Bugün ne pişirsem?

Canım kremalı patates çekti buradan okuyup. Bugün kremalı patates yapıcam Erkek arkadaşım yemeğe gelecek bugün, muhtemelen tek başına patatesle doymaz o yüzden dolapta köftem var onu da kızartıcam. Kız kardeşime salatayı, erkek arkadaşıma sofra kurmayı ve bulaşıkları yıkamayı kitlerim. Tamamdır.

Kofteyle çok güzel gider. ben bazen keyifli gunumdeysem yanına kadınbudu köfte yaparım. O daha çok yakışıyor. Ama diyet belası işte size afiyet olsun

Kofteyle çok güzel gider. ben bazen keyifli gunumdeysem yanına kadınbudu köfte yaparım. O daha çok yakışıyor. Ama diyet belası işte size afiyet olsun

Çok severim kadınbudu köfteyi ama çok zahmetli oluyor yapması, uğraştırıyor yani ehehe. Evde kalmış pilav varsa yapıyorum genelde. Teşekkür ederiz.

Çok severim kadınbudu köfteyi ama çok zahmetli oluyor yapması, uğraştırıyor yani ehehe. Evde kalmış pilav varsa yapıyorum genelde. Teşekkür ederiz.
Oyle canım ondan keyifli gunumdeysem diyorum zaten. Durduk yere zor. Kıymayı kavur sogut yoğur dinlendir falan hiç pratik değil. Ama hoştur severiz.

Olursa yap. Yemeğe naz olur mu ay. Ben bı tulum peyniri bir de karpuz yemiyorum. Midem kötü oluyor o yüzden. Mazeret yoksa sırf gicikligina yemek seçenler bilemiyorum. Umarım çocuğu etkilenmezler ilerde.
Inşallah diyorum bende sırf gıcıklığına ama

tabi canım olmayınca mecbur

ben yazdan piknikte közleyip buzluğa atıyorum kış boyuda yiyoruz çok güzel oluyor
Tabi canım hem mevsiminden kalan patlıcan mis gibi. Annem mangalda közleyip buzluga atar. Biz eşimle öyle pikniğe gidemiyoruz araba olmayınca. Zaten gitsem de orada bol bol patlıcan közlemek aklıma gelmez sen maşallah iyi hamaratsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…