13
Otobüsü kaçırmış
Gelmesi bir saati bulur
Daha cinnete çok var
Oo abi tam abiymis masallah koca ergen desene
S sarahconnor dugun çorbasına ben de bayılırım bu hafta yapayım, çorbalık etim yok difrizimde

Manavda gezinip gezinip sadece karnabahar aldım, kış sebzeleri beni zorluyor. Ben hepsine bayılırım ama eşim ne kereviz yer ne pırasa mesela üzücü
Yarın kıymalı karnabahar yaparım dedim iki gün yeriz büyük bir çiçek aldım

Benim eşim de yemezdi
Hatta kayınvalidem der hep evde pişmesine bile kızarmış
Şimdi hepsinden yiyor

Ben hiç o sevmiyor diye yapmamazlık yapmadım
Artık kendi alıp geliyor karnabahar lahana kereviz pırasa filan

Benim eşim de yemezdi
Hatta kayınvalidem der hep evde pişmesine bile kızarmış
Şimdi hepsinden yiyor

Ben hiç o sevmiyor diye yapmamazlık yapmadım
Artık kendi alıp geliyor karnabahar lahana kereviz pırasa filan
Ay harika ya.
Benimki daha domine edilemedi direniyor
Kereviz pişirdiğimde de gelip beni zorbaliyor ne koktu yine of filan diye
Hep kendime kadar alıp yapıyorum mecburen.

Çorba konusundaki kendimi geliştirmem lazım klasik çorbalardan gidiyorum

Pırasalı börek nefis oluyor
Ay harika ya.
Benimki daha domine edilemedi direniyor
Kereviz pişirdiğimde de gelip beni zorbaliyor ne koktu yine of filan diye
Hep kendime kadar alıp yapıyorum mecburen.
Kerevizin yeşil elmayla mayonezle salatası çok güzel oluyor
Bir yerde yemiştim bayılmıştım

Yarına oğlum kumpir istedi
Ev yapımı gibi bir şey
Okula götürmek için
Patatesleri soyup doğrayıp hasladim
Kendime de soğuk çorba hazırladım onu götüreceğim

Çorba konusundaki kendimi geliştirmem lazım klasik çorbalardan gidiyorum

Pırasalı börek nefis oluyor

Kerevizin yeşil elmayla mayonezle salatası çok güzel oluyor
Bir yerde yemiştim bayılmıştım
Annem kereviz salatasını kış günlerinde hep yapardı bayılırım ben de
Pırasalı böreği de kaynanam çok yapar Arnavut olduğu için börek onun uzmanlık alanı, biz hep hazır yufkadan
Ben de klasik çorbalar yapıyorum hep ya, halbuki çorba içmeye yazın bile bayılırım.
Biraz çorba çalışalım bari bu kış

Günaydın kızlar,
Başladık yeni bir haftaya daha, güzel geçsin inşallah, yılın da sonuna geldik. Sağlıklı, huzurla, bolluk ve bereketle gelsin inşallah yeni yıl. Herkesin kalbindeki dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olsun.
Haftasonu cumartesi tura gittim, biraz hayal kırıklığı oldu, yürüyüş turu diye katıldığım turdan yürüyüşsüz ayrıldık desen yeridir, rehber rahatsızlanmış, bizi şoförle gönderdi resmen, tekne turu yaptık, 1 saat de çocuk kandırır gibi tek başımıza yürüyüş yaptık, saat 14,30 da şehir merkezindeydik, bi nevi dolandırılmış olduk, tam gün ücreti ödeyip yarım gün hizmet aldık, can sıkıcıydı açıkçası. akşam da kızıma dedim çarşı merkezine inip yüryüş yapalım, denizkenarı olan bi park var, şehir merkezinden oraya yürüdük, bi kafeye oturduk sohbet ettik, iyi geldi.
Pazar da annemi aldım bizim evde elektrikli saçta katmer-börek yaptık yedik, sonra biraz kestirmek için uzanmıştım, annem gitmiş, sonrasında tv başında kapanışı yaptım.

İyi haftalar diliyorum
Yaa keşke geziniz ertelenseymis böyle yarım yamalak olacağına, üzücü gerçekten haklısınız sıkılmakta. Neyseki devamı güzel geçmiş haftasonunuzun

İyi haftalar diliyorum
Yaa keşke geziniz ertelenseymis böyle yarım yamalak olacağına, üzücü gerçekten haklısınız sıkılmakta. Neyseki devamı güzel geçmiş haftasonunuzun
Teşekkür ederim, aynı fikirdeyim, maalesef insanlar işte. Allah daha büyük dolandrıcılıktan korusun herkesi, bu da bir ders oldu bana.

pazartesileri seven var mı içinizde
haftaya bodoslama bir giris yaptım şahsen, dışarı işlerimi anca bitirdim döndüm eve.
Yine makineye çamaşır attım, ortalığı toparladım, sabah çıkarken sadece yatağımı ortebilmisim aceleden djfjdj
Mutfağa girişiyorum artık
Yoğurt corbasi
Kıymalı karnabahar
Salata
Aslında canım kaşık pasta gibi bir şey de çekiyor, ama bu ara şeker tüketiminin ipini kaçırdık gibi. Yememek için yapmamak lazım sanırım

benim için diğer günlerden pek bi farkı yok. ben de kemikli et yapacağım. belki yanına pilav olabilir. Tatlı hep kaçıyor canım, kışın bi tık daha fazla istek oluyor sanırım. yazın da dondurma

benim için diğer günlerden pek bi farkı yok. ben de kemikli et yapacağım. belki yanına pilav olabilir. Tatlı hep kaçıyor canım, kışın bi tık daha fazla istek oluyor sanırım. yazın da dondurma
Oh sizin menü de sahaneymis
Ben tatlıyı değilim hiç aslinda, ama bu ara çok fazla misafir gitgeli oldu hepsine bir şey ya götürdük ya pişirdim filan. Ayar kaçtı
Yaz gelse de dondurma yesek vallahi buz gibi

Ay kabak çiçeği dolmasını özledim şu an babaannemin, o taraf egeli bizim.
Sevilmez mi ya o askolsunnnn
Bayılırım egede mı meşhur kabak çiçeği dolması?
Kaynanam kayınbabam egeli onlar bilmiyor
Biz Ankaralıyız annem hep yapar, ozlemisim

Küçük evi batırıyor
Ben bir miktar cinnet geçiriyorum
Büyük gelince bir cinnet de onun için geçiririm
Ne güzel pazar
Benım küçük ( yani kızım) asla evi batirmiyor

Büyük olan( kocam) evde olduğu gün ortalığın anasını ağlatıyor

Bi ara bes gun eğitime gitti allahım evim bir düzenli bir temiz kaldı adam geldiği gün yemek masasının ustu alakasız şeylerle doluyor heryer de corap kıyafet bozuk yatak karmaşa

Tabi şükür temizleyen de kendisi ama Beşinci gune bes gun daginiklik içinde yaşıyoruz inadımdan ellemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…