Bugün ne pişirsem?

Bizde taze fasulye, bulgur pilavı, salata
Kardeşime de köfte patates vardı
Ay şu yemek seçen bebeler yok mu elinize sağlık taze fasulye nefis. Belki ben de yarın pisiririm bakalım. Geçen almıştım dolapta duruyor. Etli patlıcan da yiyesim var bakalım

Ay şu yemek seçen bebeler yok mu elinize sağlık taze fasulye nefis. Belki ben de yarın pisiririm bakalım. Geçen almıştım dolapta duruyor. Etli patlıcan da yiyesim var bakalım
Annem de diyorki daha küçük (17 yaşında )
Siz de küçükken yemiyordunuz, büyüyünce alışır diyor ayrı yemek yapıyor ona hep üşenmeden

Annem de diyorki daha küçük (17 yaşında )
Siz de küçükken yemiyordunuz, büyüyünce alışır diyor ayrı yemek yapıyor ona hep üşenmeden
Küçükken yemeyen büyüyünce yemez. Hele bir de ayrı yemek yapılıyorsa hiç yemez. Benim kardeşim de seçer. Evde annem yediremiyor. Benim yanıma gelince yiyor annem de sormuş. Ne iş diye. Ablam beni paralar mecbur yiyorum demiş

Şu topiği hatırlamam iyi oldu bu aralar yemek yapmak işkence geliyor bana herkes ayrı ayrı seçiyor
Çocuklar hasta olunca tavuk çorbası yaptım arabaşı çorba yani onu yedik ekmekle yediler yanına da hiç bişey istemediler sağolsunlar
Yarına kısır yapayım diye düşünüyorum Ramazan gelince en çok kısırı özlüyorum

Kısır da çok güzel olur ama elinize sağlık arabasina hamur yapmıyor musunuz? Eşim hamuruyla falan içer gecenin bir vakti. O hamur işinden hiç hazzetmem zor tutturuyorum zaten

Bugün tavuklu pilav ve yoğurt çorbası yaptım. Ama yemeği dışarda yedik ne alakaysa. Eşimin arkadaşlarına yemek ismarlayacagi tuttu. Ben de yemekli misafir kabul etmedim. Dışarda yedik mecburen.

Yani yarının yemeği hazır şimdiden. Ama ramazan geliyor. Ben oruç tutmuyorum ama esim için her gün sahur ve iftar hazırlayacağım. Her gün çorba şart salata ve meyve de şart. Şimdiden liste oluşturmamiz lazim kızlar.

Bi de tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay. Sürekli yemek yemek beslenmek dinlenmek istiyorum. Bakalım nasıl geçecek bu ramazan.

Geçen tavuk kızartma yapacağım diyordun yaptın mı?
İnşallah bu mübarek günlerin hattına Allah kucağını doldurur hayırlı bir evlat nasip eder. Liste oluştururuz o kolay. Herkesin derdi ramazan menüsü. Ben bir Haziran'da işe başlayacağım bir de kafamda deli sorular. Bir de diyetteyim Ramazan nasıl geçecek kestiremiyorum. Salatası meyvesi neyse de çorba derdi beni benden alıyor

maalesef yapamadim. Hava soğuk olduğu için tavuklar çözünmedi. Suda beklettim yine olmadı. Sonuçta kalın but. Ben de üzerine zeytinyağı döküp buzdolabina koydum. Bugün haşladım suyuna da pilav yapıp üzerine tavukları attım.

Havalar da isinmadi gitti ya bu hafta hep yağmurlu serindi. Kaloriferi çalıştırdık. Eşim hiç daraltiya gelemiyor.

Havalar da isinmadi gitti ya bu hafta hep yağmurlu serindi. Kaloriferi çalıştırdık. Eşim hiç daraltiya gelemiyor.

bizim kaloriferler yönetmelikle yanıyor. Nisan sonuna kadar o sıcak havalarda bile yandı. Kapı pencere açık yattık. Şuan donuyoruz yanmıyor. Neden çünkü yönetmelikte öyle yazıyor. Mayısta kaloriferler yanmaz.

Kısır da çok güzel olur ama elinize sağlık arabasina hamur yapmıyor musunuz? Eşim hamuruyla falan içer gecenin bir vakti. O hamur işinden hiç hazzetmem zor tutturuyorum zaten
Hamurunu hiç yapmadım küçük hamurunu yiyor ama büyük yemiyor eşim ne çorbasını içer ne hamurunu yer sonuç çorba ekmek
Yarına menü netleşti de Pazartesi’ye de yemek bıraksam keşke

Topiği takibe alabilirsiniz, yoksa bulmak işkence oluyor

Listeni burada hanımlarla oluştururuz merak etme. Ayy inşallah hayırlısıyla bebişinin doğumunun yaklaştığı günleri de konuşuruz

Bugün bizde de kısır vardı, ama Refika'nın diyet tariflerinden olan barbunyalı kısır. Zeytinyağını biraz az tuttuk, bir de içine konserve barbunya ekledik. Baya doyurucu ve lezzetli oldu, tavsiye ederim :) Barbunya kısıra yakışmaz sanırdım, yakıştı.

Allah yüzünü güldürsün inşallah kafanı sakin tut yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…