Bugün ne pişirsem?

hamaratlıktan değilde çalışan kadın olunca herşeyi planlı programlı yapıyorsun mecbur

ee birde gelen misafire hazırca yapması pratik oluyor

hamaratlıktan değilde çalışan kadın olunca herşeyi planlı programlı yapıyorsun mecbur

ee birde gelen misafire hazırca yapması pratik oluyor
Orası da oyle. Ben geçen yıl ogleciydim sabah yemeğimi yapar kostur kostur okula giderdim. Şimdi ücretsiz izindeyim. Ev hanimligi da hiç bana göre değil.

ahh kuzummm sende öylesin

teşekkür ederim canım senin kadar olamsa da idare eder

sen tabii her türlü harika enfes şahanesin

Orası da oyle. Ben geçen yıl ogleciydim sabah yemeğimi yapar kostur kostur okula giderdim. Şimdi ücretsiz izindeyim. Ev hanimligi da hiç bana göre değil.

oooooo

Ben de çok beğeniyorum, orijinal tarifler var ve çekimleri çok kaliteli. :)

+1

bugünki menümüz
tarhana çorba
közlenmiş patlıcan biber salatası
tencerede bütün tavuk kızartma
pilav
Tencerede bütün tavuk nasıl kızarıyor yahuuu bi açıklık getir buna

Üstelik ben ilk defa bugün rahatım bulgur pilavı ve patlıcan yemeği va onlar yenecek

Tencerede bütün tavuk nasıl kızarıyor yahuuu bi açıklık getir buna

Üstelik ben ilk defa bugün rahatım bulgur pilavı ve patlıcan yemeği va onlar yenecek
şimdi şöyleki derin teflon yada seramik tenceremizi alıyoruz

bütün tavuğumuzu sadece tuz ve karabiber ile güzelce ovuyoruz

sonra tencerede orta ateşte 5 dk tuttuktan sonra altını kısıyoruz 45 dk pişirdikten sonra öbür yüzünü çevirip 45 dk daha kısıkta pişiriyoruz

kendi suyunu salıyor lezzeti harika bildiğin tavuk grill gibi oluyor

Vayyyyy güzel olabilir gerçekten eline saglik

Küçük beyle pazara gittik geldik. Amacımız sadece markete gitmekti aslında baktık güneş açtı hadi pazara dedik. Sabah yagmurluydu gitmem diye düşünüyordum zira. Bugünkü menüm de belli oldu böylece
Zeytinyağlı enginar
Pirinç pilavı
Cacık ve yoğurtlu semizotu ( eşim semizotu sevmez ona ayrı yapıyorum.)

afiyet olsun süperrrr

enginar ve semizotu efsane

ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…