Laparoskopi canım karnı üç yerden delip tüpü alıp çıkarıp dikecekNasıl bir ameliyatmış peki
Hamilelikte peki o deliklerin bir zararı olur mu acabaLaparoskopi canım karnı üç yerden delip tüpü alıp çıkarıp dikecek
Sezeryan gibi düşün kapalı ameliyat zaten.Hamilelikte peki o deliklerin bir zararı olur mu acaba
Ayy ne oluyor öyle üst üste, çok çok üzüldüm çok geçmiş olsunNasılsınız kızlar?
Aksam airfry de kızartma yaptım
Eşime de sandviç için yumurta haşlıyordum airfry ı mutfak tezgahından masaya alırken kablosu haşladığım yumurta kabına dolanmış görmedim onu çekince ayağıma döküldü sağ ayağım da yanıklar oluştu
Şaka gibi omzum kolum yanık ayağım yanık
Üzüntümden midem de ağrımaya başladı
Ayakkabı giyemediğim için oğlum kendı indi servise
Kedicikleri de besleyemedim
Az bişey yedim kahvaltı için
Tavuk pilav ve karnıbahar yapacam bugun
Yaa o kadar üzüldüm ki senin adına evet bi şeyler paylaşılsa kimseye yük olmayacak oysa değil mi? Eşin kaç kardeş ve neden sorumluluk almıyorlar?Yardımcı ayarlarız ama kabul etmezler ki kendi maddi durumlari uygun ama o halde değiliz diyorlar ve el alem ne der?
Çocukları varken bakıcı mi bakacak?
Yatalak vs değil kimse bu arada yanlış anlaşılmasın.
Tedavisi olan bı durum ama biraz uzun sürecek ameliyat vs.
Kimsesi olmaz olur mu...
Ah herkes böyle durumlarda üç maymunu oynuyor.
Ben severek bakarım aslında yilllardr evliyim bu ilk değil başka hastalıklarda da geldiler ben cagirdm .
Şimdi iki küçük cocuk ikisi de hasta ben de hastayım sanırım yıprandım.bu sabah kendimi WC ye kapatıp agladm ama rahatlamadm.
İçimde konuşacak çok şey var aslında ama bişey demek istemiyorum.
Aile büyüklerine değil ama ailede sorumluluk almayan diğer bireylere benim sitemim yoksa onlara elimden geleni tabiki yapacağım.
Ama hepimiz biseyler yapsak kimse yıpranmaz çok daha iyi olur hem maddi hem manevi.
Neyse Allah kerim.
Bir adım atmış hatasını anlayıpKızlar eşim bugün okula çiçek göndermiş.. tabiki mutlu oldum ama bir çiçekle sorunlarımızın çözülemeyeceğini de söyledim
İnşallahBir adım atmış hatasını anlayıp
Yavas yavas düzelecek demek ki
Bir yanım hemen ameliyat ol aradan çıkar diyo.
Yıl başında ameliyat ücretlerine en az yüzde 30 zam gelecek.
Şu an 18
Yılbaşı sonrası en az 24 olur.
Her şey para ya.
Canım çünkü bilinçaltında bu var hep.. Böyle rüyalar görmen normalGünaydın canlarım
Rüyamda hastane işleri vardı habire kalkmak istedim artık.
Çay yapacağım şimdi.
Nasılsınız kızlar?
Aksam airfry de kızartma yaptım
Eşime de sandviç için yumurta haşlıyordum airfry ı mutfak tezgahından masaya alırken kablosu haşladığım yumurta kabına dolanmış görmedim onu çekince ayağıma döküldü sağ ayağım da yanıklar oluştu
Şaka gibi omzum kolum yanık ayağım yanık
Üzüntümden midem de ağrımaya başladı
Ayakkabı giyemediğim için oğlum kendı indi servise
Kedicikleri de besleyemedim
Az bişey yedim kahvaltı için
Tavuk pilav ve karnıbahar yapacam bugun
Yardımcı ayarlarız ama kabul etmezler ki kendi maddi durumlari uygun ama o halde değiliz diyorlar ve el alem ne der?
