sudem34 Kurt kışı unutur da yediği ayazı unutmazmış... Pro Üye Katılım 17 Mart 2010 Mesajlar 26.999 Emoji Skoru 69.065 Puanlar 1.123 Bugün 20:20 Konu Sahibi Konu Sahibi sudem34 #21.301 ftemiz .!.: İyi de onlar evdedir, sen çalışan bir insansın, onlar gibi olamazsın ki? Evet kural koy çocuğa, eveti hayırı bilirse bir süre sonra alışır. Genişletmek için tıkla... Aynen ikisi de evde Koca parası yiyo yeğenim çatır çatır benden güzel yaşıyor Kaynananin da koca öldü adamın emeklisini yiyo o da Aynen dediğin gibi bir de onlar için her zaman öncelik evin temizliği düzeni ftemiz .!.: Eline sağlık canım, benim kızlar da waffle yaptılar, ben de ekşili köfte ce kısır yaptı, bol yemeli bir gün oldu Genişletmek için tıkla... Fellah köftesi mi Çok seviyorum Ama bir türlü güzel yapamıyorum İki kere yaptım ikisi de berbattı
ftemiz .!.: İyi de onlar evdedir, sen çalışan bir insansın, onlar gibi olamazsın ki? Evet kural koy çocuğa, eveti hayırı bilirse bir süre sonra alışır. Genişletmek için tıkla... Aynen ikisi de evde Koca parası yiyo yeğenim çatır çatır benden güzel yaşıyor Kaynananin da koca öldü adamın emeklisini yiyo o da Aynen dediğin gibi bir de onlar için her zaman öncelik evin temizliği düzeni ftemiz .!.: Eline sağlık canım, benim kızlar da waffle yaptılar, ben de ekşili köfte ce kısır yaptı, bol yemeli bir gün oldu Genişletmek için tıkla... Fellah köftesi mi Çok seviyorum Ama bir türlü güzel yapamıyorum İki kere yaptım ikisi de berbattı