İyi ki atmışım desenize.İkı ay evveldi sanırım mantardan zehirlendim. Böyle bekletmisim ama sumuksulenmedi de
Bozulma belirtisi yok yani
Zaman geçmişti sadece dört gün kadar.
Cok kötü Bi gundu
O da doğru.Hepsi mi aynı olur
Zaten yerleştirse de eminim benim hiç hoşuma gitmez
Her makineyi dizdiginde muhakkak ki bir şeyleri değiştirmek zorunda kalıyorum, hi efektif dizemiyorlar demek ki genelO da doğru.
Bulaşık makinesine bulaşıkları dizer bardak yerine çanagi niye koydun fılan oluyorum. Düzeltirsin yerine yenisi geldikçe dıye dusundum diyor
Ee senin yaptığın işi ben düzelteceksem o işi hem sen hem ben yapmış oluyoruz ya hani canım kocacım. Niçünnnnn
Annem hep şey derdi babamdan icin
Kocaya iş ver arkasına sen git
Allah biz kadınlara yardım etsin. Resmen başkasının cocuguna analık yapıyoruz gıbıme geliyorHer makineyi dizdiginde muhakkak ki bir şeyleri değiştirmek zorunda kalıyorum, hi efektif dizemiyorlar demek ki genel
Ona kalsa üç tabak iki kase için çalışacak o makine
İyi ki atmışsınizİyi ki atmışım desenize.
Çok geçmiş olsun mantar beni de korkutur hep, çok da seviyorum tüketmeyi ama işte geçirmemek lazım demek
Estee lauder doublewearKızlar bide bana rimel önerin maybeline tombul pembis o övülen şeyi ıstemıyorum.Şuan elimde o var bitmek üzere Memnunum evet ama hep aynı markadan sıkıliyorum bn
Lifting etkisi isterim. Dolgunlaşma aramam
Maskara öneriniz var miiii lutfen olsun
Alix avien ın isim detayi var mi acaba.Estee lauder doublewear
Lancome hypnose
Alix avien
ysl lash clash
Benim favoriler bunlar, senelerdir hangisini indirimde bulursam onu alıyorum
Alix avienin kahverengi maskarasını çok seviyorum geçen kış keşfettim, üçüncü şişeye geçtim şimdilerde
Alix avien ın isim detayi var mi acaba.
Gider şimdi en olmayacak olanını alırım ben
Aldimmmm
Ay insallah memnun kalırsınAldimmmm
Hatta ıkıncı ürüne yuzde otuz ındırım yazdı sepete ekleyince. Öyle olunca Bide siyahını aldım.
Cok tesekkür ederm
Güle güle kullanAldimmmm
Hatta ıkıncı ürüne yuzde otuz ındırım yazdı sepete ekleyince. Öyle olunca Bide siyahını aldım.
Cok tesekkür ederm
Beğenmezsem ıkıncı kutu dogum gunu yaklaşan birine hediye olurAy insallah memnun kalırsınbeğenmezsen üzülürüm güle güle kullan şimdiden
CanimmmmGüle güle kullan
Ben de indirim dönemi öyle kampanyalı ürünleri alıp anneme hediye ediyorumBeğenmezsem ıkıncı kutu dogum gunu yaklaşan birine hediye olurbana zararı olmaz, üzülme teşekkür edermmmm
Geçmiş olsunGünaydın kızlar,
Başladık yeni bir haftaya daha, güzel geçsin inşallah, yılın da sonuna geldik. Sağlıklı, huzurla, bolluk ve bereketle gelsin inşallah yeni yıl. Herkesin kalbindeki dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olsun.
Haftasonu cumartesi tura gittim, biraz hayal kırıklığı oldu, yürüyüş turu diye katıldığım turdan yürüyüşsüz ayrıldık desen yeridir, rehber rahatsızlanmış, bizi şoförle gönderdi resmen, tekne turu yaptık, 1 saat de çocuk kandırır gibi tek başımıza yürüyüş yaptık, saat 14,30 da şehir merkezindeydik, bi nevi dolandırılmış olduk, tam gün ücreti ödeyip yarım gün hizmet aldık, can sıkıcıydı açıkçası. akşam da kızıma dedim çarşı merkezine inip yüryüş yapalım, denizkenarı olan bi park var, şehir merkezinden oraya yürüdük, bi kafeye oturduk sohbet ettik, iyi geldi.
Pazar da annemi aldım bizim evde elektrikli saçta katmer-börek yaptık yedik, sonra biraz kestirmek için uzanmıştım, annem gitmiş, sonrasında tv başında kapanışı yaptım.
Ay benim rahmetli arkadaşımın kocası TV unitesinin üstüne her şeyi koyardıVallahi benim de eşim dağıtıyor
Sabah yere bir şey koymuş ben bunu almasam burda durur diyor
Alınca da nerde diye aratıyorsun dedim
Aldı kaloriferin üzerine koydu şimdi almış mı oldun yerini değiştirmiş oldun diyorum
Onun dağınıklığından oğluma sıra gelmiyor
Tavuk ve pilav bence müthiş olurMantar çorbası yapacağım kızlar mantarları değerlendirmem sart
Yanına ne yakışır ne pisirsem
Bugün benim de elim mantara bir gider gibi olduBen dün bir paket mantarı çöpe atmak zorunda kaldım, çorba yaparım diye almış unutmuşumbenim yerime de için afiyetle
Et tavuk ekleyebilirsiniz arkasına
Tasarruflu olası mi tuttu yineAğacın tek ayağı da kırıksen de hiçbir şey beğenmiyorsun diyor
Böyleyse kurmamistir inşallah.Benim canım da kahve tatlı istiyor
Eşim yılbaşı ağacı için üst kata çıktı onu kuracakmış
O eski eve göreydi minicik bir şey
Yemin ederim şu videodaki gibi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?