Çocukları varken bakıcı mi bakacak?
Yatalak vs değil kimse bu arada yanlış anlaşılmasın.
Tedavisi olan bı durum ama biraz uzun sürecek ameliyat vs.
Kimsesi olmaz olur mu...
Ah herkes böyle durumlarda üç maymunu oynuyor.
Ben severek bakarım aslında yilllardr evliyim bu ilk değil başka hastalıklarda da geldiler ben cagirdm .
Şimdi iki küçük cocuk ikisi de hasta ben de hastayım sanırım yıprandım.bu sabah kendimi WC ye kapatıp agladm ama rahatlamadm.
İçimde konuşacak çok şey var aslında ama bişey demek istemiyorum.
Aile büyüklerine değil ama ailede sorumluluk almayan diğer bireylere benim sitemim yoksa onlara elimden geleni tabiki yapacağım.
Ama hepimiz biseyler yapsak kimse yıpranmaz çok daha iyi olur hem maddi hem manevi.
Neyse Allah kerim.
Bende olmayı kabullendim artık pazartesi günkü doktora da görüneyim.
2023 hedefleri idi bugünün planı
Ben belirledim
Basit ulaşılır olsun dedim.
Ayda bir kitap dan 12 kitap yaptım.
Sağlığıma dikkat etmek yaptım.
Kararlı ve disiplinli olmaya çalışmak yaptım bir de.
Sabırlı ve iyi insan olmak da olsun. Bazen sabrım taşıyor.
Bir de sakin olmak olsun. Çok heyecanlı ve panik hallerim beni yoruyor. Hızlı olmaya çalışmak beni yoruyor.
Kızlar eşim bugün okula çiçek göndermiş.. tabiki mutlu oldum ama bir çiçekle sorunlarımızın çözülemeyeceğini de söyledim
Aynen ben yapmam demiyorum ki hep birlikte yapalım diyorum.Yaa o kadar üzüldüm ki senin adına evet bi şeyler paylaşılsa kimseye yük olmayacak oysa değil mi? Eşin kaç kardeş ve neden sorumluluk almıyorlar?
Yaaa çok sevindim,senin gibi birinden vazgeçebilir mi,biz bile sadece burdan tanıyarak çok sevdik seniKızlar eşim bugün okula çiçek göndermiş.. tabiki mutlu oldum ama bir çiçekle sorunlarımızın çözülemeyeceğini de söyledim
O kadar haklısın ki,ama ben de şu var;vicdan .Çok haklısın.. Valla ol da kurtul diyenlerdenim ama davulun sesi uzaktan hoş gelir tabii..
Canım çünkü bilinçaltında bu var hep.. Böyle rüyalar görmen normal
Ya çok geçmiş olsun.. oluyor bazen böyle zamanlar. Annemle konuştum böyle retro mu mars mı dolunay mı ne varmışbana dikkat et dedi demin, şimdi senin mesajını okudum. Valla inanıcam ben de herhalde artık.. Ama ben enerjiye inanırım mikan demiş ya tutsu yap diye aynen yak söyle bir adaçayı ohh rahatla.. Tekrar geçmiş olsun. Valla o ayağa da yemek yapmana helal olsun.
Aysel okuyunca hem üzüldüm, hem Sinirlendim.. diyorsun ya "yaparım, bakarım, daha önce de yaptım" işte zaman hep yapana, bakana, daha önce de yapana kalır böyle işler.. Valla kimse kusura bakmasın herkes elini taşın altına koyacak.. senin bebek var bir de...Bence de ailede sorumluluk almayan bireylere söyle, hep birlikte yardimci olalım de.. En kötü iki konuşurlar arkandan, ki boyle insanlar konuşsa ne olur konuşmasa ne olur...
Canım hayırlısı olsun, bence iyi bir karar almışsın
Off harika...Senin planlarına bayıldım, onlara bakarak yapacağım ben de
Mikan haklısın bu çözüm değil ama bir adımve bence güzel bir adım. Şimdi yavaş yavaş konuşma konusuna eşini yönlendir bence..
