Bugün ne pişirsem?

Eline sağlık e bir tarif alırız artık. Böreği nasıl yaptın.
Canim once tavada 1 paket sanayagini eriyorsun bir tepsi icin 5 yufka yetiyor.. sonra tek tek yufkalari yagliyorsun. Yufkalara fircayla yagi surup ice dogru birer kat kat katliyorsun. 5 yufkayi boyle yaptiktan sonra 4 parmak kesiyorsun hepsini tepsiye diziyorsun. Uzerine yarim kilo yogurt bir yumurta karistirip dok. Buzdolabinda 1 gin beklesin. Sonra pisir. Inan ki cok guzel oluyor esim aksam peynirli borek diye yedi ayni peynir varmis gibi oluyor

Selam hanımlar neredesiniz bakalim. Sabah baktım kimse yoktu geceden yazılanlar varmış bir tek. İhmal etmeyin buraları. Hele Ramazan öncesi son akşam yemeğinde. Biz dışarı çıkacağız bir aksilik olmazsa. Yemek yapmayacağım o yüzden.

selam canım ohh afiyet bal olsun

ben yemek planı yapmadım bugün

dün 3 paket sarma sardım dondurucuya koydum yordu beni

eve gidip ilk işim dinlenmek belki kahvaltı yaparız belki bizde dışarda yeriz

selam canım ohh afiyet bal olsun

ben yemek planı yapmadım bugün

dün 3 paket sarma sardım dondurucuya koydum yordu beni

eve gidip ilk işim dinlenmek belki kahvaltı yaparız belki bizde dışarda yeriz
Oo sarma alırım bir dal benim dolapta bir paket var. Pazardan yaprak alıp haslayip buzluga attım. Ne zaman satarım Allah bilir. Senin eline sağlık. Kız kahvaltı etmeyin. Sahur var zaten.

Oo sarma alırım bir dal benim dolapta bir paket var. Pazardan yaprak alıp haslayip buzluga attım. Ne zaman satarım Allah bilir. Senin eline sağlık. Kız kahvaltı etmeyin. Sahur var zaten.
ayy bende sarmaya bayılırım
tşk ederim
ben oruç tutamayacağım malummm gebelikten
ee eşimde sabah akşam kahvaltı yapsa hayır demez
geceye ona yufkadan börek yapacagım akşamada menemen yeriz

ayy bende sarmaya bayılırım
tşk ederim
ben oruç tutamayacağım malummm gebelikten
ee eşimde sabah akşam kahvaltı yapsa hayır demez
geceye ona yufkadan börek yapacagım akşamada menemen yeriz
İyi o zaman canım. Ama sarma candır. Hep zeytinyağlı yerdim. Kıymalı da pek güzel oluyormuş. Tabi eşimin canına minnet. Kiymali yapıyorum artik.

Geçenlerde komşumuz kurban kesmiş sağ olsun herhalde iki bekar kızız diye bize de verdi sevabına :) O da ne zamandır dolapta duruyordu, haşlamaya koydum sebzelerle birlikte. Yanına pilav yapasım var ama kız kardeşim yemez diyette olduğu için. Ne yapsam yanına ya?

Sen yap kız pilavını et ve sebze kardeşine yeter bence. Ben çok çok pilavdan bir kaşık alıyorum az bir şey yiyeceksem.

Dışarı çıkacaktık çocukla uyumuş kalmışız. Hafif de baş ağrım var. Dolaptan hızlıca kanat çıkardım yanına sade makarna ve kırmızı fasulye salatası olacak. Parka gitmeyeydik iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…