Önceden enginar sevmezdim sonra ne olduysa severek yemeye başladım. Yemeğe sıktığım limonu artırdım. Bir de etli yapardım önceden içine şeker atmazdim haliyle tadını bunlar etkiledi herhalde. Eşim de etli sever inadına. Ama öyle yapmıyorum artıkenginar ve semizotu efsane
ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden
Önceden enginar sevmezdim sonra ne olduysa severek yemeye başladım. Yemeğe sıktığım limonu artırdım. Bir de etli yapardım önceden içine şeker atmazdim haliyle tadını bunlar etkiledi herhalde. Eşim de etli sever inadına. Ama öyle yapmıyorum artık
Çok sağlıklı bir sebze sık sık yemek lazım aslında. Çıktığından beri her perşembe enginar günü oldu bizde. Pazardan alıp pişiriyorum. Baklalı da yapan varmış onu çok merak ediyorum da işte bebek var.benimde bildiğim bir sebze değildi.
üniversite de ev arkadaşımın annesi yapmıştı zeytinyağlı
ilk defa o zaman yemiştim çok beğenmiştim.
kendim de sıkça yaparım
Çok sağlıklı bir sebze sık sık yemek lazım aslında. Çıktığından beri her perşembe enginar günü oldu bizde. Pazardan alıp pişiriyorum. Baklalı da yapan varmış onu çok merak ediyorum da işte bebek var.
Bamyayi severiz ailecek güzel de yaparım etli olacak ama. Kokusuna dayanamiyorsan yapacak bir şey yok. Yeme bosver zaten bamya seven insan nadirdirher türlü otu, sebzeyi yerim
ama yok bamya ve bakla yemiyorum bir tek
bamyanın kokusuna tahammülüm yok benim
Sote mi? Tavuk da her türlü güzel olur eline sağlıkBende aksama tavuk yapacağım biberli soğanlı bol domatesli
Yanina cacık
Bamyayi severiz ailecek güzel de yaparım etli olacak ama. Kokusuna dayanamiyorsan yapacak bir şey yok. Yeme bosver zaten bamya seven insan nadirdir
Bir şey olmaz canım. Yapan da varmış evdekiler yer.yapmıyorum valla bazen annem bazen de kvdem yaparlar o zaman yer evdekiler
ben yemediğimden sıkıntı yok
Bir şey olmaz canım. Yapan da varmış evdekiler yer.
Bilmez miyim. Çocuk yoksa da hazır yemek candır. Benim kv buradayken hep citlatirdim. Ama yapmazdı. Yemeği pişirip giderdim elmahkum. Çocuğa bakıyor yeter diyordum. Altı açıksa daha pismemisse altını kapat derdim sadece. Öyle işte hazır yemek candır.çalışıp iki çocuklu olunca hazır yemek bulursam affetmem ben
Bilmez miyim. Çocuk yoksa da hazır yemek candır. Benim kv buradayken hep citlatirdim. Ama yapmazdı. Yemeği pişirip giderdim elmahkum. Çocuğa bakıyor yeter diyordum. Altı açıksa daha pismemisse altını kapat derdim sadece. Öyle işte hazır yemek candır.
aynen o tarz biseyler yapcamSote mi? Tavuk da her türlü güzel olur eline sağlık
Yemek varsa ne iyi. Boşver çorba da eksik olsun. Ramazan'da sürekli yapacağım diye hiç çorba pisirmiyorum bu aralar.ben de bu akşam bir şey yok kalan yemeklerim var ama
sanırım salata ve et yapacağım sadece. isteyen olursa yayla çorbam var
Yemek varsa ne iyi. Boşver çorba da eksik olsun. Ramazan'da sürekli yapacağım diye hiç çorba pisirmiyorum bu aralar.
Yemek varsa ne iyi. Boşver çorba da eksik olsun. Ramazan'da sürekli yapacağım diye hiç çorba pisirmiyorum bu aralar.
Anladım eline sağlık şimdiden.özellikli olarak sadece et pişireceğim. çorbam da fazladan olan yemeğim.
bende çok pişirmem çorba.
Benimki yemek aramaz da Ramazan'da corba ister. Ben de severim az bir şey yaparım. Sulu yemek pişirmişsem yapmam ama.Benim eşimde ramazanda olsa çorba icmez
Öyle bir şey var yani
Biz yine kaynanamda oluruz sanırım hamileyim zorlaniyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?