Bugün ne pişirsem?

Biz bugün 3 kardeş dışarıda yiyeceğiz o yüzden menü yok

Geciken cevabım için özür dilerim, teşekkür ederim, hepinizin anneler günü kutlu olsun

Mesaj atılabiliyor aslında, mesajlaşma ayarlarım tüm üyeler şeklinde düzenli çünkü

Kizlar nasilsiniz ben gezmeden geldim

Firinda tepsi boregi
Tavuklu sehriye corbasi yptim

Kizlar bu arda boregim bos borekti ilk defa yaptim cok guzel oldu denemenizi tavsiye ederim

seninki baya küçük pekmez içirebildiğine göre

benimkisi 8 yaşında paşa
İki yaşında daha. Çaylarımıza saldırıyor yoksa. Pekmezli su yapıyorum. Gerçi farkı biliyor suyu getiriyor mesela bardağa doldurayim diye. Ulaşacağı yerdeyse pekmezi de alıp getiriyor

Kizlar nasilsiniz ben gezmeden geldim

Firinda tepsi boregi
Tavuklu sehriye corbasi yptim

Kizlar bu arda boregim bos borekti ilk defa yaptim cok guzel oldu denemenizi tavsiye ederim
Eline sağlık e bir tarif alırız artık. Böreği nasıl yaptın.

Ben de taze fasulye bulgur pilavı cacık ve yoğurtlu semizotu yaptım. Turşu da vardı. Fasulyeyi fazla kacirmisim. Ama basım ağrıyordu bugün kan şekerim mi düştü bilemedim. İki bisküvi yedim şimdi. Baş ağrım geçti anlamadım.

Ben de zeytinyağlı taze fasulye ve cacık yaptım bugün. Mercimek çorbası da vardı dünden. Yarın ne yapıcam acaba ay cidden ailenle olmanın en güzel yanı ne yemek yapsam diye düşünmemekmiş.

Senin doktora görünüp, tahlil yaptırma vaktin geldi. Kaçtır böyle oluyor diyorsun

Senin doktora görünüp, tahlil yaptırma vaktin geldi. Kaçtır böyle oluyor diyorsun
Ay bilmiyorum ki. Gündüz güneşliydi. Oğlanla bayağı parkta oynadık falan. Uyumadım da gündüz. Gerçi gölgede oynattım daha çok da bende oluyor arada bir de dinlenmedim geldik kanepeyi sildim avizeyi sildim evi topla yemek yapan falan az yedim kahvaltıda bir de. Eşim de kendine zulmediyorsun diyor. Ye ama hareket et diyor. O öyle olmuyor işte.

Ben de zeytinyağlı taze fasulye ve cacık yaptım bugün. Mercimek çorbası da vardı dünden. Yarın ne yapıcam acaba ay cidden ailenle olmanın en güzel yanı ne yemek yapsam diye düşünmemekmiş.
Aileyle olunca biz hep beraber oturup ne yemek yesek diye düşünüyoruztaze fasulye süper bir şey. Eşim pek beğenmedi. Çok sevmez zaten. Pırasa pisirttirmiyor. Bunu da pişirme demeye getirdi. Valla o kadarını yapmam oturup bulgur yersin dedim ben de.

Pırasalı börek yap, erkek arkadaşıma anlamadan pırasa yedirmenin yolunu böyle bulmuştum. :) Burada bir üye önermişti, adını hatırlayamadım şu an ama :/

Pırasalı börek yap, erkek arkadaşıma anlamadan pırasa yedirmenin yolunu böyle bulmuştum. :) Burada bir üye önermişti, adını hatırlayamadım şu an ama :/
Ben börek konusunda sanırım pek iyi değilim. Pirasali borek yapmıştım. Sevilmedi. Türlünün içine iki tane dogruyorum ne şiş yanıyor ne kebap

Ben börek konusunda sanırım pek iyi değilim. Pirasali borek yapmıştım. Sevilmedi. Türlünün içine iki tane dogruyorum ne şiş yanıyor ne kebap
Böreği ben de pek beceremiyorum niyeyse. Annem çok güzel yapıyor, aynı tarifle yapıyorum ama yok... Olmuyor onunki gibi

Böreği ben de pek beceremiyorum niyeyse. Annem çok güzel yapıyor, aynı tarifle yapıyorum ama yok... Olmuyor onunki gibi
Picasso'nun bir anektodu paylaşılır ya. Altmis yıl artı bir dakika diye. Tecrübe başka şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…