Ay şu yemek seçen bebeler yok muBizde taze fasulye, bulgur pilavı, salata
Kardeşime de köfte patates vardı
Annem de diyorki daha küçük (17 yaşındaAy şu yemek seçen bebeler yok muelinize sağlık taze fasulye nefis. Belki ben de yarın pisiririm bakalım. Geçen almıştım dolapta duruyor. Etli patlıcan da yiyesim var bakalım
Küçükken yemeyen büyüyünce yemez. Hele bir de ayrı yemek yapılıyorsa hiç yemez. Benim kardeşim de seçer. Evde annem yediremiyor. Benim yanıma gelince yiyor annem de sormuş. Ne iş diye. Ablam beni paralar mecbur yiyorum demişAnnem de diyorki daha küçük (17 yaşında)
Siz de küçükken yemiyordunuz, büyüyünce alışır diyor ayrı yemek yapıyor ona hep üşenmeden
Of of elinize sağlık ailecek. Guzel menü.Firinda sebzeli et şiş
Yanina kv de den corba ve pilav
Kısır da çok güzel olur amaŞu topiği hatırlamam iyi oldu bu aralar yemek yapmak işkence geliyor bana herkes ayrı ayrı seçiyor
Çocuklar hasta olunca tavuk çorbası yaptım arabaşı çorba yani onu yedik ekmekle yediler yanına da hiç bişey istemediler sağolsunlar
Yarına kısır yapayım diye düşünüyorum Ramazan gelince en çok kısırı özlüyorum
Tsk ederim cnmOf of elinize sağlık ailecek. Guzel menü.
Sağolasın canım yedim de geldimTsk ederim cnmgel beraber olsun
Geçen tavuk kızartma yapacağım diyordun yaptın mı?Bugün tavuklu pilav ve yoğurt çorbası yaptım. Ama yemeği dışarda yedik ne alakaysa. Eşimin arkadaşlarına yemek ismarlayacagi tuttu. Ben de yemekli misafir kabul etmedim. Dışarda yedik mecburen.
Yani yarının yemeği hazır şimdiden. Ama ramazan geliyor. Ben oruç tutmuyorum ama esim için her gün sahur ve iftar hazırlayacağım. Her gün çorba şart salata ve meyve de şart. Şimdiden liste oluşturmamiz lazim kızlar.
Bi de tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay. Sürekli yemek yemek beslenmek dinlenmek istiyorum. Bakalım nasıl geçecek bu ramazan.
Geçen tavuk kızartma yapacağım diyordun yaptın mı?
İnşallah bu mübarek günlerin hattına Allah kucağını doldurur hayırlı bir evlat nasip eder. Liste oluştururuz o kolay. Herkesin derdi ramazan menüsü. Ben bir Haziran'da işe başlayacağım bir de kafamda deli sorular. Bir de diyetteyim Ramazan nasıl geçecek kestiremiyorum. Salatası meyvesi neyse de çorba derdi beni benden alıyor
Havalar da isinmadi gitti ya bu hafta hep yağmurlu serindi. Kaloriferi çalıştırdık. Eşim hiç daraltiya gelemiyor.maalesef yapamadim. Hava soğuk olduğu için tavuklar çözünmedi. Suda beklettin yine olmadı. Sonuçta kalın but. Ben de üzerine zeytinyağı döküp buzdolabina koydum. Bugün başladım suyuna da pilav yapıp üzerine tavukları attım.
Havalar da isinmadi gitti ya bu hafta hep yağmurlu serindi. Kaloriferi çalıştırdık. Eşim hiç daraltiya gelemiyor.
Hamurunu hiç yapmadım küçük hamurunu yiyor ama büyük yemiyor eşim ne çorbasını içer ne hamurunu yer sonuç çorba ekmekKısır da çok güzel olur amaelinize sağlık arabasina hamur yapmıyor musunuz? Eşim hamuruyla falan içer gecenin bir vakti. O hamur işinden hiç hazzetmem zor tutturuyorum zaten
Topiği takibe alabilirsiniz, yoksa bulmak işkence oluyorŞu topiği hatırlamam iyi oldu bu aralar yemek yapmak işkence geliyor bana herkes ayrı ayrı seçiyor
Çocuklar hasta olunca tavuk çorbası yaptım arabaşı çorba yani onu yedik ekmekle yediler yanına da hiç bişey istemediler sağolsunlar
Yarına kısır yapayım diye düşünüyorum Ramazan gelince en çok kısırı özlüyorum
Listeni burada hanımlarla oluştururuz merak etme. Ayy inşallah hayırlısıyla bebişinin doğumunun yaklaştığı günleri de konuşuruzmaalesef yapamadim. Hava soğuk olduğu için tavuklar çözünmedi. Suda beklettim yine olmadı. Sonuçta kalın but. Ben de üzerine zeytinyağı döküp buzdolabina koydum. Bugün haşladım suyuna da pilav yapıp üzerine tavukları attım.
Canım bir kaç gündür rahatsizim ya ağrılarım var cuma da takım yoğun ancak gelebildimNerelerdeydin kız sensiz aç kaldık buralarda. Özledik seni reis.
Allah yüzünü güldürsün inşallah kafanı sakin tut yeterBugün tavuklu pilav ve yoğurt çorbası yaptım. Ama yemeği dışarda yedik ne alakaysa. Eşimin arkadaşlarına yemek ismarlayacagi tuttu. Ben de yemekli misafir kabul etmedim. Dışarda yedik mecburen.
Yani yarının yemeği hazır şimdiden. Ama ramazan geliyor. Ben oruç tutmuyorum ama esim için her gün sahur ve iftar hazırlayacağım. Her gün çorba şart salata ve meyve de şart. Şimdiden liste oluşturmamiz lazim kızlar.
Bi de tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay. Sürekli yemek yemek beslenmek dinlenmek istiyorum. Bakalım nasıl geçecek bu ramazan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?