Geçmiş olsun. Neyin vardı ki?Canım bir kaç gündür rahatsizim ya ağrılarım var cuma da takım yoğun ancak gelebildim
Sağol tatlım bi bilsem bi yumurtalık ağrısı bi bel ağrısı adet sancısı gibi delirtti beni 3 gündürGeçmiş olsun. Neyin vardı ki?
Allah şifa versin. Geçmezse doktora git olmazsa.Sağol tatlım bi bilsem bi yumurtalık ağrısı bi bel ağrısı adet sancısı gibi delirtti beni 3 gündür
Sağol canim inşallah geçer üşüttüm galiba ama bilmiyorumAllah şifa versin. Geçmezse doktora git olmazsa.
Aha buldumSağol canim inşallah geçer üşüttüm galiba ama bilmiyorum
Burda mı toplancaz ramazanda,çok güzel ama sonuçta mutfak yav,çayı nerde içicez @tuzsuz_ruhSağol canim inşallah geçer üşüttüm galiba ama bilmiyorum
Ellerine sağlıkNeler pisirdiniz bakalım. Ben et pişirdim yanına kremalı patates ve salata. Patatesten çok az yedim tadı damağımda kaldı. Diyet zor. Eski halim olsa tepsinin yarısını bitirirdim
O da iyi. Orada menü neydi?Ellerine sağlık
Biz teyzemdeydik
Bakıcaz duruma goreBurda mı toplancaz ramazanda,çok güzel ama sonuçta mutfak yav,çayı nerde içicez @tuzsuz_ruh
Daha ne olsun bu menü pek güzelselam herkese h.sonu pek yoğun geçti misafirim vardı
bugün h.sonundan kalanlar bize fazlasıyla yeter
sarma
börek
közlenmiş patlıcan biber salatası
pizza
tşkler yanınada sıcak çay daha ne olsun çok şükürDaha ne olsun bu menü pek güzelsarmalar börekler vuh huuuu
Tabi canım cay varsa gerisi teferruat. Ayran da yakışır gerçi.tşkler yanınada sıcak çay daha ne olsun çok şükür
ayran feci uykumu getiriyor gündüz içtim akşama içersem kafam kalkmazTabi canım cay varsa gerisi teferruat. Ayran da yakışır gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?