Yaaa çok teşekkür ederimYaaa çok sevindim,senin gibi birinden vazgeçebilir mi,biz bile sadece burdan tanıyarak çok sevdik seni
İnanıyorum yakında taşlar yerine oturacak,böyle sarsıntılar arada iyi oluyor,insan bı silkeleniyor(eş kişisi için yazdım bunu)
Lütfen böyle düşünme ben senin kaç katın yazdım zamanınızı aldım, ne zaman sıkılırsan yaz bak birbirimizin yaralarını sarıyoruz ne güzelO kadar haklısın ki,ama ben de şu var;vicdan .
Onlar gibi olursam elestirdiklerimden ne farkim kalır.
Benim de evladım var.
Allah'tan güç kuvvet ve sağlık istiyorum ve sabır .
Bir de eşim de sağolsun her şeyin farkında.
Ben söylemeden kendisi ekstra çözüm aranaya başlamış .onun da yapacagi bişey yok ki yani kimseye zorla bişey yaptıramaz
En azından düşünüyor bakalım bı .
Hayırlısı.
Ay çok yazdım kızlar kusura bakmayın.
İçim sıkılınca hep yazarım eskiden beri defterime yazarım bugün de buraya yazmak kısmet oldu beni anlayacağınızi bildiğim için dertleşmek istedim.
Çok yazıp kafanızı sisirmeyeyim hepinizin bı skntisi var zaten.
Evet canım bakalım birazdan çıkacağız dışarı konuşacağız umarım olumlu sonuçlanırÇok haklısın.. Valla ol da kurtul diyenlerdenim ama davulun sesi uzaktan hoş gelir tabii..
Canım çünkü bilinçaltında bu var hep.. Böyle rüyalar görmen normal
Ya çok geçmiş olsun.. oluyor bazen böyle zamanlar. Annemle konuştum böyle retro mu mars mı dolunay mı ne varmışbana dikkat et dedi demin, şimdi senin mesajını okudum. Valla inanıcam ben de herhalde artık.. Ama ben enerjiye inanırım mikan demiş ya tutsu yap diye aynen yak söyle bir adaçayı ohh rahatla.. Tekrar geçmiş olsun. Valla o ayağa da yemek yapmana helal olsun.
Aysel okuyunca hem üzüldüm, hem Sinirlendim.. diyorsun ya "yaparım, bakarım, daha önce de yaptım" işte zaman hep yapana, bakana, daha önce de yapana kalır böyle işler.. Valla kimse kusura bakmasın herkes elini taşın altına koyacak.. senin bebek var bir de...Bence de ailede sorumluluk almayan bireylere söyle, hep birlikte yardimci olalım de.. En kötü iki konuşurlar arkandan, ki boyle insanlar konuşsa ne olur konuşmasa ne olur...
Canım hayırlısı olsun, bence iyi bir karar almışsın
Off harika...Senin planlarına bayıldım, onlara bakarak yapacağım ben de
Mikan haklısın bu çözüm değil ama bir adımve bence güzel bir adım. Şimdi yavaş yavaş konuşma konusuna eşini yönlendir bence..
Ya tabi ki vicdan ayrı bir olay.. Seni çok iyi anlıyorum..O kadar haklısın ki,ama ben de şu var;vicdan .
Onlar gibi olursam elestirdiklerimden ne farkim kalır.
Benim de evladım var.
Allah'tan güç kuvvet ve sağlık istiyorum ve sabır .
Bir de eşim de sağolsun her şeyin farkında.
Ben söylemeden kendisi ekstra çözüm aranaya başlamış .onun da yapacagi bişey yok ki yani kimseye zorla bişey yaptıramaz
En azından düşünüyor bakalım bı .
Hayırlısı.
Ay çok yazdım kızlar kusura bakmayın.
İçim sıkılınca hep yazarım eskiden beri defterime yazarım bugün de buraya yazmak kısmet oldu beni anlayacağınızi bildiğim için dertleşmek istedim.
Çok yazıp kafanızı sisirmeyeyim hepinizin bı skntisi var zaten.
Evet canım bakalım birazdan çıkacağız dışarı konuşacağız umarım olumlu sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?