Bugün ne pişirsem?

Yok yapmicam bir daha şimdi 2 tabak var onları yerse yaparım ama yemezse yapmayı düşünmüyorum hic kusura bakmasin
En iyisi aman. Hani eskisi gibi olmamış der. Sen de atıyorum olabilir dersin biter Ama ısrarla "bindi bir siy vir, ilmimis bi" deyince insan sinir oluyor.

En iyisi aman. Hani eskisi gibi olmamış der. Sen de atıyorum olabilir dersin biter Ama ısrarla "bindi bir siy vir, ilmimis bi" deyince insan sinir oluyor.
Öyle uyuz bir kocam var geçen günkü kilis tavayı da tuzlu bulmuş 50 defa söylemişti yemekte takıntılı adam alıştım artık yeme o zaman diyorum

Öyle uyuz bir kocam var geçen günkü kilis tavayı da tuzlu bulmuş 50 defa söylemişti yemekte takıntılı adam alıştım artık yeme o zaman diyorum
Ben önünü önceden kestim. Avokado almış ezip sarımsak ve zeytinyağıyla karıştırmıştım. Annesi de bizdeydi. İki yıllık evliyiz ancak sanırım. Neyse bu beğenmedi. Bakıp bakıp ciks bu olmamış bu şöyle falan. Ben olabilir dedim ama ısrarla diyor. Kaldırdım mutfağa götürüp döktüm kızıp en son. O gün bugündür ben onaylamadan yemeğe kusur bulmaz gözümün içine bakar çekinerek bir kez der. Benden onay bekler.

ayy evde yemekten biri şikayet etsin peynir ekmek yer sıkıntı yok

Allahtan eşim yemek seçen biri değil çok şükür
Valla gerçekten bu şükredecek bisey malesef yemek çok seçer eskiden daha fazlaydı hani bende marifetsiz eli lezzetsiz biri değilimdir yaparım beceririm kim olsa beğenir yemeklerini hatta dayısı her aradığımda sibele söyle o kadar tatlı yemek pişirmesin ben yiyemiyorum gelemiyorum der ve her geldiğinde çorbalarımı yemeklerimi yer bitirir ama kocam çok gıcık bu konuda her şeye bahane duymuyorum artık banane zıkkım ye dedim bir gün o kadar sinirlendirdi beni

Işte benimkinde öyle bir ön kesme olamaz doğrucu davut olduğu için inatla söylemeye devam eder ben 3 defa taze fasulye döktüm bazen cinnetim geliyor bazen yemez dediğim yemekleri bayılarak yiyor manyak kısaca işte ne diyeyim ne yapayım ahahahahaha yersen ye yemezsen aç kal diyorum kalkıp bir yumurta kırmam öyle zamanda

gerçekten zor seçici olunca evde biri
Allah kolaylık versin
Bende bu konuda sabırlı olamazdım

O zaman sen keyfine bak. İster yer ister yemez aç kalsın görsün gününü en temizi.

gerçekten zor seçici olunca evde biri
Allah kolaylık versin
Bende bu konuda sabırlı olamazdım
Bunla yaşayınca gerçekten sabır kazanıyor insan hatta ben evlenene kadar yemek seçen biri olduğunu bile bilmezdim eşimin türkiye dışındaydı o zaman benim ailemde kimse yemek seçmez ne koysak yer hatta babam yemek var mı diye sormaz yoksa kalkar yapar 20 yaşında kardeşim var aklı erdiği günden itibaren bir bardak su götürmüş bir yemek hazırlamış insan değilim onu ne ama eşler öyle olmuyor malesef

O zaman sen keyfine bak. İster yer ister yemez aç kalsın görsün gününü en temizi.
Bende öyle yapmaya başladım ancak bu sene artık yeter dedim bu evde ne varsa o yenecek başka bişey yok itiraz edilmeyecek dua ediyorum birgün çocuğum olursa böyle mızmız ve yemek seçen biri olmasın yani babasına çalışkanlığı benzeyebilir ama geri kalanı benzemesin mumkunse

Ola ki çocuk babam bunu yemiyor ben de yemeyeceğim derse babanın ağzına kepçeyle vur.

Ola ki çocuk babam bunu yemiyor ben de yemeyeceğim derse babanın ağzına kepçeyle vur.
Işte en zor kısmı o kısım inatlari çok ailecek birde patavatsizliklari eşim o kadar değil ama kv falan başıma gelmesin aman kepçeyle inanki yaparım bu adamdan 5 yıl neler çektim yemek konusu da

deme deme öyle

ben ki peynir, zeytin, yumurta, süt, yoğurt yemeyen ben

çocuklar çok şükür yiyorlar

hoş büyük bu yazdıklarım dışında zaten çok yemek seçer

ama artık onu da mutfakta çalıştırıyorum. anlatıyorum bazı yemeklerin içinde olması gereken şeyler olacağını

olmazsa olmazları bazen anlıyor bazen anlamıyor işte idare ediyoruz

Çocuklar yemekle ugrasinca yemeyi de çok seviyor. Minige şimdiden eğitime başladık. Benimle bezelye ayikliyor mesela. Keyfi yerindeyse sofrayı benimle kurar toplar. Umarım büyüyünce de devam eder.

Işte en zor kısmı o kısım inatlari çok ailecek birde patavatsizliklari eşim o kadar değil ama kv falan başıma gelmesin aman kepçeyle inanki yaparım bu adamdan 5 yıl neler çektim yemek konusu da
Olursa yap. Yemeğe naz olur mu ay. Ben bı tulum peyniri bir de karpuz yemiyorum. Midem kötü oluyor o yüzden. Mazeret yoksa sırf gicikligina yemek seçenler bilemiyorum. Umarım çocuğu etkilenmezler ilerde.

Çocuklar yemekle ugrasinca yemeyi de çok seviyor. Minige şimdiden eğitime başladık. Benimle bezelye ayikliyor mesela. Keyfi yerindeyse sofrayı benimle kurar toplar. Umarım büyüyünce de devam eder.

eder eder mutlaka alıştırmak gerekli

büyük benim yardım eder destekçidir.

hoş etmese de ona anlatıyorum zaten

bir kaç yıl sonra evde tek başına kalınca neyi nasıl yapabileceğini yapmasının ona faydası olacağını

ya da işte büyüdüğünde tek başına yaşamak zorunda kalırsa diye anlatıyorum.

Tabi canım erkek kız hayatın müşterek olduğunu bilsin. Kendi hayatını idame ettirmeyi bilsin.

Tabi canım erkek kız hayatın müşterek olduğunu bilsin. Kendi hayatını idame ettirmeyi bilsin.

mutlaka öyle olmalı mesela ev işleri konusunda da

tek başıma olduğumu ve babasının yardım ettiği gibi onlarında gerek bana gerekse eşlerine yardım etmesi gerektiğini hep anlatıyorum

mutlaka öyle olmalı mesela ev işleri konusunda da

tek başıma olduğumu ve babasının yardım ettiği gibi onlarında gerek bana gerekse eşlerine yardım etmesi gerektiğini hep anlatıyorum
En güzeli valla. İnşallah hayırlı evlatlar olurlar. Allah bahtlarını açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…