Canın cektiyse yap az bir şey. Bulgur yiyorsan haşlama ete bulgur daha çok yakışır sanki.
İkisi de bebeklerim. Yemekten yemeğe fakr ediyor. Bazı yemeklere pirinç daha çok yakisirken bazisina bulgur iyi gidiyor. Mesela karnıyarık pirinçle çok güzel olurken etli patlıcan yemeği bulgurla acayip gidiyor.Diyetisyenler beni dövecek ama pirinç pilavını daha çok seviyorum. :) Bulgur yerim de kebapla falan.
Kökten çözüm diyorsunBen bilemedigimden iki gundur aksam yemek yemiyorum
Aaa ellerine sağlıkKızlar ben ilk defa su böreği açtım. Şimdi fırında çok heyecanlıyım.acaba iyi olacak mı bilmiyorum. Menüde
Şehriye çorbası
Su böreği
Hünkar beğendi
Eşimin dışarıdan alacağı tatlı var.
Ellerine sağlık. Tahmin etmiştim zatenAçtınız mı oruçları bakalim. Allah kabuk etsin. Benim börek hiç fena olmamış vallahi beğendik.
Kolay degil. Acemi şansım da devreye girdi tabi. Minik bir tepsi yaptım. Öyle canım çekti hadi yapayım denecek bir börek değil. Çok aşaması var ay.Ellerine sağlık. Tahmin etmiştim zaten
E nasıl peki zor mu?
Amin Allah kabul etsin sizinkini de
Aslında su böreği pek sevmem ama ev yapımı güzel olur dediğin gibiKolay degil. Acemi şansım da devreye girdi tabi. Minik bir tepsi yaptım. Öyle canım çekti hadi yapayım denecek bir börek değil. Çok aşaması var ay.
Ben de aman olsa da yesem demem. Ev usulü değil de Çengelköy börekcisi var İstanbul'da bilen bilir onun su böreğine bayılıyoruz.Aslında su böreği pek sevmem ama ev yapımı güzel olur dediğin gibi
Yeni topikler açılınca oraya gitti herkesKimsecikler yok
Tarhana çorba
Ispanak yemeği
Soslu makarna
Salata
İçecek
Bizde
Domates çorbası
Güveçte domates soslu köfte
Pilav
Zeytinyağlı barbunya
Yoğurtlu bulgur çorbası (soğuk)
Salata
Tatlı olarak da yassı kadayıf var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?