Bugün ne pişirsem?

Diyetisyenler beni dövecek ama pirinç pilavını daha çok seviyorum. :) Bulgur yerim de kebapla falan.
İkisi de bebeklerim. Yemekten yemeğe fakr ediyor. Bazı yemeklere pirinç daha çok yakisirken bazisina bulgur iyi gidiyor. Mesela karnıyarık pirinçle çok güzel olurken etli patlıcan yemeği bulgurla acayip gidiyor.

Kizlar hayirli ramazanlar rabbim hepinizin orucunu kabul etsin. Malum ben hamilelikten dolayi tutmuyorum.. aksama zaten halamlara yemege davetliyiz.. en buyuk halam her sene ramazan in ilk gunu yemege cagirir. Kalabalik oluruz orda... oraya gidicez o yuzden yek yapmicam bugun hepiinize hayirli iftarlarrr

Ben akşamları yemek yemiyordum eşim işte olduğu için, o da ben aç kalşıyorum diye sanırım gece ben aç oluyorum bugün yemek yapar mısın dedi. O nedenle biber dolması yapmaya karar verdim yanına da 1 patlıcan koyacağım öyle işte

Kızlar ben ilk defa su böreği açtım. Şimdi fırında çok heyecanlıyım. acaba iyi olacak mı bilmiyorum. Menüde
Şehriye çorbası
Su böreği
Hünkar beğendi
Eşimin dışarıdan alacağı tatlı var.

Aaa ellerine sağlık
Sen yaparsın da güzel olmaz mı
Tadınca yaz buraya nasıl olmuş diye. Merak ettim

Açtınız mı oruçları bakalim. Allah kabuk etsin. Benim börek hiç fena olmamış vallahi beğendik.

Açtınız mı oruçları bakalim. Allah kabuk etsin. Benim börek hiç fena olmamış vallahi beğendik.
Ellerine sağlık. Tahmin etmiştim zaten
E nasıl peki zor mu?
Amin Allah kabul etsin sizinkini de

Ellerine sağlık. Tahmin etmiştim zaten
E nasıl peki zor mu?
Amin Allah kabul etsin sizinkini de
Kolay degil. Acemi şansım da devreye girdi tabi. Minik bir tepsi yaptım. Öyle canım çekti hadi yapayım denecek bir börek değil. Çok aşaması var ay.

Kolay degil. Acemi şansım da devreye girdi tabi. Minik bir tepsi yaptım. Öyle canım çekti hadi yapayım denecek bir börek değil. Çok aşaması var ay.
Aslında su böreği pek sevmem ama ev yapımı güzel olur dediğin gibi

Aslında su böreği pek sevmem ama ev yapımı güzel olur dediğin gibi
Ben de aman olsa da yesem demem. Ev usulü değil de Çengelköy börekcisi var İstanbul'da bilen bilir onun su böreğine bayılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…