Açamadım.Aynen öyle kuzum. Linki açabildin mi?
Google’a yaz 24kitchen diye. Öyle açarsın belki. Ünlü aşçılar falan var, güzel yani ben de yeni keşfettimAçamadım.
Çok güzelmiş menünüz. Ellerinize sağlıkKıymalı semizotu yemeği
Makarna
Çoban salata
Tavuk butu haşlama (oğlum çok sever)
Çok güzelmiş menünüz. Ellerinize sağlık
Canim once tavada 1 paket sanayagini eriyorsun bir tepsi icin 5 yufka yetiyor.. sonra tek tek yufkalari yagliyorsun. Yufkalara fircayla yagi surup ice dogru birer kat kat katliyorsun. 5 yufkayi boyle yaptiktan sonra 4 parmak kesiyorsun hepsini tepsiye diziyorsun. Uzerine yarim kilo yogurt bir yumurta karistirip dok. Buzdolabinda 1 gin beklesin. Sonra pisir. Inan ki cok guzel oluyor esim aksam peynirli borek diye yedi ayni peynir varmis gibi oluyorEline sağlık e bir tarif alırız artık. Böreği nasıl yaptın.
Ben yoğurtlu halini daha bir seviyorum niyeyseTeşekkür ederim. Bu yemeğe bayılıyorum. Butun tencereyi ben yiyorum neredeyse.
Semizotunun her halini severimBen yoğurtlu halini daha bir seviyorum niyeyse
selam canım ohh afiyet bal olsunSelam hanımlar neredesiniz bakalim. Sabah baktım kimse yoktu geceden yazılanlar varmış bir tek. İhmal etmeyin buraları. Hele Ramazan öncesi son akşam yemeğinde. Biz dışarı çıkacağız bir aksilik olmazsa. Yemek yapmayacağım o yüzden.
Oo sarma alırım bir dalselam canım ohh afiyet bal olsun
ben yemek planı yapmadım bugün
dün 3 paket sarma sardım dondurucuya koydum yordu beni
eve gidip ilk işim dinlenmek belki kahvaltı yaparız belki bizde dışarda yeriz
ayy bende sarmaya bayılırımOo sarma alırım bir dalbenim dolapta bir paket var. Pazardan yaprak alıp haslayip buzluga attım. Ne zaman satarım Allah bilir. Senin eline sağlık. Kız kahvaltı etmeyin. Sahur var zaten.
İyi o zaman canım. Ama sarma candır. Hep zeytinyağlı yerdim. Kıymalı da pek güzel oluyormuş. Tabi eşimin canına minnet. Kiymali yapıyorum artik.ayy bende sarmaya bayılırım
tşk ederim
ben oruç tutamayacağım malummm gebelikten
ee eşimde sabah akşam kahvaltı yapsa hayır demez
geceye ona yufkadan börek yapacagım akşamada menemen yeriz
Sen yap kız pilavını et ve sebze kardeşine yeter bence. Ben çok çok pilavdan bir kaşık alıyorum az bir şey yiyeceksem.Geçenlerde komşumuz kurban kesmiş sağ olsun herhalde iki bekar kızız diye bize de verdi sevabına :) O da ne zamandır dolapta duruyordu, haşlamaya koydum sebzelerle birlikte. Yanına pilav yapasım var ama kız kardeşim yemez diyette olduğu için. Ne yapsam yanına ya?
Sen yap kız pilavını et ve sebze kardeşine yeter bence. Ben çok çok pilavdan bir kaşık alıyorum az bir şey yiyeceksem.
Canın cektiyse yap az bir şey. Bulgur yiyorsan haşlama ete bulgur daha çok yakışır sanki.O zaman yarım su bardağı pirinçle yapıvereyim biraz ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?