- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #21.301
Aynen ikisi de evdeİyi de onlar evdedir, sen çalışan bir insansın, onlar gibi olamazsın ki? Evet kural koy çocuğa, eveti hayırı bilirse bir süre sonra alışır.
Fellah köftesi miEline sağlık canım, benim kızlar da waffle yaptılar, ben de ekşili köfte ce kısır yaptı, bol yemeli bir gün oldu
Çocuk yoksa ev temiz tutulur da, ben de 2 küçük çocuk var. Yaşları 3 ve 4 Evi rezil etmeleri bir kek yemelerine bakıyorEvi temizlemektense temiz tutmak hem daha zor hem daha pratik
Mesela benim kaynana zillisi hep temiz tutar hiç batmasına izin vermez
Her daim eli üstünde evin
Öyle olunca pırıl pırıl çiçek gibi evi
Yeğenimin evi de öyle mesela o da aynı kafa yapısı
Biz çocuksuz da temiz tutamiyoruz ki puhhhh bizeÇocuk yoksa ev temiz tutulur da, ben de 2 küçük çocuk var. Yaşları 3 ve 4 Evi rezil etmeleri bir kek yemelerine bakıyorEllerinde kek bütün evi geziyorlar. Hansel ve Gretel gibi döktükleri kek kırıntıları ile çıkış kapısını bulursun
Ben mantık evliliğine karşıyımBenim bir arkadaş mantık evliliği yaptı cenneti yaşıyor senelerdir ajshdjdjd
Ama bence kalpten çok da mutlu değil, sadece istediği hayalini kurduğu hayatı yaşıyor maddi olarak
Ben yapamazdım sanırım ya
körkütük aşık olup evlenmek de çok doğru değildir herhalde
Ben aklımla kalbimi dengeleyip evlendim sanırım Allah şaşırtmasin
Yeme içmeli günlerden ben de nasibimi aldım bu haftasonu yaSlm kızlar, bugün biz de evdeyiz, yağmurlu hava, paso yeme içmeli bir gün oldu. Şimdi de kitap okuyacağım. Sudrm öğrenci abla gibi bişey bulamaz mısın, haftasonları en azından alsan 2-3 saat, kafanı dinlersin. Allah kolaylık versin, zor zamanlar, yardımcı şart.
Mutluysa sözüm yok da, ay ne bileyim bana gelmez öyle işlerBen mantık evliliğine karşıyımBenim kardeşim öyle yaptı. Hep büyümüşte küçülmüş gibiydi. Bilmiş bilmiş tavırlar. Üniversitede Bilkent Işletme’de okudu. Sınıfında öyle böyle zengin çocukları yoktu. İstikbal mobilyanın oğlu, Barış Demirok filan. Asla flört filan etmedi. Kayın ailesini kontrol edebileceği, kendi hükmünde olabilecek bir çocuğu gözüne kestirdi. Onla evlendi. Çocuklarını da asker gibi yetiştiriyor. Çocuk dediğin gülüp oynamaz mı, onunkiler robot gibi.
Ben yapamam. Evlilik zor. Ancak sevdiğin bir adamı tolere edebilirsin.
Benim hedefim mutlu çocuklar yetiştirmek ve zaten çocuklarıma hayatımı adadım. Sıfır iş hayatı, sıfır sosyal hayat. Hedefleri olsun ama hırslı çocuklar istemiyorum. Etrafımda öyle yığınla insan var. Ne olursa olsun asla yetinmeyen, iç dünyası huzursuz, anın tadını bilmeyen, şükürsüz. İnşAllah Allah bana sağlık, ömür verir çocuklarımı hayal ettiğim gibi yetiştiririmMutluysa sözüm yok da, ay ne bileyim bana gelmez öyle işlerseçme şansım olsa ben de çocuğumu disiplinli yetiştirmek isterim tabiki, ama gülmeyen cıvıldamayan bebe mi olur yahu
Yok fellah değil, pirinçle küçük köfteler yapıyorsun, soğan ve yeşil biber ksvrulup biraz da unla kavruluyor, sıcak su koyulup küp doğranmış 1 patatts ve domates ilave ediliyor yarım limon sıkılıp köfteler ilave ediliyor, pişince kapat. Bu kadar, kızlar çok seviyo, tek seferde biten tek çorba çeşidiAynen ikisi de evde
Koca parası yiyo yeğenim çatır çatır benden güzel yaşıyor
Kaynananin da koca öldü adamın emeklisini yiyo o da
Aynen dediğin gibi bir de onlar için her zaman öncelik evin temizliği düzeni
Fellah köftesi mi
Çok seviyorum
Ama bir türlü güzel yapamıyorum
İki kere yaptım ikisi de berbattı
Ayyy sizin daha vahimmiş 3-4 en yaramaz zamanlarıÇocuk yoksa ev temiz tutulur da, ben de 2 küçük çocuk var. Yaşları 3 ve 4 Evi rezil etmeleri bir kek yemelerine bakıyorEllerinde kek bütün evi geziyorlar. Hansel ve Gretel gibi döktükleri kek kırıntıları ile çıkış kapısını bulursun
Ahaha o da iyiymis sudemAldığım kararları uygulamak kararı
Zira akşama kadar yüz tane karar alıyorum
Ama son kararım 30 kilo vermek
bunun için ben de sana önerim, nefes terapisi ve mindfullness/anda kalma uygulamaları. şahsen deneyimlemiş biri olarak çok işe yaradığını söyleyebilirim. Yeni yıl kararım çok var, hatta gelecek hafta bi uygulamaya katılacağım, niyet çalışması, orda kesinleşir.Ahaha o da iyiymis sudem
Zaten vermeye başladın, devamı da gelecek bencebak haftasonu attıklarımızı bile canın çekmedi direniyorsun
Benim yeni yıl için aldığım en önemli kararım anksiyete ve kaygı düzeyimi kontrol altında tutabilmek, biraz daha akışına bırakabilmek sanırım her şeyi
Bence de çok mantıklıAhaha o da iyiymis sudem
Zaten vermeye başladın, devamı da gelecek bencebak haftasonu attıklarımızı bile canın çekmedi direniyorsun
Benim yeni yıl için aldığım en önemli kararım anksiyete ve kaygı düzeyimi kontrol altında tutabilmek, biraz daha akışına bırakabilmek sanırım her şeyi
Bizle de paylaşbunun için ben de sana önerim, nefes terapisi ve mindfullness/anda kalma uygulamaları. şahsen deneyimlemiş biri olarak çok işe yaradığını söyleyebilirim. Yeni yıl kararım çok var, hatta gelecek hafta bi uygulamaya katılacağım, niyet çalışması, orda kesinleşir.