En güzeli valla. İnşallah hayırlı evlatlar olurlar. Allah bahtlarını açık etsin.
Kofteyle çok güzel gider.Canım kremalı patates çekti buradan okuyup. Bugün kremalı patates yapıcamErkek arkadaşım yemeğe gelecek bugün, muhtemelen tek başına patatesle doymaz o yüzden dolapta köftem var onu da kızartıcam. Kız kardeşime salatayı, erkek arkadaşıma sofra kurmayı ve bulaşıkları yıkamayı kitlerim. Tamamdır.
Kofteyle çok güzel gider.ben bazen keyifli gunumdeysem yanına kadınbudu köfte yaparım. O daha çok yakışıyor. Ama diyet belası işte size afiyet olsun
Oyle canım ondan keyifli gunumdeysem diyorum zaten. Durduk yere zor. Kıymayı kavur sogut yoğur dinlendir falan hiç pratik değil. Ama hoştur severiz.Çok severim kadınbudu köfteyi ama çok zahmetli oluyor yapması, uğraştırıyor yani ehehe. Evde kalmış pilav varsa yapıyorum genelde. Teşekkür ederiz.
Eline sağlık kıymalı spagettiye bayılırım. Sanırım ben makarnaya genel olarak bayılırım.Kizlar nasilsiniz benim bugunku menum
Kiymali spagetti
Mantar corbasi
Salata tursu
Kızlar Magnolia tarifi olan var mı? Şöyle Cookshop magnolianın aynısı?
YA bu sayfa cok güzelmişşşhttp://www.damyskitchen.com/2015/06/magnolia-pudding.html?m=1
Bence buradaki tarif tam aradığın tarif. Magnolia diye muhallebi yapıyorlar anacım aynısını ben sana evde yaparım diyen anne gibi tarifler var hep Nefis Yemek Tarifleri'nde.
evet bende genicden kaptım geldim dünYA bu sayfa cok güzelmişşş
Inşallah diyorum bende sırf gıcıklığına amaOlursa yap. Yemeğe naz olur mu ay. Ben bı tulum peyniri bir de karpuz yemiyorum. Midem kötü oluyor o yüzden. Mazeret yoksa sırf gicikligina yemek seçenler bilemiyorum. Umarım çocuğu etkilenmezler ilerde.
Vuuuu bu menüyü çok tuttum. Patlıcan salatasına bayılıyorum ayrıca.bugünki menümüz
tarhana çorba
közlenmiş patlıcan biber salatası
tencerede bütün tavuk kızartma
pilav
teşekkür ederim bende çok severim hele odun ateşinde közlenmiş patlıcanıVuuuu bu menüyü çok tuttum. Patlıcan salatasına bayılıyorum ayrıca.elinize sağlık şimdiden.
Odun ateşinde kozlenen patlıcan çok güzel olur. Hem de bayağı güzel olur.teşekkür ederim bende çok severim hele odun ateşinde közlenmiş patlıcanı
tabi canım olmayınca mecburOdun ateşinde kozlenen patlıcan çok güzel olur. Hem de bayağı güzel olur.evde ocakta közlüyorum ne yapayım. O da yoktan iyidir.
Tabi canım hem mevsiminden kalan patlıcan mis gibi. Annem mangalda közleyip buzluga atar. Biz eşimle öyle pikniğe gidemiyoruz araba olmayınca. Zaten gitsem de orada bol bol patlıcan közlemek aklıma gelmeztabi canım olmayınca mecbur
ben yazdan piknikte közleyip buzluğa atıyorum kış boyuda yiyoruz çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?