Anaaaammmbugünki menümüz
tarhana çorba
közlenmiş patlıcan biber salatası
tencerede bütün tavuk kızartma
pilav
hamaratlıktan değilde çalışan kadın olunca herşeyi planlı programlı yapıyorsun mecburTabi canım hem mevsiminden kalan patlıcan mis gibi. Annem mangalda közleyip buzluga atar. Biz eşimle öyle pikniğe gidemiyoruz araba olmayınca. Zaten gitsem de orada bol bol patlıcan közlemek aklıma gelmezsen maşallah iyi hamaratsin
hamaratlıktan değilde çalışan kadın olunca herşeyi planlı programlı yapıyorsun mecbur
ee birde gelen misafire hazırca yapması pratik oluyor
Beeeeeeennnhamarattır arkadaşım
Orası da oyle. Ben geçen yıl ogleciydim sabah yemeğimi yapar kostur kostur okula giderdim. Şimdi ücretsiz izindeyim. Ev hanimligi da hiç bana göre değil.hamaratlıktan değilde çalışan kadın olunca herşeyi planlı programlı yapıyorsun mecbur
ee birde gelen misafire hazırca yapması pratik oluyor
YA bu sayfa cok güzelmişşş
ahh kuzummm sende öylesin
Beeeeeeennn
Orası da oyle. Ben geçen yıl ogleciydim sabah yemeğimi yapar kostur kostur okula giderdim. Şimdi ücretsiz izindeyim. Ev hanimligi da hiç bana göre değil.
Ben de çok beğeniyorum, orijinal tarifler var ve çekimleri çok kaliteli. :)
Yemek yaparken dimi ewettttteşekkür ederim canım senin kadar olamsa da idare eder
sen tabii her türlü harika enfes şahanesin
oooooo
+1
tamam senin dediğin gibi olsun
tamam senin dediğin gibi olsun
Ahshshsn benim de hiç içime sinmedi gördüğüm tariflerhttp://www.damyskitchen.com/2015/06/magnolia-pudding.html?m=1
Bence buradaki tarif tam aradığın tarif. Magnolia diye muhallebi yapıyorlar anacım aynısını ben sana evde yaparım diyen anne gibi tarifler var hep Nefis Yemek Tarifleri'nde.
Tencerede bütün tavuk nasıl kızarıyor yahuuu bi açıklık getir bunabugünki menümüz
tarhana çorba
közlenmiş patlıcan biber salatası
tencerede bütün tavuk kızartma
pilav
şimdi şöyleki derin teflon yada seramik tenceremizi alıyoruzTencerede bütün tavuk nasıl kızarıyor yahuuu bi açıklık getir buna
Üstelik ben ilk defa bugün rahatım bulgur pilavı ve patlıcan yemeği va onlar yenecek
Vayyyyy güzel olabilir gerçekten eline saglikşimdi şöyleki derin teflon yada seramik tenceremizi alıyoruz
bütün tavuğumuzu sadece tuz ve karabiber ile güzelce ovuyoruz
sonra tencerede orta ateşte 5 dk tuttuktan sonra altını kısıyoruz 45 dk pişirdikten sonra öbür yüzünü çevirip 45 dk daha kısıkta pişiriyoruz
kendi suyunu salıyor lezzeti harika bildiğin tavuk grill gibi oluyor
afiyet olsun süperrrrKüçük beyle pazara gittik geldik. Amacımız sadece markete gitmekti aslında baktık güneş açtı hadi pazara dedik. Sabah yagmurluydu gitmem diye düşünüyordum zira. Bugünkü menüm de belli oldu böylece
Zeytinyağlı enginar
Pirinç pilavı
Cacık ve yoğurtlu semizotu ( eşim semizotu sevmez ona ayrı yapıyorum.)
Küçük beyle pazara gittik geldik. Amacımız sadece markete gitmekti aslında baktık güneş açtı hadi pazara dedik. Sabah yagmurluydu gitmem diye düşünüyordum zira. Bugünkü menüm de belli oldu böylece
Zeytinyağlı enginar
Pirinç pilavı
Cacık ve yoğurtlu semizotu ( eşim semizotu sevmez ona ayrı yapıyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?