Büyük butlari küçült o zaman. Ortadan böl. üzerine de arkalı önlü çizik at. Kısık ateşte kapağı kapali pişer. Biraz uzun sürer ama pişer. Büyük but almıyorum ben genelde pişirmesi falan zor olduğundan alsam da bölüp öyle pisirirdim.
Yeni bahar hiç kullanmadım. Bence katma riske girme. Baharatı da çok az kat. Ben bazen sadece tuzla pişiriyorum kızartma öyle bile çok guzel oluyor.tuz kimyon kırmızı biber ve kekik diyorsun di mi baharat olarak . Yeni bahar aldım da ben daha hic kullanmadim atsam içine nasıl olur
Yaaaaa tavuk yemeyi ozledim ama midem almiyor....Ben genelde iyice isittigim tavaya çok az yag koyarım sonra harlı ateşte her iki yüzünü rengi donene kadar pisiririm. Sonra altını kisar kapağını kapatırım. Bir süre kendi kendine pişer. Suyunu salıp çekince altını yine açarım kızarana kadar pisiririm. Kanat ya da pirzola tavuksa grill tavada yağsız pişiriyorum. Izgara gibi oluyor. Baharat sana kalmış bazen sadece tuz serpiyorum bazen çok az kimyon karabiber kekik pulbiber
Sayılı gün çabuk geçer derler. Hayirlica kucağına alırsın inşallah evladını.Yaaaaa tavuk yemeyi ozledim ama midem almiyor....
Vuu huuu mantı Mücver çorbaSebze çorbası mantı mücver ve bisküvi tatlısı
Afiyet olsun cadıyaBenimde bugun menumde
Sosisli kasarli makarna var
Sadece kizim icin. Ben annemde yedim geldim esimde disarda yicek o yuzden cadim yiyecegi icin tek ona yeter
Sagol canim... tavugu cok seviyordum surekli yapardim ama 5,5 aylik hamileyim daha tavufa olan tiksintim gecmedi gitti. Dort gozle bekliyorum gecsede yesem diyeSayılı gün çabuk geçer derler. Hayirlica kucağına alırsın inşallah evladını.
İnşallah en kısa zamanda geçer o zamanSagol canim... tavugu cok seviyordum surekli yapardim ama 5,5 aylik hamileyim daha tavufa olan tiksintim gecmedi gitti. Dort gozle bekliyorum gecsede yesem diye
Salata kesmez insanı bilinçaltı ile alakalı bir şey. Sadece salata yedim ben ya diye insan kendini sartliyor. Ben de diyetteyim ama tavuk dürüm yaptım. Gömdük valla. Önüme tabakta da koymadım ne kadar yediğimi de bilmiyorum. Pisman değilim yine de ne yapayımKız kardeşim diyette olduğu için tutturdu bugün ben yapıcam yemek diye. Kaju fıstıklı tavuk salatası yapmış. Beni kesmedi tabi önden bir kase mercimek çorbası içtim ondan sonra salata yedim. Çok lezzetliydi ama hala açım yaa off.
Salata kesmez insanı bilinçaltı ile alakalı bir şey. Sadece salata yedim ben ya diye insan kendini sartliyor. Ben de diyetteyim ama tavuk dürüm yaptım. Gömdük valla. Önüme tabakta da koymadım ne kadar yediğimi de bilmiyorum. Pisman değilim yine de ne yapayım
Genelde öyle olurYa ben diyette de değilim kiKendi diyet yapıyor diye beni de diyete soktu gizli gizli dışarıda mı yiyip gelsem ne yapsam :/
mutlaka tek çekimlik kıyma kullanıyorum kasaptan tek çekim yaptırıyorum 300-400 gr kadarO zaman bir tarif alırım şekerim.
mutlaka tek çekimlik kıyma kullanıyorum kasaptan tek çekim yaptırıyorum 300-400 gr kadar
1 kuru soğan rendeliyorum 2 çorba kaşığı galeta unu,tuz karabiber koyuyorum
bi çorba kaşığı ketçapta sıkabilirsin yoguruken güzel oluyor
hamburger ekmeğinin arasına marul domates turşu ketçap mayonez ile süslüyorum canım
Nerelerdeydin kız sensiz aç kaldık buralarda. Özledik seni reis.Huhuuuuuu geldimmm bugün yemek yok bizde eltimde yedik akşamüstü ohhh keşke böyle bir kaç yer olsa gidebilecek
Bizde taze fasulye, bulgur pilavı, salataHerkes kaybolmuş ortadan hakikaten kimse yemek yapmadı mı. Gerçi ben de hazır bir şeyler alıp pişirdim yalan yok. Dondurulmuş pide aldık. Eşim bir deneyelim dedi. Yanına Meksika fasulyeli salata yaptım. Bir de ayran cirptim. Bugün pazara gittik çarşıda dolaştık çok yorulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?