- 19 Şubat 2021
- 7.722
- 24.680
- 298
- 39
Vallahi benim de eşim dağıtıyorBenım küçük ( yani kızım) asla evi batirmiyor
Büyük olan( kocam) evde olduğu gün ortalığın anasını ağlatıyor
Bi ara bes gun eğitime gitti allahım evim bir düzenli bir temiz kaldı adam geldiği gün yemek masasının ustu alakasız şeylerle doluyor heryer de corap kıyafet bozuk yatak karmaşa
Tabi şükür temizleyen de kendisi ama Beşinci gunebes gun daginiklik içinde yaşıyoruz inadımdan ellemem
Sabartesileri(kızımın deyisiyle) çok severim.pazartesileri seven var mı içinizde
haftaya bodoslama bir giris yaptım şahsen, dışarı işlerimi anca bitirdim döndüm eve.
Yine makineye çamaşır attım, ortalığı toparladım, sabah çıkarken sadece yatağımı ortebilmisim aceleden djfjdj
Mutfağa girişiyorum artık
Yoğurt corbasi
Kıymalı karnabahar
Salata
Aslında canım kaşık pasta gibi bir şey de çekiyor, ama bu ara şeker tüketiminin ipini kaçırdık gibi. Yememek için yapmamak lazım sanırım
Kemikli et dersen pöç de pöç derim. Denebenim için diğer günlerden pek bi farkı yok. ben de kemikli et yapacağım. belki yanına pilav olabilir. Tatlı hep kaçıyor canım, kışın bi tık daha fazla istek oluyor sanırım. yazın da dondurma
Mantar çorbası yapacağım kızlar mantarları değerlendirmem sartpazartesileri seven var mı içinizde
haftaya bodoslama bir giris yaptım şahsen, dışarı işlerimi anca bitirdim döndüm eve.
Yine makineye çamaşır attım, ortalığı toparladım, sabah çıkarken sadece yatağımı ortebilmisim aceleden djfjdj
Mutfağa girişiyorum artık
Yoğurt corbasi
Kıymalı karnabahar
Salata
Aslında canım kaşık pasta gibi bir şey de çekiyor, ama bu ara şeker tüketiminin ipini kaçırdık gibi. Yememek için yapmamak lazım sanırım
pöç sen miydin, geçenlerde burda konuşmuştuk, ama evde olanı değerlendireceğim.Kemikli et dersen pöç de pöç derim. Dene
elinde olan malzemeye bakar?Mantar çorbası yapacağım kızlar mantarları değerlendirmem sart
Yanına ne yakışır ne pisirsem
Ay çok güldüm yaVallahi benim de eşim dağıtıyor
Sabah yere bir şey koymuş ben bunu almasam burda durur diyor
Alınca da nerde diye aratıyorsun dedim
Aldı kaloriferin üzerine koydu şimdi almış mı oldun yerini değiştirmiş oldun diyorum
Onun dağınıklığından oğluma sıra gelmiyor
AA bende geçen ben pöçu kime dedim diye düşünerek yazmistimpöç sen miydin, geçenlerde burda konuşmuştuk, ama evde olanı değerlendireceğim.
Ellerine sağlıkpöç sen miydin, geçenlerde burda konuşmuştuk, ama evde olanı değerlendireceğim.
Hepsi mi aynı olurAy çok güldüm yayaşayan o an çıldıracak oluyor tabi de
Benım ki geçen gün alışveriş poşetlerini boşaltmış yerleştirdim ben diyerek peşimde dolanıyor.
E eline sağlık dedim.
bi süre sonra mutfağa girdim, ne göreyim yerleştirmemis ki, poşetten cıkarıp herseyı tezgaha dizmis
hani yerleştirdim dıye yedı duvele haber salıyodun e bunlar tezgahta dedim kaymağı dolaba koydum dedi
Sizin olay gibi, yer değiştirmiş sadeceyerine koyma yerleştirme kaldırma yok
Ben dün bir paket mantarı çöpe atmak zorunda kaldım, çorba yaparım diye almış unutmuşumMantar çorbası yapacağım kızlar mantarları değerlendirmem sart
Et yakışır benceMantar çorbası yapacağım kızlar mantarları değerlendirmem sart
Şu an kahve yaptım kendime, annemin verdiği son dilim keki yiyorumBenim canım da kahve tatlı istiyor
Eşim yılbaşı ağacı için üst kata çıktı onu kuracakmış
O eski eve göreydi minicik bir şey
Yemin ederim şu videodaki gibi olacak
Çok paraymış alacaktı aslında parasını görünce vazgeçtiŞu an kahve yaptım kendime, annemin verdiği son dilim keki yiyorum
Ahahah videoya çok güldümhemen yeni bir ağaç siparis edin bol bol süsleyin madem yeriniz de var artık
Ben ağacımı geçen kış yeniledim, kalitesinden dal yogunlugundan baya memnunum. Link firlatabilirim
Mustakil olsa evim yabancılar gibi canlı almak isterdim sanırım, her yıl süslediklerini sonradan bahçelerine ekiyorlar o yılın anısı olarak, çok güzel bir fikirÇok paraymış alacaktı aslında parasını görünce vazgeçti
Kedimiz 3 güne devirir belki kırar parçalar
Seneye değiştirmek zorunda kalırız
Gerçi tek dal kalıncaya kadar kullanadabilir şuan emin olamadım
Şuan yok evet yapılacak bahçe düzeni deMustakil olsa evim yabancılar gibi canlı almak isterdim sanırım, her yıl süslediklerini sonradan bahçelerine ekiyorlar o yılın anısı olarak, çok güzel bir fikir
Aslında siz düşünebilirsiniz özel bir peyzaj düzeniniz yoksa bahçede
Köfte yapsam ya köfte pilav amaaan. Kolayca olsa bitse. Olur mu yakışır mı oEt yakışır bence
İkı ay evveldi sanırım mantardan zehirlendim. Böyle bekletmisim ama sumuksulenmedi deBen dün bir paket mantarı çöpe atmak zorunda kaldım, çorba yaparım diye almış unutmuşumbenim yerime de için afiyetle
Et tavuk ekleyebilirsiniz arkasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?