- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Benimki yemek aramaz da Ramazan'da corba ister. Ben de severim az bir şey yaparım. Sulu yemek pişirmişsem yapmam ama.
Ne cins kocalarımız var ayol. İlla ki herbirinin bir çıkıntısı olacak. O zaman ver kepçeyiBen çok severim çorba falan ama eşim normal zamanda da tercih etmiyor.
Az yapınca da kıvamı güzel olmuyor
Cinsligine içmiyor yani
Aynen yaNe cins kocalarımız var ayol. İlla ki herbirinin bir çıkıntısı olacak. O zaman ver kepçeyi
bende bamyaya bayılırım kuru bamya etli taze bamya bol domatesli ekşili off missBamyayi severiz ailecek güzel de yaparım etli olacak ama. Kokusuna dayanamiyorsan yapacak bir şey yok. Yeme bosver zaten bamya seven insan nadirdir
bizde her gün pişer ramazanda çorbaBenim eşimde ramazanda olsa çorba icmez
Öyle bir şey var yani
Biz yine kaynanamda oluruz sanırım hamileyim zorlaniyorum cok
valla ben hakkını yemeyeyim benimkinin cinsliği yoktur yemek konusunda hiçNe cins kocalarımız var ayol. İlla ki herbirinin bir çıkıntısı olacak. O zaman ver kepçeyi
Karışık kızartmatavuk sulu şehriye çorbası
karışık kızartma
salata
ayran
ellerinize sağlık evde yapılan menü candırBizim menümüzde tavuk dürüm, ayran ve eslikcileri olacak. Tavuğu marine edip kaldırdım. Kendime tam buğdaylı lavaş aldım. Dürüm var diye diyeti bozacak değiliz
En azından icinde ne olduğunu biliyoruz böylece. İstediğim kiloya inip form tutayım da hamburger içine de el atacağım bakalım. Evde tavuk dürüm çok kolay ve lezzetli oluyorellerinize sağlık evde yapılan menü candır
iç malzemesini nasıl yapıyorsun fikrini alayımEn azından icinde ne olduğunu biliyoruz böylece. İstediğim kiloya inip form tutayım da hamburger içine de el atacağım bakalım. Evde tavuk dürüm çok kolay ve lezzetli oluyor
Dürümün mü? Tavukları incecik doğradım yarı buzluyken. Bir kaşık yoğurt bir kaşık salça dört kaşık yağ dört diş sarımsak baharatlarla karıştırdım. Isıtılmış yapışmaz tavada bayagi kavuruyorum. Hafiften tutmuş olacak. İsli tat olsun diye. İçine marul domates soğan turşu patates salatası istersen ketçap mayonez bunları isittigim lavasa sariyorum. Eşim geçen tavuğu kuru bulmuştu dürüm sevmedi patates kizartmasiyla yemeyi daha çok seviyormuş. Biraz daha yağlı yapacağım onunkini. Hamburger tarifini diyorsan o işe daha girmedim araştırıyorumiç malzemesini nasıl yapıyorsun fikrini alayım
ellerine sağlıkDürümün mü? Tavukları incecik doğradım yarı buzluyken. Bir kaşık yoğurt bir kaşık salça dört kaşık yağ dört diş sarımsak baharatlarla karıştırdım. Isıtılmış yapışmaz tavada bayagi kavuruyorum. Hafiften tutmuş olacak. İsli tat olsun diye. İçine marul domates soğan turşu patates salatası istersen ketçap mayonez bunları isittigim lavasa sariyorum. Eşim geçen tavuğu kuru bulmuştu dürüm sevmedi patates kizartmasiyla yemeyi daha çok seviyormuş. Biraz daha yağlı yapacağım onunkini. Hamburger tarifini diyorsan o işe daha girmedim araştırıyorum
O zaman bir tarif alırım şekerim.ellerine sağlık
hamburgeride ben yapıyorum
Ben genelde iyice isittigim tavaya çok az yag koyarım sonra harlı ateşte her iki yüzünü rengi donene kadar pisiririm. Sonra altını kisar kapağını kapatırım. Bir süre kendi kendine pişer. Suyunu salıp çekince altını yine açarım kızarana kadar pisiririm. Kanat ya da pirzola tavuksa grill tavada yağsız pişiriyorum. Izgara gibi oluyor. Baharat sana kalmış bazen sadece tuz serpiyorum bazen çok az kimyon karabiber kekik pulbiberYoğurt çorbası
Patates puresi
Tavuk kızartma yapacağım.
Tavuğu kızarmak için bir tarif rica ediyorum hatunlar
But aldım iki tane büyük. Tavaya koysam pişmez içi kesin. Başka bir tarif verir misin? Haslasam mi ki napsamBen genelde iyice isittigim tavaya çok az yag koyarım sonra harlı ateşte her iki yüzünü rengi donene kadar pisiririm. Sonra altını kisar kapağını kapatırım. Bir süre kendi kendine pişer. Suyunu salıp çekince altını yine açarım kızarana kadar pisiririm. Kanat ya da pirzola tavuksa grill tavada yağsız pişiriyorum. Izgara gibi oluyor. Baharat sana kalmış bazen sadece tuz serpiyorum bazen çok az kimyon karabiber kekik pulbiber
Büyük butlari küçült o zaman. Ortadan böl. üzerine de arkalı önlü çizik at. Kısık ateşte kapağı kapali pişer. Biraz uzun sürer ama pişer. Büyük but almıyorum ben genelde pişirmesi falan zor olduğundan alsam da bölüp öyle pisirirdim.But aldım iki tane büyük. Tavaya koysam pişmez içi kesin. Başka bir tarif verir misin? Haslasam mi ki napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?