Bugün ne pişirsem?

tuz kimyon kırmızı biber ve kekik diyorsun di mi baharat olarak . Yeni bahar aldım da ben daha hic kullanmadim atsam içine nasıl olur

tuz kimyon kırmızı biber ve kekik diyorsun di mi baharat olarak . Yeni bahar aldım da ben daha hic kullanmadim atsam içine nasıl olur
Yeni bahar hiç kullanmadım. Bence katma riske girme. Baharatı da çok az kat. Ben bazen sadece tuzla pişiriyorum kızartma öyle bile çok guzel oluyor.

Yaaaaa tavuk yemeyi ozledim ama midem almiyor....

Benimde bugun menumde
Sosisli kasarli makarna var
Sadece kizim icin. Ben annemde yedim geldim esimde disarda yicek o yuzden cadim yiyecegi icin tek ona yeter

Kız kardeşim diyette olduğu için tutturdu bugün ben yapıcam yemek diye. Kaju fıstıklı tavuk salatası yapmış. Beni kesmedi tabi önden bir kase mercimek çorbası içtim ondan sonra salata yedim. Çok lezzetliydi ama hala açım yaa off.

Salata kesmez insanı bilinçaltı ile alakalı bir şey. Sadece salata yedim ben ya diye insan kendini sartliyor. Ben de diyetteyim ama tavuk dürüm yaptım. Gömdük valla. Önüme tabakta da koymadım ne kadar yediğimi de bilmiyorum. Pisman değilim yine de ne yapayım

Ya ben diyette de değilim ki Kendi diyet yapıyor diye beni de diyete soktu gizli gizli dışarıda mı yiyip gelsem ne yapsam :/

Ya ben diyette de değilim ki Kendi diyet yapıyor diye beni de diyete soktu gizli gizli dışarıda mı yiyip gelsem ne yapsam :/
Genelde öyle olur kendine göre bir şeyler yap olmazsa. Salata mi yaptı makarna hasla yanına mesela ya da dışarda yiyip gel

O zaman bir tarif alırım şekerim.
mutlaka tek çekimlik kıyma kullanıyorum kasaptan tek çekim yaptırıyorum 300-400 gr kadar
1 kuru soğan rendeliyorum 2 çorba kaşığı galeta unu,tuz karabiber koyuyorum
bi çorba kaşığı ketçapta sıkabilirsin yoguruken güzel oluyor

hamburger ekmeğinin arasına marul domates turşu ketçap mayonez ile süslüyorum canım

güzel tarif bu. Gerçi diyetteyken de yapılabilir. Bakayım ben

Herkes kaybolmuş ortadan hakikaten kimse yemek yapmadı mı. Gerçi ben de hazır bir şeyler alıp pişirdim yalan yok. Dondurulmuş pide aldık. Eşim bir deneyelim dedi. Yanına Meksika fasulyeli salata yaptım. Bir de ayran cirptim. Bugün pazara gittik çarşıda dolaştık çok yorulduk.

Bizde taze fasulye, bulgur pilavı, salata
Kardeşime de köfte patates vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…