dedi kusura bakma unu gayet karışmış daha da yapmam yeme dedim sesini cikarmadiMerak eder sorar. Anladigindan değil de işte. Yemek hakkında konuşmayı severiz. Bunu nasıl yaptın, güzel olmuş öteki böyleydi bu farklı diye yorum yapar eleştiri değil tabi de görüş
benim eşim egeli ben karadenizliiBenide katın araniza hem egeli hem balık düşkünü 3 gün üst üste yesem doymam çok seviyorum
Ooo gelmem mı hic gelmem mı aynen valla kocam çok yemezdi hatta küçük baliklar dışında balık yemezdi şimdi her türlü balığı yer bak ya canım çekti istavrit olsa da yesek şimdi bu kış yediğim en güzel balikti kendisibenim eşim egeli ben karadenizlii
gel yamacımıza balık sebze candır
Beğenmeyen kendi yapsın diyeydin.Ne güzel merak ediyor işte bir sohbet bahanesi olur size de benimkide eleştirir akşam muhallebi yapıver dedi kalktım yaptım yedi bunda bisey var yoook diyorum bunda bisey var ne var dedim en son unu karışmamış gibi dedi kusura bakma unu gayet karışmış daha da yapmam yeme dedim sesini cikarmadi
benim favorim mezgittirOoo gelmem mı hic gelmem mı aynen valla kocam çok yemezdi hatta küçük baliklar dışında balık yemezdi şimdi her türlü balığı yer bak ya canım çekti istavrit olsa da yesek şimdi bu kış yediğim en güzel balikti kendisi
Mezgit +1000benim favorim mezgittir
istavrit somonda severim
büyük balık levrek çipura
Yok yapmicam bir daha şimdi 2 tabak var onları yerse yaparım ama yemezse yapmayı düşünmüyorum hic kusura bakmasinBeğenmeyen kendi yapsın diyeydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?